|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
barti
Wszyscy pamiętamy Sikorskiego, ale trzeba się pogodzić z tym, że te czasy już nie wrócą nesta Jeśli to prawda to może być X factor na wiosnę. Dawno nie mieliśmy piłkarza o podobnej charakterystyce w dodatku mogącego grać na kilku pozycjach. Liczę na niego bardzo. Jeszcze gdyby udało nam się ściągnąć Valencię to odważnie stwierdzę, że puchary nie są niemożliwe.
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 30.01.2017 o godz. 22:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak czytam, że Ondrasek jest drewniany i nie ma podania, to nie wiem dosłownie czy śmiać się, czy płakać. Chłop potrafi przyjąć trudną półgórną piłkę, mając na plecach obrońcę i bardzo dobrze odegrać ją do skrzydła, rozciągając grę i robiąc miejsce w środku pola. Paweł, choć jest na pewno lepszym snajperem, kompletnie tego nie umie, przez co granie z Brożkiem jako jedynym napastnikiem kończy się przegraną niemal każdą piłką wybitą przez bramkarza z "piątki". Bo raz, że Broziu nie skacze praktycznie do główek ani nie potrafi grać z obrońcą na plecach, to dwa - jego odegrania są czasami naprawdę beznadziejne. Co widać zwłaszcza gdy wychodzimy z kontratakiem, a Paweł dostanie piłkę do nogi na 30 metrze i musi ją komuś jeszcze oddać. Ileż my tak doskonałych akcji zaprzepaściliśmy.
Natomiast raz jeszcze podkreślam, żeby mi tu ktoś nie wyjechał, że jadę o Pawle: Brożek zdecydowanie lepiej potrafi odnaleźć się pod bramką rywala (zwłaszcza gdy dostaje piłkę na głowę i nie musi jej kopać...) ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja w kwestii formalnej:
- czy ta ankieta w tym temacie to musi po 2 latach nadal tu wisieć? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Swietny artykul. Wychodzi z niego w sumie, ze kupujemy skrzyzowanie Maczynskiego z Goralskim. Czyli cyborga, ktory w zalozeniu skasuje ta lige. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nikogo nie kupujemy. Rozwiązał kontrakt z Gironą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
gdyby brał go Legia to wg PS byłby trzy razy lepszy
![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Member
Od: 12.2016
Offline |
|
![]() na żywo wyglądało to jeszcze śmieszniej, a zarazem tragiczniej niż w TV na powtórkach mecz w gdańsku w trzeciej kolejce tego sezonu przegrany 3:1 bodajże 30 lipca 2016 r. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||
KOBIETA. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Paulinho i Essien też byli za słabi na naszą ligę
![]()
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 30.01.2017 o godz. 23:04.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Ale czy ktoś mówi, że jest zajebisty? Ma pozytywne cechy, a czy się odnajdzie u nas, to potrzeba już czasu.
![]()
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ogólnie z defensywnymi czy środkowymi pomocnikami często jest tak, że nie widać ich pracy tak bardzo jak przy innych zawodnikach, stąd łatwo o pomyłkę w ocenie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ktoś dobrze napisał, że to po prostu inna kultura. Nikt tam nie będzie robił pod górkę zawodnikowi, bo na jego miejsce jest kolejka następnych. Co nie znaczy, że ten odchodzący jest słaby.
Te opinie z tego artykułu zapewne szczere i prawdziwe tylko jest z nimi jeden problem. Nikt nie wie jak ta II/III liga przekłada się poziomem na ESA. Z drugiej strony Ramirez siedzi trochę w piłce i potrafi ocenić potencjał zawodnika względem ligi, której trochę spotkań już zdążył obejrzeć. Idiotyzmem byłoby też przypuszczać, że robi sobie na złość i podkopuje swoją pozycje ściągając słabego piłkarza. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wisla nie ma ani reputacji, ani pieniedzy zeby brac (nawet nie kupowac) zawodnikow sprawdzonych i z konkretnymi sukcesami.
Kazdy kto mysli inaczej jest po prostu debilem Niech minie chocby 12 msc bez informacji o przegranej sprawie i koniecznosci wyplaty x tysiecy euro, o nieplaconych pensjach, trenerze, ktory rezygnuje bo mu nie placa itp a pogadamy o lepszych grajkach. Teraz Wisla sie musi skupic na zawodnikach niedocenianych z roznych wzgledow, czy zawodnikach po przejsciach, czy po prostu mlodych lebkach, ktorych mozna jeszcze uksztaltowac (zakladajac, ze ma kto). I w moim odczuciu to sie wlasnie dzieje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Obym się mylił ale już nie tak dawno przerabialiśmy Wisłę po holendersku teraz czas na Wisłę hiszpańską - nie jestem nostradamusem ale wiem jak to się skończy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, dokładnie. 2 hiszpanów- 24,28 lat to zupełnie jak 33 letni Jaliens i 32 letni Lamey z trzykrotnie wyższymi kontraktami.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
||
Dla ciekawości dodam, był przez chwile pomysł powrotu Sarkiego, ale temat upadł, raczej bezpowrotnie. ![]()
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Właściciele krakowskich klubów i dyskotek do dzisiaj nie mogą się z tym pogodzić.
![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Żeby tylko. Dwaj Holendrzy brali niespełna ćwierć miliona miesięcznie.
Ostatnio edytowane przez filemon : 31.01.2017 o godz. 01:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Yhy.... Jasne
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
http://transfery.info/96978,nonkonfo...h-ibn-salvador |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Temat znacznie ucichł, wiadomo było, że to ściema tak jak z Valencia, ale.... co z KALU UCHE ja się pytam się
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie było tematu
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 12.2016
Offline |
|
|
Kalu Uche w tej chwili już jest za stary.
Czekam jak rozwinie się sytuacja z tym Everem Valencią, bo jak na polską ligę to wygląda bardzo ciekawie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Czy wy jesteście poważni z tym uche?
Jeżeli kiedykolwiek (turystycznie) pojawi się w Krakowie powinien dostać strzał w pysk, a nie kase z naszego klubu. Jeszcze dolhe przeanalizujcie, może by się przydał... ![]()
Ddf
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|