|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Czytałem gdzieś i to dwukrotnie, że jego transfer ligowy, po takich występach już nie interesuje.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
5 miesięcy temu nauczyłem się pisać, wcześniej tylko czytałem
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tym bardziej no no
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
We will say what time will tell
Jeśli okaże się to nieprawda to przeproszę i przyrzekam, że już żadnego info w takim przypadku nie dam ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
zwłaszcza że... temat potwierdziło już kilkoro wiarygodnych osób. Mistrzostwo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
borys
Poka cytat |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Dopiero 11 lutego kończy się turniej w Ameryce?! Przecież zostały tam tylko półfinały i finał/mecz o 3 miejsce.
Chyba, że coś przeoczyłem.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Oni tam mają podobnie jak w siatkówce. Najpierw 2 grupy z kilkoma zespołami, po 3 najlepsze z każdej awans dalej i tworzą jedną wielką grupę gdzie gra każdy z każdym. Zagrali 4 mecze, jeszcze 5 przed nimi. Przynajmniej na wikipedii tak jest opisane.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
borys
Jeśli chodzi ci o udostepnienie postu Bochena to mam jeden komentarz: aha. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie. Ja za to mówię EOT. Cóż piękno okienek, śpieszmy się czytać informatorów tak szybko odchodzą...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo ładnie ucinasz temat, ale skoro nie o ten post to który?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
https://twitter.com/KrzysiekTSW/stat...87744394035200 i jeszcze jeden Twitt z tej dyskusji https://twitter.com/KrzysiekTSW/stat...90206446223360
To co zmykasz bo mama kompa schowa? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mama Borys to na psa woła. Poważnie.
Grzecznie spytałem czy podrzucisz post. Nie widziałem ich, rzeczywiście coś pisał. Na forum nikt ich nie wrzucał. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Może, nie znam zwyczaju u Ciebie.
No to żegnam w Twoim stylu: Witamy, Bartkowskiego )))) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie znam twoich zwyczajów, ale powszechnie przyjęło się, że słowem Witamy to się jednak nie żegna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Pamiętam jaka afera była na forum wtedy i jak się Engelom dwóm obrywało, ale okazało się po powrocie z Bełchatowa, że chłopak gra dobrze. I w momencie, w którym zaczynał grać bardzo dobrze to dostał koniec kariery od Borysiuka. Pozbierał się do poziomu ligowego grajka, ale tamten mecz skończył mu jakiekolwiek możliwości rozwoju. Talent to on miał i zważywszy na okoliczności to go całkiem nieźle wykorzystał. Oczywiste, że nigdy nie był wirtuozem, ale już bez przesady. ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ale wy jestescie pelikany
smiać mi się z was chce tylko ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie bedzie bomby
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Oczywiscie ze bedzie
Te rozkminki twiterrowo-forumowe o tzw. Przeciekach podawanych przez zoltodziobow sa rozkoszne... A potem bedzie benc! Jak to?! Oszukali! Zarzad do dymisji i nie kupuje karnetu i tym podobne ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2016
Offline |
|
|
Czy ktoś wśród osób odpowiedzialnych za transfery nie zauważył że Wisła Kraków ma w tej chwili jedną z najsłabszych linii defensywnych w ekstraklasie? Warto podjąć odważne kroki w tej materii by później nie obudzić się z ręką w nocniku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||
ZNAKI. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Na razie nie licząc młodego perspektywicznego Słomki, sprowadziliśmy kolejnych dwóch zawodników bezrobotnych, którzy od dłuższego czasu nie mieli okazji trenować w normalnych warunkach a tylko indywidualnie. Semir Stlić zawodnik, który nie sprawdził się w ŻADNEJ lidze poza Ekstraklapą mówi samo za siebie, Ivan Gonzalez, który ostatnie spotkanie w pełnym wymiarze rozegrał 23.10.2016 r., zawodnik który w ciągu ostatnich trzech sezonów zmieniał kluby (bez kwot odstępnego).
W tej chwili jest temat z kolei zatrudnienia jeżeli już to nie stało się faktem gościa z Wigier Suwałki - zawodnika 25-letniego, który całą swoją karierę grał w klubach delikatnie mówiąc z nie najwyższej półki. W tym oknie zdążyliśmy zdemontować prawą stronę obrony, straciliśmy solidnego jak na nasze warunki środkowego obrońcę (w kadrze poza Głowackim nie mamy środkowego obrońcy na poziomie Ekstraklasy - a Głowa skończy 13 marca 38 lat). Czym Wisła może straszyć w ofensywie, Boguskim za którym runda życia?..... Brożek i Ondrasek od dłuższego czasu zawodzą . Jest zajebiście, do tego sprowadziliśmy trenera, który poza krajem, z którego pochodzi nie zetknął się z żadną inną ligą jako trener. I teraz pytanie ilu trenerów z Hiszpanii, Portugalii etc zrobiło wyniki z drużynami z z tej części Europy?... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|