|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dajcie już spokój z tym Boguskim. Miał kilka fajnych spotkań, ale też w wielu był najgorszy na boisku. Tylko się cieszyć z tego Valencii
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Uwierzę jak zobaczę!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Lloncha to samo. Mamy trójkę zelaznych pomocników przy 4-5-1 (Brlek, Mąka, Stilić), ale wypada 2 i odrazu masz ogromny spadek na jakości w środku jak wstawisz Urygę czy Cywkę (Popovic jest pierwszym zmiennikiem). Jeśli będzie grał 4-4-2 to Lloncha moze dać mu natomiast więcej swobody na prawej stronie, bo moze grać na PO lub PP. Kolejna rzecz - moze Kiko chce mieć tych pomocników o róznym profilu. Będzie mecz z trudnym, silnym rywalem to da np. do środka LLonche, bo to taki box to box pomocnik, jakiego w Wiśle w tej chwili nie ma. Sparingi pokazują, ze kadra jest za wąska w tym momencie i trzeba wreszcie zacząć robić transfery nie 1:1, ale na poszerzenie stanu posiadania.
Ostatnio edytowane przez nesta : 28.01.2017 o godz. 13:54.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kolejne x stron .......enia i 2 tys karnetów sprzedanych. Czekajcie dalej na Messiego..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No to szał z tymi karnetami, żeby nie było to ja już mam .
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Swoją drogą przydała by się jakas alternatywa do napadu, ale nie zapowiada się, że coś się zmieni w tej kwestii w tym okienku.
Ostatnio edytowane przez opolan : 28.01.2017 o godz. 14:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Odnośnie pogłosek o naszych przyszłych ruchach.
Krytykować pomysł ściągnięcia Valencii mogą osoby, które gdy Bóg dawał rozum akurat musiały stać gdzie indziej. Część osób mówi, że nie ma pewności czy chłop się sprawdzi - oczywiście, że nie ma. Piłka nożna to nie matematyka, pewności nie będzie nigdy. Można co najwyżej mówić o prawdopodobieństwie. A prawdopodobieństwo tego, że młody, obiecujący zawodnik, grający w młodzieżowej reprezentacji się sprawdzi jest większe niż gdy będziemy testować jakiś 30-letni szrot z II ligi bułgarskiej czy VII hiszpańskiej. Więc należy trzymać kciuki za ten transfer. Co do Bartkowskiego. Wygląda przeciętnie, ale skoro nie jesteśmy w stanie ściągnąć nikogo bardziej ogarniętego to lepszy jeszcze niestary Polak niż ten Bułgar o którym się mówiło. Tragedii pewnie nie będzie. Na pewno nie da tyle do przodu co Jović, ale mam nadzieję, że okaże się solidniejszy w defensywie. Llonch wygląda zdecydowanie najgorzej z całej trójki. Facet ostatnio grał w rezerwach drugoligowego klubu, w dodatku ewidentnie widać, że jest tutaj ściągany po znajomościach. Środek pola poza tym to nie jest w chwili obecnej nasz priorytet do wzmocnienia, nawet rywalizacji. No chyba, że ktoś odejdzie... ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Masz rację, 100% poparcia.
Jednak jeśli popatrzymy na naszych obecnych bocznych obrońców Sadlok, Bartosz, Pietrzak i Mójta to oprócz Sadloka, każdy z wymienionych zdecydowanie lepiej czuje się w ofensywie, niestety mając mniejsze lub większe braki w defensywie. Bartkowski ma być właśnie defensywną wersją bocznego obrońcy. Z wypowiedzi kibiców Wigier chłopak owszem podłącza się do akcji ofensywnych ale zdecydowanie pewniej czuje się w obronie. Co do Lloncha, na początku byłem bardzo sceptyczny póki nie dowiedziałem się, że został wybrany do najlepszej 11, 3 ligi hiszpańskiej i zebrał tam na tyle dobre recenzje, że w ,,walce" o niego stanęło razem z Wisłą kilka klubów z 2 ligi hiszpańskiej o czym wspominał Ćwiąkała, mówiąc że transfer do Wisły wcale nie jest taki pewny. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na TT Futbol-Malopolski podają, że tematu Valencia nie ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ciężko mi uwierzyć, że dwa wiarygodne źródła z tt i wisłaportal.pl się mylą.
Coś tu jednak nie gra. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Bo nie ma i nie było
wystarczy poczytać w necie, nitk poza dziennikarzynami z PL nie mówił o przenosinach do Krakowa. Na pewno nie kluby i nie sam zawodnik:https://translate.google.com/transla...cho-para-atras Za to ktoś inny przyszedł: http://www.transfermarkt.pl/pol-llon...spieler/205276 Tyle w temaci - i koniec głupiego szczekania a jak ktoś jest zaineteresowany to valencia gra w poniedziałek z las palmas |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oj tam oj tam
ciekawe co na to informatorzy i pelikany które to połkneły E: keczup - a kto to Llonch? p.s. granada dwójka dzis o 17. Ma_niek - ale wejsc w sklad by nie .......ić potem kocopołów to chyba można ![]()
Ostatnio edytowane przez szprotson : 28.01.2017 o godz. 15:41.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jakie opinie o Llonchu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Raczej nikt tu nie ogląda 3 ligi Hiszpanskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Co do Valencii. Pisały o nim wiarygodne źródła, więc coś na rzeczy było/jest. Z drugiej strony wislaportal pisał, że nie ma tematu Lloncha, gdy wszyscy dzięki Bochniewiczowi wiedzieli, że jakiś kontakt na pewno był. Dziwna sprawa. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze, że o Czerwińskim, Valencii i Gonzalezie mieliście zdanie. Pewnie każdy Segunda Division i 1. ligę ogląda. Chodziło mi bardziej o cyfry i ogólne odczucia.
Gdzie sie Bochen wygadał o kontakcie? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Bochen gdzie sie wygadał ?Zadzwon do Bochena i spytaj, jak kolega...
Ten cały pocze locze nie gra w meczu i nie ma go w kadrze na to spotkanie. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szproston
Ale o co ci chodzi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Llonch ostatnio grał na środku pomocy. Ciekawe, ile nas będzie kosztował... myślę, że on będzie taką trochę zapchajdziurą na ostatnie minuty. Taki względnie uniwersalny zawodnik. Natomiast miejmy nadzieję, że sprawa z Valencią wypali, bo chłopak ma naprawdę niezłą motorykę i będą z niego ludzie.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Heh wiedziałem, że z Valencia to ŚCIEMA
Pisałem w ost komentarzu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Nie, nie ma tematu jego przejścia do Atletico. Miał przejść, ale nic nie został podpisane.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witamy Lloncha
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz jakieś potwierdzenie tego ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zawsze mnie ciekawiło co by to miało być?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|