The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2016, 09:57
Nie chodzą bo odszedł ich idol Meresinski a teraz rządzi Misiek i Sarapata
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.12.2016, 10:01
Mistrzowski mecz.

Obrona częstochowy? Przy obronie Cz-wy nie strzela się 3 bramek...

doskonała robota panie Sobolescu. Madre ustawienie przy 1-0, cofniecie dwiema liniami i czekanie na Lechie. W koncu kontry ktore chce sie ogladac, 2 podania szybka pilka, zmiana pozycji --> to się chce oglądać.
Brlek - to nie jest Wolski czy Stilic. To jest Brlek. Mniej pieknych podań, wiecej zapierdalania ale jedną pilke dał super sszkoda ze Stolarski wybił Małemu. Obrona z Sadlokiem zachowuje sie o wiele lepiej niz bez niego.

Mi po takim meczu ręce same składaja sie do oklaskow.
Brawo druzyna Brawo Sobolescu
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Gandi
Socios Wisła Kraków

Stary 04.12.2016, 10:50
Brawo Sobol. Brawo Druzyna.
1. Na naszych oczach rodzi sie Pan Trener
2. Po bramce Glowy poczolem ciary jak w gladiatorze.
3. Brlek
4. Frekfencja....KSW
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.12.2016, 11:45
powiedzmy sobie szczerze, jeżeli jakimś cudem uda się zachować tę obecną kadrę to powalczymy na wiosnę conajmniej o puchary...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 04.12.2016, 12:11
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
powiedzmy sobie szczerze, jeżeli jakimś cudem uda się zachować tę obecną kadrę to powalczymy na wiosnę conajmniej o puchary...
I pewnie by tak było gdyby nie to że połowie składu kończy się kontrakt, a w maju padnie hasło że i tak nas nie stać na puchary więc zadowolimy się miejscem 5-8...
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 04.12.2016, 12:19
W przypadku takich zawodników jak Jovic, czy Zachara mamy klauzule, więc o przedłużenie będzie łatwiej. Wg mnie jeżeli chcemy jeszcze o coś powalczyć to możemy sprzedać max 1 zawodnika spośród takich graczy jak Sadlok, Mączyński czy Guzmics. Oczywiście trzeba też znaleźć zastępce i przynajmniej jedno wzmocnienie składu.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.12.2016, 12:59
Lechia pokonana- fajnie. Tylko nie można zapomnieć, że mecz sezonu dopiero za tydzień.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Stary 04.12.2016, 13:10
Mecz bardzo przyjemny do oglądania. Dużo się działa. Naprawdę ciekawe warte obejrzenia spotkania. Ja wyróżniłbym Brożka, który świetnie pracował z przodu.
Wart też pochwalić taktykę -- bardzo rozsądna gra i świetnie wyprowadzane kontry.
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 04.12.2016, 13:24
Modlę się tylko o to, żeby Mąki nie sprzedali za mniej niż 2 mln €. Ten gość jest nam niezbędny, co udowodnił wczoraj i jeśli ma już odejść (a od pewnych spraw nie uciekniemy, niestety), to przynajmniej za godne pieniądze. Mam nadzieję, że sam Krzysiek nie będzie zbyt mocno nalegał i pozwoli klubowi zarobić.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.12.2016, 14:38
Z forum Lechii:

Cytat:
Wróciłem z meczu - kilka moich refleksji.

Przede wszystkim rzucała się w oczy determinacja wiślaków, zagrali z pełnym zaangażowaniem, natomiast patrząc na większość naszych graczy odniosłem wrażenie, że są jak "nażarte koty" (mam nadzieję, że wiecie co mam na myśli), że mogą na stojąco wygrać mecz. To było chyba kluczowe. W Wiśle są ludzie, z którymi się kibice mogą utożsamiać (Sobolewski, Głowacki, Brożek, Małecki), którzy dadzą się pokroić za Wisłę, a u nas?
I to jest sensowny komentarz.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
_al3x
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.12.2016, 16:28
Prawda taka że wynik lepszy niż gra. Punkty cenne i trzeba szanować ale widać było w 2 ostatnich meczach z Lechią i Lechem że mamy słabszą kadre od czołówki. Grają u siebie powinniśmy zdominować wszystkie drużyny na swoim boisku. Tylko krakowska piłka może przyciągnąć kibiców i pieniądze na stadion, a tak jesteśmy zmuszeni do przeplatania meczy lepszych z gorszymi i licząc na szczęście.
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 04.12.2016, 18:41
_al3x napisał(a):Wyświetl post
Prawda taka że wynik lepszy niż gra. Punkty cenne i trzeba szanować ale widać było w 2 ostatnich meczach z Lechią i Lechem że mamy słabszą kadre od czołówki. Grają u siebie powinniśmy zdominować wszystkie drużyny na swoim boisku. Tylko krakowska piłka może przyciągnąć kibiców i pieniądze na stadion, a tak jesteśmy zmuszeni do przeplatania meczy lepszych z gorszymi i licząc na szczęście.
ale co z grą było nie tak?

Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 04.12.2016, 19:41
Dobrze widziałem, że podczas meczu na bandach pojawiały sie reklamy STS? To wynika z jakiejś umowy z ekstraklasa?
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.12.2016, 19:59
Trzymam kciuki za Sobola zeby mu sie udało.Mecz z Arką,mecz wczoraj,mozna zauważyc ze zespół gra troche jak własnie wielki wojownik jaki był Sobol.Jesli beda tak grac to derby napewno beda inaczej wygladac niz te rok temu.
Trzeba zmieść te napletki z powierzchni tej ziemi.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 04.12.2016, 20:22
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Z forum Lechii:

Cytat:
Wróciłem z meczu - kilka moich refleksji.

Przede wszystkim rzucała się w oczy determinacja wiślaków, zagrali z pełnym zaangażowaniem, natomiast patrząc na większość naszych graczy odniosłem wrażenie, że są jak "nażarte koty" (mam nadzieję, że wiecie co mam na myśli), że mogą na stojąco wygrać mecz. To było chyba kluczowe. W Wiśle są ludzie, z którymi się kibice mogą utożsamiać (Sobolewski, Głowacki, Brożek, Małecki), którzy dadzą się pokroić za Wisłę, a u nas?
I to jest sensowny komentarz.
+ Boguski, Mączyński, w mniejszym stopniu (jeszcze?) Uryga i Bartosz.
Do tego takie walczaki jak Ondrasek i Jović, w mniejszym stopniu Popović i wchodzący do zespołu Brlek, który pewnie za rok czy dwa odejdzie za grubą kasę, ale wreszcie widać, że chłopak się dobrze czuje w zespole.

Nie mamy ławki, pewnie w zimie odejdzie Guzmics, może Mąka, który jest w zajebistej formie i będzie go bardzo szkoda, ale jednak ten skład który jest obecnie pozwala myśleć pozytywnie o rundzie wiosennej.
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 05.12.2016, 08:55
Zupelnie bez napinki - orientuje sie ktos dlaczego C bylo takie puste ? oczywiscie wiem ze sprawa nowych zgod jest tutaj kluczowe ale akurat teraz bylo wyjatkowo pusto. Ludzie nie chcieli cisnac na Lechie ?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 05.12.2016, 10:41
a to C cisnęło na Lechie?

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów