|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie chodzą bo odszedł ich idol Meresinski a teraz rządzi Misiek i Sarapata
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mistrzowski mecz.
Obrona częstochowy? Przy obronie Cz-wy nie strzela się 3 bramek... doskonała robota panie Sobolescu. Madre ustawienie przy 1-0, cofniecie dwiema liniami i czekanie na Lechie. W koncu kontry ktore chce sie ogladac, 2 podania szybka pilka, zmiana pozycji --> to się chce oglądać. Brlek - to nie jest Wolski czy Stilic. To jest Brlek. Mniej pieknych podań, wiecej zapierdalania ale jedną pilke dał super sszkoda ze Stolarski wybił Małemu. Obrona z Sadlokiem zachowuje sie o wiele lepiej niz bez niego. Mi po takim meczu ręce same składaja sie do oklaskow. Brawo druzyna Brawo Sobolescu ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Brawo Sobol. Brawo Druzyna.
1. Na naszych oczach rodzi sie Pan Trener 2. Po bramce Glowy poczolem ciary jak w gladiatorze. 3. Brlek ![]() 4. Frekfencja....KSW |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
powiedzmy sobie szczerze, jeżeli jakimś cudem uda się zachować tę obecną kadrę to powalczymy na wiosnę conajmniej o puchary...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
I pewnie by tak było gdyby nie to że połowie składu kończy się kontrakt, a w maju padnie hasło że i tak nas nie stać na puchary więc zadowolimy się miejscem 5-8...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
W przypadku takich zawodników jak Jovic, czy Zachara mamy klauzule, więc o przedłużenie będzie łatwiej. Wg mnie jeżeli chcemy jeszcze o coś powalczyć to możemy sprzedać max 1 zawodnika spośród takich graczy jak Sadlok, Mączyński czy Guzmics. Oczywiście trzeba też znaleźć zastępce i przynajmniej jedno wzmocnienie składu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Lechia pokonana- fajnie. Tylko nie można zapomnieć, że mecz sezonu dopiero za tydzień.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz bardzo przyjemny do oglądania. Dużo się działa. Naprawdę ciekawe warte obejrzenia spotkania. Ja wyróżniłbym Brożka, który świetnie pracował z przodu.
Wart też pochwalić taktykę -- bardzo rozsądna gra i świetnie wyprowadzane kontry. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Modlę się tylko o to, żeby Mąki nie sprzedali za mniej niż 2 mln âŹ. Ten gość jest nam niezbędny, co udowodnił wczoraj i jeśli ma już odejść (a od pewnych spraw nie uciekniemy, niestety), to przynajmniej za godne pieniądze. Mam nadzieję, że sam Krzysiek nie będzie zbyt mocno nalegał i pozwoli klubowi zarobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Z forum Lechii:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Prawda taka że wynik lepszy niż gra. Punkty cenne i trzeba szanować ale widać było w 2 ostatnich meczach z Lechią i Lechem że mamy słabszą kadre od czołówki. Grają u siebie powinniśmy zdominować wszystkie drużyny na swoim boisku. Tylko krakowska piłka może przyciągnąć kibiców i pieniądze na stadion, a tak jesteśmy zmuszeni do przeplatania meczy lepszych z gorszymi i licząc na szczęście.
![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Dobrze widziałem, że podczas meczu na bandach pojawiały sie reklamy STS? To wynika z jakiejś umowy z ekstraklasa?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Trzymam kciuki za Sobola zeby mu sie udało.Mecz z Arką,mecz wczoraj,mozna zauważyc ze zespół gra troche jak własnie wielki wojownik jaki był Sobol.Jesli beda tak grac to derby napewno beda inaczej wygladac niz te rok temu.
Trzeba zmieść te napletki z powierzchni tej ziemi. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Do tego takie walczaki jak Ondrasek i Jović, w mniejszym stopniu Popović i wchodzący do zespołu Brlek, który pewnie za rok czy dwa odejdzie za grubą kasę, ale wreszcie widać, że chłopak się dobrze czuje w zespole. Nie mamy ławki, pewnie w zimie odejdzie Guzmics, może Mąka, który jest w zajebistej formie i będzie go bardzo szkoda, ale jednak ten skład który jest obecnie pozwala myśleć pozytywnie o rundzie wiosennej. |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Zupelnie bez napinki - orientuje sie ktos dlaczego C bylo takie puste ? oczywiscie wiem ze sprawa nowych zgod jest tutaj kluczowe ale akurat teraz bylo wyjatkowo pusto. Ludzie nie chcieli cisnac na Lechie ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a to C cisnęło na Lechie?
![]()