|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jestem na kupnie samochodu (znowu).
Kwota do max. 30 000 zł, musi mieć podgrzewane fotele, spalanie max 6 litrów w trasie (no chyba że gaz) i naprawdę być silnikowo bezawaryjny, bo dwa poprzednie auta w ciągu roku mnie zrujnowały finansowo. Na ten moment mam kilka typów: - Volvo V50 2.0d 136KM - Honda Civic 2.2 i-CDTI - Subaru Impreza 2.0d 150KM - BMW 118d lub 120d - jakiś inny - bardzo chętnie terenówka typu Forester, RAV4, X3 itp. lub coś z 4x4, ale nie musi być Może ktoś z czystym sercem jak Wiślak Wiślakowi: 1. polecić lub odradzić któryś z tych samochodów? 2. polecić jakiś swój samochód które chcecie sprzedać będący w moich wymaganiach 3. Polecić jakiś komis w Małopolsce lub odradzić jakiś zdecydowanie? 4. Powiedzieć jakąś opinie o VIPGWARANT i AUTOTESTO? 5. Polecić jakiegoś rzeczoznawcę, który za jakieś pieniądze rzetelnie i bardzo dokładnie sprawdzi jakiś samochód z komisu? |
|
|

|
||||||
|
|