The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2016, 18:03
Punkty traci cała drużyna.

Skoro Boguski jest totalnie bezproduktywny co za różnica czy zagra on czy Bartosz?

Ew. Bartosz w obronie, Jović na PP.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.10.2016, 18:05
nie odniose sie do samego Rafała.ale pisanie o naszym długoletnim zawodniku "gówniany" czy "chujowy" powinno kończyc sie banem.nie piszemy o jakims Sarkim czy innym Donaldzie którzy odpierdzielali tutaj pańszczyzne tak na prawdę mając gdzieś nasz klub.Rafałowi tego chyba nikt nie zarzuci i chocby z tego powodu minimum szacunku mu sie nalezy.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.10.2016, 18:34
Wy tak na poważnie o tym RB9 ?

Zacznijmy od statystyk. Zaczął grać na poważnie w Wiśle od 2007 roku, wyleciały mu dwa sezony w sumie dziewięć grał. Łącznie strzelił 36 bramek czyli 4 na sezon. Jak na piłkarza, który został sprowadzony jako napastnik szału nie ma. Miał dwa sezony, kiedy odbił się od statystycznej szarości. Pierwszy i ostatni po 9 goli. A tak to 1, 3 czasami 5 bramek w sezonie. Należy pamiętać, że grał w okresie świetności Wisły, o bramki było łatwo.

Teraz w temacie umiejętności. Koszmarne na ogół przyjęcie piłki, brak umiejętności strzeleckich o grze głową nie wspominam, słabiutki fizycznie przegrywa (a właściwie nie podejmuje walki) w prawie każdym pojedynku, rozegranie na ogół do najbliższego i do tyłu, do tego problemy z koordynacją ruchową. I ta nieprawdopodobna umiejętność zniknięcia z boiska na długie kwadranse.
Jedyny plus to, że potrafi czasem zagrać coś szybkiego z klepki.

Fantastycznie, że jest inteligentny, ale jakby na boisku to była podstawowa zaleta zastępująca wszystkie inne umiejętności piłkarskie tobyśmy piłkarzy w Mensie szukali.

Czyli piłkarz jakich wielu w Wiśle i tej i tamtej. Nigdy nie był piłkarzem pierwszoplanowym. Miał przebłyski. Ale uczciwie trzeba przyznać, że było wielu gorszych.

Krzywda jaką się mu robi to permanentne wystawianie go za nazwisko, bez względu na aktualną formę. Naraża go to na niepotrzebny hejt i krytykę. Niestety trudno wytrzymać gdy najsłabszy zawodnik na boisku, kompletnie bez formy gra 10 mecz z rzędu. Jeżeli widzi to tysiące kibiców a nie widzi trener to coś jest nie tak.

I jeszcze na koniec odnośnie "bo nie mamy lepszego".
To kardynalny błąd w myśleniu.
Był u nas taki piłkarz Stępiński, grał padakę, szans nie dostawał. Grywał Brożek czy w formie czy z kontuzją i bez formy. Zawsze był zły moment by wystawić Stępińskiego a tak naprawdę nie było takiej woli. Stępiński dostał szanse gdzie indziej, kto inny zgarnął kasę.

Bartosz, Drzazga grzeją ławę. Zgniją na niej, bo pan piłkarz RB9 musi grać.
Gdybyśmy rozumnie ogrywali zawodników być może nie mielibyśmy 7 porażek z rzędu.

Do Rafała Boguskiego jako człowieka mam szacunek, życzę mu wszystkiego najlepszego. Jako piłkarz powinien dawno siąść na ławie, co tu wielokrotnie pisałem.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 19.10.2016, 10:33
gramy teraz z Termalicą.idę zakład o duże zimne piwko że Rafał Boguski wyjdzie w pierwszym składzie a dla Drzazgi Krzysztofa miejsca zabraknie nawet na ławce
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 19.10.2016, 10:49
Haha inteligencja boiskowa nową formą obrony Rafała Boguskiego na forum. Jak to mówią młodzi ludzie – "MASAKRACJA".
Kolega wyżej ma rację, jakby nie było, obrońcy RB9 mogą być spokojni, pierwsza jedenastka jest jego, podobnie jak przedłużenie kontraktu.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 19.10.2016, 11:10
Uważacie, że to spisek cracovii, legii albo pzpn, że kolejni trenerzy widzą w wyjściowej jedenastce miejsce dla Boguskiego kosztem mitycznych młodych zdolnych? Gość gra od początku sezonu piach i należy mu się za to krytyka, ale jechanie po nim na tym forum (epitety typu cipka, ludzka s.......ina itd.) jak po jakimś Cetnarskim to się po prostu nie godzi.
Odpowiedz cytując
Gandi
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 19.10.2016, 11:27
Podpowiedz dla Rafala......Pawel Frelik
Odpowiedz cytując
luczyk
Member

Od: 12.2010

Stary 19.10.2016, 11:48
krzywdę Boguskiemu robi trener n-ty z kolei? a może po prostu na pozycję prawego skrzydłowego nie ma nikogo lepszego? założenie, że trener trzyma super grajka jak Bartosz na ławie zamiast Boguskiego jest cokolwiek ryzykowne nie sądzicie a może Bartosz na skrzydle zagrałby duuużo gorzej od RB9 i to widać na treningach
Co do Drzazgi - fakt, widać po nim nie wiem jak to nazwać powiedzmy" to cos" ale znów za kogo ? myślę, że za Zacharę, po pierwsze Drzazga daje argumenty jak wchodzi - co prawda tylko Sosnowiec czy Bochnia - ale daje, poza tym kombinowanie z nim jako skrzydłowym może skończyć się jak ze Stępińskim o czym już ktoś pisał .
Pamiętajcie fajne ujął to kiedyś Stanowski na weszlo, że zawsze najlepszy jest ten co siedzi na ławce, bo jeszcze nikt go nie widzi, ale teraz wyobraźcie sobie wchodzi Bartosz za RB9 i marnuje dobrą okazję robi stratę i co teraz 100% zaraz ktoś napiszę, że lepiej RB9 jest bardziej doświadczony nie robił takich strat itp itd, ktos inny ale Bartosz się nauczy i tak można bez końca . Generalnie rolą trenera jest umiejętnie korzystac z zawodników, dobierać taktykę a jesli przyjmiemy założenie, ze Wdowczyk nei wystawia Bartosza i Drzazgi na złość to chyba trzeba zwolnić Wdowczyka
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.10.2016, 13:19
Elefant napisał(a):Wyświetl post
I jeszcze na koniec odnośnie "bo nie mamy lepszego".
To kardynalny błąd w myśleniu.
Był u nas taki piłkarz Stępiński, grał padakę, szans nie dostawał. Grywał Brożek czy w formie czy z kontuzją i bez formy. Zawsze był zły moment by wystawić Stępińskiego a tak naprawdę nie było takiej woli. Stępiński dostał szanse gdzie indziej, kto inny zgarnął kasę.
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Punkty traci cała drużyna.

Skoro Boguski jest totalnie bezproduktywny co za różnica czy zagra on czy Bartosz?

Ew. Bartosz w obronie, Jović na PP.
Byli tacy piłkarze, nazywali się Czekaj i Uryga i mózgi takie jak Wy pyskowały czemu trener ich nie wystawia, przecież nie da się grać gorzej od Jaliensa a trzeba młodych ogrywać.

Ja zakładam, że trener wie co robi ponieważ ogląda zawodników codziennie na treningach a te wasze genialne plany z wystawianiem Drzazgi (napastnika) i Bartosza (prawego obrońcy) na nieswoich pozycjach możecie sobie w dupę wsadzić. Gdzie Drzazga zresztą już grał jako prawy pomocnik, tylko większość nie pamięta bo może dwa razy dotknął piłkę zanim go zmieniono.

7 porażek z rzędu mieliśmy przez burdel wokół klubu, błędy indywidualne i odrobinę pecha, nie dlatego bo grał Boguski.

Jak byłem młodszy to też wierzyłem że trenerzy marnują nasze super talenty, ale po latach nauczyłem się że jak trener kogoś nie wystawia to w 9 na 10 przypadków dlatego, że jest po prostu słabszy. A jak ktoś nagle wchodzi do składu to po prostu dlatego, że odzyskał formę. Większość z was nawet na treningu nie była ale wie lepiej od Wdowczyka kogo i gdzie wystawiać. Żyjecie w wirtualnym świecie FIFY i FM-a i gdyby to od was zależało, to Wdowczyk już dawno by tu nie pracował. Nie patrzycie na grę tylko na wyniki, .... was obchodzi jak ktoś gra w obronie, cofa się i stosuje pressing bo widzicie tylko zmarnowane sytuacje. Gdzie marnują je wszyscy ale pojazd jest tylko po Boguskim.

To samo było z Zieńczukiem swego czasu, przy czym on grał o wiele lepiej i był motorem napędowym drużyny.

Szkoda czasu na wasze .......enie, zastanawia mnie tylko czy jest tu jeszcze jakaś moderacja, czy już można wyzywać własnych piłkarzy od cip...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.10.2016 o godz. 13:33.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 19.10.2016, 14:09
Twoj argument o wystawianiu Bartosza czy Drzazgi na nieswoich pozycjach masakruje sie sam przez sie. Boguski na swojej pozycji gra? Przy okazji, jaka to pozycja bo ja juz go widzialem na skrzydle ( jednym i drugim ), z przodu jako napastnik, z przodu jako rozgrywajacy i w srodku jak defensywny pomocnik bodajze? Cywka na ilu pozycjach juz gral za Wdowczyka? Pewnie widzial na treningach jak sie super prezentowal na kazdej oprocz bramki. Co bylo pozniej w meczach to wszyscy widzielismy.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 19.10.2016, 15:52
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Byli tacy piłkarze, nazywali się Czekaj i Uryga i mózgi takie jak Wy pyskowały czemu trener ich nie wystawia, przecież nie da się grać gorzej od Jaliensa a trzeba młodych ogrywać.

Ja zakładam, że trener wie co robi ponieważ ogląda zawodników codziennie na treningach a te wasze genialne plany z wystawianiem Drzazgi (napastnika) i Bartosza (prawego obrońcy) na nieswoich pozycjach możecie sobie w dupę wsadzić. Gdzie Drzazga zresztą już grał jako prawy pomocnik, tylko większość nie pamięta bo może dwa razy dotknął piłkę zanim go zmieniono.

7 porażek z rzędu mieliśmy przez burdel wokół klubu, błędy indywidualne i odrobinę pecha, nie dlatego bo grał Boguski.

Jak byłem młodszy to też wierzyłem że trenerzy marnują nasze super talenty, ale po latach nauczyłem się że jak trener kogoś nie wystawia to w 9 na 10 przypadków dlatego, że jest po prostu słabszy. A jak ktoś nagle wchodzi do składu to po prostu dlatego, że odzyskał formę. Większość z was nawet na treningu nie była ale wie lepiej od Wdowczyka kogo i gdzie wystawiać. Żyjecie w wirtualnym świecie FIFY i FM-a i gdyby to od was zależało, to Wdowczyk już dawno by tu nie pracował. Nie patrzycie na grę tylko na wyniki, .... was obchodzi jak ktoś gra w obronie, cofa się i stosuje pressing bo widzicie tylko zmarnowane sytuacje. Gdzie marnują je wszyscy ale pojazd jest tylko po Boguskim.

To samo było z Zieńczukiem swego czasu, przy czym on grał o wiele lepiej i był motorem napędowym drużyny.

Szkoda czasu na wasze .......enie, zastanawia mnie tylko czy jest tu jeszcze jakaś moderacja, czy już można wyzywać własnych piłkarzy od cip...
1. Cytat/post gdzie domagalem się Czekaja i Urygi.

2. Nawet jeśli takowy znajdziesz, to gdzie nasz problem mózgu w zrozumieniu, iż gdyby nie ich wystawianie nie wiedzielibyśmy czy to wirtuozi, solidni kopacze, marne grajki czy dno i metr mułu, przynajmniej na danej pozycji.

3. Ktorej części w zdaniu "punkty TRACI DRUZYNA" nie rozumiesz?

4. Trener to tylko i wyłącznie człowiek. Może się mylić.

5. "Nie patrzycie na grę tylko na WYNIKI" - przepraszam, ale za co w piłce nożnej sie punkty przyznaje? Od kiedy zaczęli przyznawać za wrażenia artystyczne, bo nie jestem na bieżąco?

6. "Nie było Was ani razu na treningu" - mówisz do gościa, który kilka lat mieszkał przy bazie treningowej

7. Marnują wszyscy, ale niektóre wykorzystują. Tylko tyle wymagamy, przynajmniej ja.

8. Pojazd tylko po Boguskim - nieprawda. Sam zauważyłeś Uryge, widziano często gęsto Popovicia, Cywka, Mojta. Do wyboru do koloru byloby jakby mudziny zostały. Był Czekaj, Brud. Paleta barw, barwy nieszczęścia.

9. O chłopie, tos dojebal. Gdyby którykolwiek grał jak Zienczuk nawet w tym okresie to pisalbys pewny na cześć i codziennie na trening stawiał wodę/kawe/herbate, kanapki i ciastka.

10. Wróć mózgu, przecież byłeś, jesteś i bedziesz najlepszy!
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 19.10.2016, 17:05
Jest pewne rozwiązanie problemu zastąpienia RB9. Na prawej Mały a na lewej Pietrzak.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 19.10.2016, 17:31
Łęczna podpisała Dżalamidze. Gorszy od Rafała(ów) na skrzydle by chyba nie był...
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 19.10.2016, 18:59
Dla mnie Rafal slabo wypada na skrzydle, nigdy nie byl bardzo dynamiczny, ale lata leca. Wydaje mi sie ze to idealny gosc na SPO w tej kadrze.
Odpowiedz cytując
parumbuła
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 19.10.2016, 19:27
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Jest pewne rozwiązanie problemu zastąpienia RB9. Na prawej Mały a na lewej Pietrzak.
Taak.. Pietrzak lekiem na całe zło
Dzięk iza poprawe humoru.
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 19.10.2016, 21:13
wolfu napisał(a):Wyświetl post
Łęczna podpisała Dżalamidze. Gorszy od Rafała(ów) na skrzydle by chyba nie był...
Wiatru trochę robi, tyle, że to gość, który nie ma liczb. Tylko jeden w sezon w ekstraklasie rozegrał jako podstawowy pomocnik - w Jadze dwa sezony temu bodajże. Generalnie wrażenia artystyczne bardzo fajne, z przełożeniem na wynik już gorzej. Coś ala Sarki, ale wolniejszy, z lepszym dryblingiem i nie mający aż takich problemów zdrowotnych. Mógłby się nadać z racji tego, że skrzydłowych nie mamy za dużo - ale jeśli liczysz na jakiś wyraźne jakościowy przeskok względem Rafała to chyba nie ten adres mimo wszystko.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.10.2016, 23:23
2. Nawet jeśli takowy znajdziesz, to gdzie nasz problem mózgu w zrozumieniu, iż gdyby nie ich wystawianie nie wiedzielibyśmy czy to wirtuozi, solidni kopacze, marne grajki czy dno i metr mułu, przynajmniej na danej pozycji.
Właśnie gówno mnie obchodzi czy byście wiedzieli, bo wystarczy że wiedzieli trenerzy. A przez ich popisy sporo punktów straciliśmy...

W kwestii Drzagi/Bartosza bardziej ufam Wdowczykowi niż forum.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Mixu
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 20.10.2016, 11:17
wolfy napisał(a):
W kwestii Drzagi/Bartosza bardziej ufam Wdowczykowi niż forum
Jeśli Wdowczyk wystawia zawodnika który dobrze się prezentuje na treningach za to któryś mecz z rzędu zawodzi w meczu to czy nie powinien dać szansy innym zawodnikom na tę pozycję? Często przecież tak jest że ci którzy dostaną szansę mogą wykorzystać jakąś sytuację w meczu i to powoduje napływ pewności siebie i zaczynają grać dużo lepiej. Ja wiem że punkty są nam potrzebne jak tlen i Wdowczyk nie chce za bardzo ryzykować ale wystawianie Rafała powoduje kwas u kibiców ale może też i w drużynie..zawodnicy ślepi nie są również.

Boguski dziwny zawodnik. W tamtym sezonie miał mecz bardzo dobry po czym znikał na dobre na kilka następnych meczy. Teraz absolutnie moim zdaniem nie zasługuje na pierwszą jedenastkę bo sytuacja jest podobna z wyjątkiem "bardzo dobry"
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 20.10.2016, 11:38
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Właśnie gówno mnie obchodzi czy byście wiedzieli, bo wystarczy że wiedzieli trenerzy. A przez ich popisy sporo punktów straciliśmy...

W kwestii Drzagi/Bartosza bardziej ufam Wdowczykowi niż forum.
"Wiedzieli trenerzy"

Czy aby na pewno?

Dyzma i smutny Waldemar byli przekonani, że Lewandowski sam im będzie wygrywał spotkania, a najlepszym ustawieniem jest oczywiście 4-5-1.

Dalej nie rozumiem dlaczego Wdowczykowi przypisujesz dogmat z 1870 roku odnośnie nieomylności papieża. Ex catedra, exercenda - jeden chvj.

Sam tym stwierdzeniem obalasz nieomylność Wdowczyka.

Jasnowidzem nie jest, ale mając na treningach Cywkę czy Mojte i ustawiajac ich na bokach obrony również w meczach o stawkę pryska podany wyżej argument. Nawet skrycie przypisujesz mu niedojebanie mozgowe, szaleństwo, idiotyzm etc.

Żaden z tych "forumowych znawców" nie gwarantuje, że proponowane rozwiązanie odpali.

Stojąc w miejscu się cofasz. Zakładając, że masz rację i będą to rozwiązania gorsze od obecnego ktoś broni wrocic Darkowi do poprzedniego ustawienia?

Dlaczego np. w sparingach organizowanych z okazji jubileuszu malych klubów takich rozwiązań nie przetestuje, tylko występuje (prawie) optymalna jedenastka? Tutaj juz nie występuje argument, że do stracenia mamy punkty czy któryś etap rozgrywek Pucharu Polski.

Nie mówię o rewolucji, 2-3 zmiany czy to personalne czy w ustawieniu. Nawet nie wszystkie w jednym meczu, tylko rozbić to na kilka.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 20.10.2016, 13:27
Stojąc w miejscu się cofasz.
Nie ma takiego... khe khe... dogmatu.

(uwaga - truizm) Zmianami można coś zepsuć, naprawić albo zachować status quo. Póki co, zaskoczyło, żre całkiem nieźle (zwłaszcza w odniesieniu do poprzedniej serii) i w sumie ciężko mieć do Wdowczyka pretensje.

W każdym bądź razie - o ile kojarzę, żaden z użytkowników nie ma ani w zakresie obowiązków, ani uprawnień do prowadzenia klubu ekstraklasy o nazwie "Wisła Kraków", ale ma to Wdowczyk. I to on podejmuje decyzje i ponosi za nie odpowiedzialność - i to nie przed forumowiczami, ale przed zarządem.

Ta dyskusja nie ma więc sensu, bo o ile możemy sobie tutaj wymyślić pięćdziesiąt koncepcji pt. "co Wdowczyk mógłby zmienić na lepsze", to żadna z nich nie zostanie zweryfikowana, jeśli Wdowczyk sam nie uzna, że wymyślił koncepcję, co może zmienić na lepsze. Możecie sobie przez najbliższe kilka lat kłócić się czy Bartosz byłby lepszy od Boguskiego na prawej pomocy podając milion różnych argumentów, które - całkiem możliwe - nigdy nie zostaną poddane weryfikacji... Wdowczyk ma o tyle lepszą sytuację, że ma wiedzę, doświadczenie, zna zawodników i widzi ich na okrągło treningu. Generalnie więc - wie więcej.

Tyle już było w necie narzekań, że Nawałka nie zmienia zawodników, po czym okazało się, że jak zmienił, to wszyscy przyznali, że to tylko obniżyło poziom.

Jeden trener się pomyli, drugi nie - ale to jego broszka. On dobiera nie tylko ludzi, ale i strategię do tych ludzi. To, że Lewandowski wypalił w Bayernie wcale nie oznacza, że wypaliłby w Bruk-Becie. Messi niekoniecznie by sobie poszalał w polskiej ekstraklasie. O ile oczywiście wytrwałby dłużej niż miesiąc zanim jakiś drwal nie połamałby mu nóg. Na forum żaden z nas nie ryzykuje, tworząc kolejną koncepcję.
Odpowiedz cytując
azkaz
Senior Member

Od: 09.2016

Stary 22.10.2016, 22:47
A za to co dzisiaj kuchenki pokazały w końcówce swojego śmiesznego meczyku powinni od Nas dostać łatwo 6 do jaja, dostać karnego w prezencie i nie potrafić trzy minuty utrzymać tego korzystnego (także dla Nas bo 7egła nam odjechała na 2 punkty do następnej kolejki i jutro niezależnie od wyniku w Chorzowie wracamy do strefy spadkowej :///
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.10.2016, 23:58
Legia zdobyła tę bramkę ze spalonego.
Karma kiedyś wróci.
Mam nadzieję, że w jakimś mocno decydującym meczu stracą gola po spalonym. Najlepiej z nami.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
pekaczech
Member

Od: 10.2016

Stary 23.10.2016, 08:03
Taka bramka decydująca np. o grupie spadkowej
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.10.2016, 16:38
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Legia zdobyła tę bramkę ze spalonego.
Karma kiedyś wróci.
Mam nadzieję, że w jakimś mocno decydującym meczu stracą gola po spalonym. Najlepiej z nami.
od każdej reguły jest wyjątek i pod tym wzgledem Legia jest wyjatkowa...taka karma do nich nie wraca.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 23.10.2016, 17:23
picasso napisał(a):Wyświetl post
od każdej reguły jest wyjątek i pod tym wzgledem Legia jest wyjatkowa...taka karma do nich nie wraca.
Bo w przypadku tego klubu nie ma mowy o karmie tam zawsze znajdzie sie pomoc albo błąd sędziego zwłaszcza jak grali z nami.... i tak już od 5 lat ta karma nie wraca
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów