|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To co gra Rafał Boguski to jest magia.
Wychodzi na boisko i przez 90 minut go nie widać, .......ony Copperfield! 3 punkty są, po raz kolejny trochę szczęścia się uśmiechnęło. Ale przy 0-2 spokojny nie byłem i jak widać slusznie. Szacunek dla Małeckiego bo chłop zapierdala cały mecz od linii do linii, bo drugie skrzydło nie istnieje i jeszcze częstuje nas pięknym game-winnerem na koniec. Dawać nam tę Amikę! ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
moglismy wygrac,zremisowac,przegrac,wsyztko,taka nasza liga. Ale jedyny zawodnik ktory dzis coś chcial,to Patryk Małecki,szacunek za wiare do końca. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Niby los oddaje, ale z 7egia katny pudło. Aby los w pełni nam oddał to co zabrał w ostatnich 2-3latach to musielibyśmy wszystkie mecze na konca sezonu wygrac na farcie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Nie, nie zapominajmy o drugiej połowie, przeanalizujmy ją i nie popełniajmy więcej takich błędów.
Brawo, kolejne ważne 3 ptk. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam pretensje do Wdowczyka , że nie sprawił w przerwie aby piłkarze zapierdalali w 2 połowie. Ostatnie miejsce w tabeli, punktów potrzebujemy jak tlenu , a oni w banalny sposób tracą 2 gole z niczego i robi sie 2-2.
Małecki nas dziś znów uratował. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Szczęśliwe zwycięstwo po słabiutkiej grze. Punkty są punkty, zbliżają nas do utrzymania narzekać nie ma co.
Zwycięzców się nie sądzi, więc poziom gry pomińmy milczeniem. Zresztą o czym tu pisać, nasze słabe strony zostały dokładnie zdiagnozowane, wszyscy wiedzą, kto w ogóle nie ma prawa wystąpić na boisku. No może poza Wdowczykiem. Ciekaw czy trafi się nam kiedyś trener u którego nie będą grały nazwiska. A Stępiński strzela gola we Francji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
My mamy 13 chłopów do pseudo gry. Ten się nie nadaje, tamtego odsunąć, tylko pytanie: kto za nich? Dobrze, że Mały strzelił gola w 92 minucie. Doszedł do wniosku, że jak strzeli wcześniej to gamonie z tyłu stracą, więc trzymał pocisk do końca. Na końcu jednak liczy się wynik, więc GRATULACJE.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Nam jak rywale strzelil by 2 bramki,to koniec ,finito nie do odrobienia. Jakis cud sprawil ze wygralsimy. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
U mnie w telewizorze aż obraz na chwilę zaśnieżył jak Rafał krzyknął na kolegów w 90 minucie, żeby się spięli w końcówce!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
kolejny mecz gdzie przeciwnicy maja autostrade w srodku pola - to ze jakis Popovic i Boguski graja to juz przemilcze bo to dawno przestalo byc smieszne- ale Maczynski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A co mamy grać nie mając jednego skrzydłowego i bocznego obrońcy? Mójta i Boguski są do odstrzelenia z pierwszej jedenastki na JUŻ... niestety nikogo lepszego nie ma. Z jednej strony Boban nie ma za kim pójść na obieg, z drugiej Patryk ma za sobą gościa, który nie daje NIC w defensywie, przez co musi więcej wracać = zmęczenie. Do tego mocno przeciętny środek pola (Popović, mimo że ostatnio chwalony, jest niesamowicie wkurzający z tym przytrzymywaniem piłki, przez co często zwalnia akcję).
Ostatnio edytowane przez Patryko : 02.10.2016 o godz. 01:16.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie wiem gdzie Nawalka ma oczy, ale Maly od poczatku roku jest jednym z najlepszych w lidze, a ten nie raczy mu wyslac powolania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
Jeszcze odnośnie meczu, to ten pajac z gwizdkiem nie wiem gdzie widział karnego? Coś mu się poje.bało. Mójta nawet nie dotknął Wlazłego a ten idiota już gwiżdże. A nie ma czasem takiego przepisu, że sędzia spotkania powinien być z innego województwa aniżeli drużyny grające spotkanie? Jeszcze taka luźna uwaga co do Jovicia. Chłopak się wyrobił. Od zawsze był niezły w ofensywie, ale ostatnio podciągnął się w tyłach. Zamiast strzelać do własnej bramki, zaczął bronić i już w drugim ligowym spotkaniu wybił piłkę z linii bramkowej. Brawo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Najbardziej cieszy dobra postawa Miśka.Pewny bramkarz to połowa sukcesu.Zachara gdyby więcej dostawał piłek na nos od środkowych pomocników to miałby więcej na koncie niż tylko dwa gole.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Boguski i Mójta najsłabsi w kolejnym meczu.... Cieźko określić grę Boguskiego, biega jak dziecko po polu, przyjąć nie potrafi, podać celnie również nawet na 3 metry... Mójta bezmyślność większa niż u Sadloka, do tego niemiłosiernie ogrywany na jego stronie, większosć wrzutem przechodzi, ze śląskiem 2 bramy poszły po tym jak nie zablokował wrzuty... DNO!!!
Wygrana, dzień po zwycięstwie a tu dwie strony napisane, pamiętam czasy jak po 10 stron było ehhhh |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
postawa w drugiej połowie byla uzależniona od dwóch zmian z jej początku, trener musiał szybko zareagować bo jeszcze 10 min i kończylibyśmy mecz w 10 lub 9, wrócił do grajków z początku rundy i wszystko siadło... niestety widać że nasi boczni obrońcy nie mają zmienników, a zwłaszcza prawy
Mąki i Boguskiego też nie widziałem w tym meczu narazie wygrywamy z niepełną dyspozycją prawie połowy drużyny... to cieszy, pytanie dlaczego tej dyspozycji nie ma skoro to jest czas kiedy powinni być w gazie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Coś mi umknęło może, ale co z Bartoszem? Naprawdę Cywka jest drugą opcja na prawą obronę?
Przy tym karnym ja te nie wiem, o co chodziło. Nie wydaje mi się, żeby zahaczył o nogi, rękami też go jakoś nie wiadomo jak nie trzymał, a sam Wlazło jakoś tak się wywalił, że mu nogi do przodu poszły. Może ktoś widział lepiej, to mi wyjaśni. Do sędziego bez pretensji - jak nic mógł przynajmniej jedną czerwoną pokazać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Online |
|
Nie było gościa w ogóle widać na murawie. A ludzie narzekali jak Rafał był w formie i odpowiadał za większość goli naszej drużyny |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nasi boczni mają zmienników, jeden nazywa się Pietrzak a drugi Bartosz i nie wiem czemu tak mało grają. Wg mnie Pietrzak to już nawet piłkarz na pierwszy skład przy obecnej formie Mójty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
A ja bardzo dziwię się dlaczego Drzazga nie dostaje szans tak powiedzmy od 65-70 minuty, powinien wchodzić za Boguskiego tak jak miało to miejsce w PP.
Z Zagłębiem bramka i bardzo solidna gra, podobnie z Chojniczanką, z którą zrobił wiele dobrego na skrzydle, przede wszystkim wniósł sporo świeżości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
A sędzie podyktował karnego z niczego, ale później nie zauważył (komentatorzy też) ręki Gumisia. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktokolwiek byłby lepszy od Boguskiego i Mójty. Boguski może wchodzić z ławki na podmęczonego rywala. Ah co za szkoda, że nie ma już nami Sarkiego. Przydałby się teraz! Na lewej obronie najlepsze swoje mecze rozgrywał Cywka. Nie byłby tak niemiłosiernie ogrywany jak Mójta. Mójta ani ustawienia, ani zwrotności, krycie na radar, ani szybkości. Co to za obrońca? Cywka przynajmniej szybki jest. Chyba , że wrócimy do opcji z Sadlokiem na lewą obrone, bo na Mójte już patrzeć się nie da. Na skrzydło Bartosz lub Jović.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Patrząc przez pryzmat poprzedniego sezonu to już mamy o 2 pkt więcej niż Górnik po 11 kolejce
![]() 14. Podbeskidzie Bielsko-Biała 11 11 2 5 4 9-20 0 1 3 3-11 2 4 1 6-9 15. Górnik Zabrze 11 8 1 5 5 13-19 1 3 1 8-8 0 2 4 5-11 16. Lech Poznań 11 5 1 2 8 8-19 1 2 3 4-6 0 0 5 4-13 Myslę, że takie wyszarpane zwycięstwo w ostatnich minutach o wiele lepiej smakuje niż 2-0 3-0 i daje kopa do pracy. Małeckiemu wypadałoby postawić duże piwo za to co robi w ostatnich meczach. Boguski o ile w pierwszej połowie wydawało mi się, że zagrał w miare poprawnie tak w drugie nie zagrał w ogóle. Mójta dramat...
Ostatnio edytowane przez St Yabol : 02.10.2016 o godz. 10:34.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Cywka to nigdy nie był obrońcą i takie eksperymenty prędzej czy później zawsze źle się kończą. Już lepiej żeby grał w środku Głowacki a na lewej Sadlok. Cywka powinien być zmiennikiem Boguskiego, całe życie tak grał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Niestety obydwie bramki idą w znacznym stopniu na konto Mączyńskiego. Przy pierwszej strat w środku pola. Przy drugiej puścił Gruzina autostradą. Sadlok był bez szans. Nota bene ten ostatni także tragedia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mójta jest przechujowy. Chłop nie moze byc obronca bo on nie potrafi bronic ani sie ustawiać.
Cywka jest jak Mójta tylko ze nie wiadomo jaki ma atut, bo Mójta to ma chociaż strzał/wrzutkę. Wazne 3 punkty, brawo Mały jedziemy dalej. P.s. nie powołujcie Patryka do kadry. Na ....? Liczy sie Wisła i to jest priorytet, jebac kadry, tam se dadzą radę. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oglądałem cały mecz i tak się składa, że wtedy Cywka był prawym obrońcą. A oglądałeś mecze pod koniec tamtego roku, kiedy Cywka grał na lewej obronie? Wypadł w nich co najmniej korzystnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Ja nie. |
|
|

|
||||||