The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2016, 23:58
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post
Uspokój się chłopie. Możesz mieć swoje prywatne sympatie/antypatie jakie chcesz ale to nie Ty decydowałeś o zgodach i nigdy nie będziesz decydował. Więc zachowaj to dla siebie,a nie obnoś się z tym publicznie na forum podjudzając tylko innych Wiślaków do podziału.
mogę mieć swoje prywatne zdanie, o nim pisać i Tobie gówno do tego, nie podoba się trudno, mamy wolność słowa. Jak Ci się nie podaba daj IGNORUJ i po sprawie. Mam swoje zasady, dla .... i volksdeutchów należy się stryczek, a nie "wpadanie w ramiona". Pewnie większość Wiślaków myśli tak jak ja, a jak tak nie myśli to trudno. I nie chcę decydować o zgodach bezmózgów z WSH, wyrażam tylko swoją opinię. Nic więcej.

Namawiam do wierności zasadom Bóg, Honor i Ojczyzna (każdy we własnym sumieniu musi sobie odpowiedzieć czy chce być wierny tym zasadom), co wyklucza akceptację dla volksdeutchów z Chorzowa. Namawiam też do kupowania biletów i karnetów. Wisła to coś więcej niż Miśki i dilerzy z WSH i PF. TYLKO WISŁA!

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Zabłysnąłeś. Wisła nie śpiewała. Chyba, że ludzi nie rozróżniasz.
Zresztą, jedna próba dość nie udana i nic więcej.
.... z 1-5, .... ze spadkiem...Ale czy "to" podobalo Ci się ?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 29.08.2016 o godz. 00:18.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów