The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2016, 00:47
Odnośnie trybun, to zdecydowana większość tych klaskaczy w stronę Śląska to pikniki w szalikach Spółki Akcyjnej, których kibicowanie ogranicza się do przyjścia na stadion w Krakowie i oychaniem sę pop cornem i piciem piwa, W sektorze A w którym siedziałem starłem się słownie z kilkoma z nich odnośnie ich zachowania i wyjaśniły się przypuszcenia, że jedyne ich wyjazdy to te na R22, Po racowisku przestali być już tacy aktywni i do końca meczu siedzieli juz cicho. Po kilku mocnych słowach innych kolesi ostudzili swoje rozłamowe gierki. Prawda jest taka, że gdyby na sektor weszło kilku gości by zdyscyplinowtych tych gierojów to skończyła by się ich odwaga. Jedynie na co ich stać to klaskanie i gwizdanie.
Nie ma co się dziwić, pokolenie które wyrosło w czasach jednej zgody od 20 lat ma poczucie jakby im sie świat zawalił. Ja pamiętam inne czasy i wiele różnych zgód. I zawsze będę stał za Wisłą i chłopakami, którzy chodzą i jeżdżą za Białą Gwiazdą, Kwestia czasu gdy wszystko wróci do normy. Wielu musi to przetrwić i zrozumieć, że ich koledzy nie siedzą w sektorze przyjezdnych.
Śląsk inteligentnie grał na podział wśród kibiców Wisły a dali się wciągnąć w tą ich gierkę ci najmniej uświadomieni.
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 27.08.2016 o godz. 00:50.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów