The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2016, 22:19
Podwójny dramat, jeden na boisku drugi na trybunach. Sportowo wujek Cupiał rozpieprzał zespół latami aż w końcu doszło do tego co jest. Kibicowsko strzeliliśmy sobie w kolano sami. Jeżeli był dzisiaj na meczu potencjalny sponsor z grubą kasą, to co najwyżej zdecyduje się na kupienie karnetu silver VIP na następny mecz. To jak dzisiaj wyglądaliśmy na boisku i trybunach to chyba największy dramat od 20 lat.
:/
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.08.2016, 22:22
Oczy krwawią, uszy więdną...
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 26.08.2016, 22:23
Powiem tak... To jest ....a tak żenujące że osobom które dziś były na stadionie klub powinien zasponsorować za darmo karnet do końca sezonu. Może w ten sposób spowodują, że te osoby nie .......na tym wszystkim.

To jest ....a dramat proszę Państwa. Jesteśmy na dnie. Myślimy, że jesteśmy silni a jesteśmy nędzarzami.

I na koniec. Skwk zniszczy nas jak rak. Nie mamy pieniędzy a ci jeszcze tworzą między nami podziały.
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 26.08.2016, 22:24
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Głowacki niech juz kończy karierę bo to ile goli zawala to jest jakaś masakra.
A gra całej reszty to wypadkowa dywersji w obronie jaka odpierdala Głowa.

5-1 Zw Śląskiem. U siebie.

Do absolutnego wyjebania na juz: Mójta, Guzmics i Broniszewski.
Mamy potężny problem. Głowacki i Brożek: pierwszy na ławkę do końca sezonu, drugi na ławkę do końca tego i następnego. Kto w zamian? Nie ma kim grać. Mamy podpisane kontrakty z zawodnikami o mentalności i umiejętnościach pierwszoligowców: Pietrzakiem, Mójtą, Cywką, Popoviciem. Z wszystkimi rozwiążemy kontrakty? Kogo zatrudnimy na ich miejsce? Kilku piłkarzy, którzy w dobrej drużynie byliby maksymalnie rezerwowymi: Drzazga, Uryga. Rokują do poprawy tutaj chyba tylko Mączyński, Jovic i Zachara. Może coś będzie z Brleka. Kadrowo jest dramat.

Jeżeli są chętni na kogokolwiek z tego składu, to ja bym się nie zastanawiał i sprzedawał. Sprzedaż Guzmicsa powinna być priorytetem. Podobnie jak rozwiązanie kontraktów z Mójtą, Pietrzakiem i Cywką. Nie ma potrzeby płacić tym zawodnikom, ich miejsce w składzie mogą zająć juniorzy.

Wdowczyk jest typem trenera, który gdy przychodzi robi wielką różnicę na plus, ale później, im dalej w las, tym gorzej. I to się potwierdza, ale jakoś fatalnie spotęgowane. Prawie wszyscy zawodnicy, którzy mogą być pod formą (bo akurat nie są starzy, po urazie), są pod formą. Na miarę swoich możliwości grają tylko Małecki i Boguski. Dramat był już w sparingach. Co się z nimi stało przez wakacje? Gdzie był trener w okresie przygotowawczym?

Odnoszę wrażenie, że wiceprezes trochę pośpieszył się z tymi zapewnieniami o wsparciu dla trenera.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.08.2016, 22:28
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Trochę chłodnej wody na głowę polecam.

Gramy słabo, ale do momentu bramki na 1-2 nie byliśmy zespołem słabszym (co nie znaczy, że graliśmy dobrze).

Ciężko wygrać w ekstraklasie grając w dziewięciu. Urygi i Brożka nie liczę.

Myślę, że taki wygląd tego spotkania to kwestia psychiki. To samo co było na wiosnę. Problem, że jak nie u siebie ze Śląskiem to z kim tu odpalić? Terminarz nas teraz nie oszczędza.
Terminarz nas nie oszczędza? W ekstraklasie to teraz z kimkolwiek ciężko by było ugrać nawet remis u siebie bądź na wyjeździe.

Ta drużyna w ogóle nie ma żadnego pomysłu na swoją grę. Pisałem to już tydzień temu, napiszę i dzisiaj. Jedyna sensowna akcja to ta z Brożkiem na boku, który zgrywa do Małeckiego i jego uderzenie broni Pawełek. Wszystkie inne sytuacje to albo indywidualne zagrania Małeckiego albo straty wszystkich innych zawodników.

Nawet w tym meczu dużo lepiej niż poprzednio zagrał Boguski, dobrze się ustawiał i nie tracił wielu piłek, ale co z tego, jak nie było żadnych bramkowych sytuacji ani nawet zalążka takiej akcji.

Uryga nie potrafi podać na 5 metrów, ale co z tego, gra znów w pierwszym składzie! Spóźniony w akcjach obronnych, bezużyteczny w ataku... Szkoda, po całkiem niezłej końcówce poprzedniego sezonu Popovica, dziwi brak jego na boisku nawet na parę minut.

Szkoda, że nie ma już Cupiała, chociażby z tego względu, że Wdowczyk już dawno by poleciał. On już nie ma jakiegokolwiek wpływu na ten zespół. Jest bezradny, próbuje na konferencjach silić się na wiślackie hasła, co jest już ostatecznością i braku jakiegokolwiek pomysłu na funkcjonowanie drużyny.
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 26.08.2016, 22:33
Wisły już nie ma, zostały niedobitki
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 26.08.2016, 22:33
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Głowacki niech juz kończy karierę bo to ile goli zawala to jest jakaś masakra.
Pewnie dawno by już skończył ale go wyprosili drugi rok z rzędu żeby został... bo po prostu nie ma kto grać na obronie. Niech to będzie podsumowaniem naszej sytuacji kadrowej.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 26.08.2016, 22:37
....a Boguski faktycznie gra na miarę możliwości baaardzo niskich możliwości. Kolesia na prawym skrzydle po prostu nie było!
Głowa przed sezonem powiedział ze nie jest do gry i to niestety widać. Puszczanie Urygi na def pom to można w
MKS Kluczbork co najwyżej. Drzazga nie wiem czy dotknął piłki. Brożek przyjęcia piłki podpatrzył u Boguskiego. Szykuje sie sprzedaż Mączynskiego, który obok Małego, i Zachary grał na poziomie ekstraklasy. Guzmics jak ktoś chce za niego dać 0,5 mln euro to w ciemno brać. Mójta za Sadloka? Przecież gościu nie potrafi bronić!!!! Jovic ma grać do przodu (Po prawej oprócz niego nie ma nikogo) i gra ale zostawia dziurę w tyle której nie ma kto

Przecież K...a jeden Wolski nie może robić takiej różnicy w zespole !
Jedyne rozsądne wyjście to takie, że albo im nie płaca albo grają na zwolnienie Wdowczyka. Zreszta powinien podać sie do dymisji bo ja nie widzę możliwości poprawy gry....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 26.08.2016, 22:40
O grze to nawet nie ma co pisać. Te 13 000 ludzi, które dziś przyszło musiało bardzo gorzką pigułę przełknąć.

Gratuluje wyczucia z tym skandowanym "nic się nie stało" przy 1:5...Na trybunach schizmy ciąg dalszy i z pewnością raczej monolitu to nie przypomina... nie wiem, co się musi wydarzyć, żeby cały ten chaos znowu poukładać...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 26.08.2016, 22:42
Forma sportowa nie jest głównym problemem piłkarzy. Gdyby o to chodziło, zremisowalibyśmy ze Sląskiem 1-1 po chu...wej grze z obu stron, może wtopili 0-1. Problemem jest stan psychiczny kopaczy. I trenera chyba również. Przecież oni są kompletnie przybici, mentalnie wyczerpani, martwi. I - szczerze - rozumiem to. Mamy za sobą kilkutygodniową powódź kloaki, z wizją upadku Klubu na horyzoncie. Niewielu jest ludzi, którzy w takich okolicznościach się mobilizują, znajdują wewnętrzną energię, iskrę. Większość się poddaje. Zwłaszcza jeśli nie łączy jej z Klubem jakaś szczególna więź emocjonalna. Większość tu po prostu pracuje i utrzymuje w ten sposób rodzinę. Zadaniem trenera i zarządu będzie teraz motywacja tej grupy. Łatwo nie będzie.
Jeśli nie będzie pozytywnych bodźców z zewnątrz - pojawienie się sponsorów, potencjalny kupiec itd, obawiam się, że będzie tylko gorzej.
vel HatefulRespect
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 26.08.2016, 22:46
Oni się faktycznie starają ale zwyczajnie są zbyt słabi by wygrać. Boguski kolejny razy zdecydowanie powiedział że zmiany własicielskie nie mają wpływu na to co sie dzieje na boisku i ja mu wierzę.

Trzeba znaleźć jakis sposob by miekko wyladowac w I lidze i nie pociągnąć TS za sobą w dół. Jedyna szansa na to by nie utknąć w g.. po uszy i na lata bo to że spadku nie unikniemy jest w zasadzie, na obecną chwilę, pewne.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
pirat999
Junior Member

Od: 05.2013

Stary 26.08.2016, 22:52
byłem dziś z rodziną na trybunie E... i jestem załamany zachowaniem części kibiców którzy gwizdali na przyśpiewki na nowe zgody. Pamiętajcie gdyby nie było WSH to chodzilibyście z szalikiem w majtkach. Czym wam sie zasłużył ten Slask... mają zgode z Motorem któregy nas nie nawidzi wiec i my możemy robić zgodę z kim chcemy. Przypominam także że Ruch i Widzew to dawne zgody Wisły
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 26.08.2016, 22:54
Wszystkich pier.olacych jak to jest źle odsylam do Nibylandii. Tam co sprawniejsi umysłowo pisali o się dzieję od kilku lat. Teraz tylko efekt końcowy braku pomysłu na Wisłę widac...
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.08.2016, 22:55
Pilkarski i kibicowski dramat.

Pilkarski-nie pamietam straconych 5 bramek odkoad chodze na Wisłe od 98 r.Nie pamietam tak beznadziejnie wygladajacych pilakrzy .thu..wkłady na koszulki,bo to nie sa piłkarze.Zero ambiccji ,czegokowliek.Niewiem jak wam ale mnie zrobilo sie smutno na koniec jak przyszli pod sektor ,bezradni jak dzieci ktorym wzieto zabawke i niewiedzą co robic.A my im spiewamy nic sie nie stalo.Dramat.

Kibicowski.-koncze z sektorem C.tyle lat na starym C ,tyle lat za bramką.Ale juz dosc.Gniazdowy jego Ruchy i inne jebanie Slaska,mam dośc.Guli .,jak sie przypomi jak to bylo kiedys itd,to az sie płakac chce.Moja noga w kazdym razie na C juz nie postanie,a tyle lat w młyn sie bawiłem.Szacunek dla Slaska za to ze choc "kibice " z C bez przerwy po nich lżeli ci praktycznie nie nie odpowiadali na te zaczepki.Byl Tylko Widzew i Ruch,o WIsle chyba nie spiewali nic.Klasa .

Jestesmy na dnie,po kazdym wzgledem.Niewiem do czego to zmierza,moze 1 liga? Moze..gdyby miala powrócic normalnosc głownie kibicowska to jestem za.Ogólnie nie pamietam jak chodze na mecze od 18 lat zebym byl tak zmieszany po meczu.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 26.08.2016 o godz. 23:04.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Krotochwila
Senior Member

Stary 26.08.2016, 22:55
Wielki szacunek dla kibiców Sląska. Za klasę i ignorowanie prostackich zaczepek typów w czarnych przyciasnych bluzach. Nie wiem jak oni zdzierżyli ten cały syf, który się dziś na nich na Reymonta wylał bez jednej bluzgi na Wisłę. Miałem dziś z nimi więcej wspólnego niż z połową kibiców własnej drużyny. Race mam w d.ie.

Wielki szacunek dla pikników, zwłaszcza tych z D za jasne, konsekwentne wyrażanie swojego zdania o tym co się dzieje na stadionie. A można było dziś na D zaliczyć w ryj za obstawanie przy własnej opinii.

C przestało istnieć. Nie wiem co to za byt, kim są ci ludzie ale z kibicami Wisły Kraków mają niewiele wspólnego. To jakaś karykatura. Niech ktoś im w ogóle wytłumaczy, że w wiślackich barwach nie ma czerni.
vel HatefulRespect
INZAGHI
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 26.08.2016, 22:58
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Forma sportowa nie jest głównym problemem piłkarzy. Gdyby o to chodziło, zremisowalibyśmy ze Sląskiem 1-1 po chu...wej grze z obu stron, może wtopili 0-1. Problemem jest stan psychiczny kopaczy. I trenera chyba również. Przecież oni są kompletnie przybici, mentalnie wyczerpani, martwi. I - szczerze - rozumiem to. Mamy za sobą kilkutygodniową powódź kloaki, z wizją upadku Klubu na horyzoncie. Niewielu jest ludzi, którzy w takich okolicznościach się mobilizują, znajdują wewnętrzną energię, iskrę. Większość się poddaje. Zwłaszcza jeśli nie łączy jej z Klubem jakaś szczególna więź emocjonalna. Większość tu po prostu pracuje i utrzymuje w ten sposób rodzinę. Zadaniem trenera i zarządu będzie teraz motywacja tej grupy. Łatwo nie będzie.
Jeśli nie będzie pozytywnych bodźców z zewnątrz - pojawienie się sponsorów, potencjalny kupiec itd, obawiam się, że będzie tylko gorzej.
Kolega ma rację. Jeśli ktoś jeszcze coś rozumie w klubie niech natychmiast rozpocznie poszukiwania nowego właściciela. Żaden piłkarz nie będzie grał, starał się dla Stowarzyszenia lub Towarzystwa Sportowego. To musi być właściciel z kasiastą i ciężką ręką. To musi być ktoś kto co roku wyłoży 10mln. Nikt z piłkarzy w takiej sytuacji się nie zmobilizuje a pójście na trening i postraszenie piłkarzy czy rękoczyny sprawi że tego samego dnia piłkarz wyjedzie z Krakowa. Pani prezes, Zarządzie, trzeba poważnie szukać nowego właściciela, bo możemy 10 pkt jesienią nie zdobyć.
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku
-JM---- nieświadomie, albo odruchowo..
Krotochwila
Senior Member

Stary 26.08.2016, 23:04
pirat999 napisał(a):Wyświetl post
byłem dziś z rodziną na trybunie E... i jestem załamany zachowaniem części kibiców którzy gwizdali na przyśpiewki na nowe zgody. Pamiętajcie gdyby nie było WSH to chodzilibyście z szalikiem w majtkach. Czym wam sie zasłużył ten Slask... mają zgode z Motorem któregy nas nie nawidzi wiec i my możemy robić zgodę z kim chcemy. Przypominam także że Ruch i Widzew to dawne zgody Wisły
Bardzo Ci dziękuję za bandycką protekcję, może Tobie ona potrzebna, ja się obejdę bez. Nie mam 13 lat, żeby mi imponowały karki w ortalionach. Pozwól też, że na polecenia kibolstwa "skacz", nie będę pytał "jak wysoko?". Mam własny mózg i staram się go używać. To, że komuś nowa sztama jest potrzebna do szemranych biznesów mało mnie obchodzi.
vel HatefulRespect
Krotochwila
Senior Member

Stary 26.08.2016, 23:11
A piłkarsko - chciałbym z tego miejsca serdecznie pozdrowić nauczyciela WF ze szkoły podstawowej Alana Urygi.
vel HatefulRespect
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

funkykoval napisał(a):Wyświetl post
....a Boguski faktycznie gra na miarę możliwości baaardzo niskich możliwości. Kolesia na prawym skrzydle po prostu nie było!
Ale ja się zgadzam. To chyba nie ulega wątpliwości, że lepszy nie będzie.

Jedyne rozsądne wyjście to takie, że albo im nie płaca albo grają na zwolnienie Wdowczyka.
Nie wierzę w to.

Zreszta powinien podać sie do dymisji bo ja nie widzę możliwości poprawy gry....
Ok. Akurat nadchodzi przerwa na kadrę. Kogo bierzemy w zamian? Najlepiej z Krakowa, żeby zgodził się w ciągu kilku godzin. Masz pomysły?
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Pamiętajcie gdyby nie było WSH to chodzilibyście z szalikiem w majtkach.
Argumentacja troglodyty.

Brak grup pseudokibiców rozwiązałby problem noszenia barw na mieście w sposób radykalny
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Wypadało się przejść też 2 tygodnie temu i pięknie posłuchać jak panowie z ruchu zagłuszali nasz hymn swoimi okrzykami, może byś więcej zrozumiał też po tym meczu.
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 26.08.2016, 23:12
Na mecz pojechałem naładowany jak nigdy, ale bardzo szybko uszło ze mnie powietrze. Atmosfera na trybunach dziś to była jakaś kpina dla mnie i nie mówię tu tylko o młynie (chociaż momentami, gdy cały C,D i G śpiewało razem, widać było, że w kibicach jest mega potencjał).
Każdy zainteresowany wie jaki mam stosunek do Śląska i Ruchu, więc po kolei:

transparenty na młynie skwitowałem śmiechem tak samo jak "mruczenie" To my wściekłe psy (gdzie, gdy parę lat temu było to zarzucane to czuć było agresję i złość) oraz Wisła Sharks Hooligans wykonywane przez gimnazjalistów przed mutacją.
Na g sporo osób, które kiedyś regularnie uczęszczały na młyn oraz wyjazdy, zachowali się tak jak dziś powinien zachować się każdy, czyli olać pozdrawianie śmierdzieli i nie dać się ponieść emocjom i nie wyzywać Śląska. Rząd nade mną stałą grupka ludzi, którzy cały czas opowiadali o Śląsku i non stop kopała w krzesełka podczas pozdrowień "zgodowiczów". Nie wytrzymałem i wyskoczyłem z pytaniem czy kiedykolwiek byli we Wrocławiu i czy mają tam jakichkolwiek znajomych, już do końca meczu nie odezwali się ani razu.
Połowa stadionu klaskała na wyjście Śląska, a po blamażu piłkarzy wychodziła z gwizdami w 85 minucie- to są kibice? Komu oni kibicują? Wiśle? Bo szczerze wątpie. Wszyscy chcieliby jedności na stadionie, sloganów cała Wisła zawsze razem, a jedni (bojownicy ślepo idący za rekinami) i drudzy (duża część reszty stadionu) zachowuje się tak samo. Po dzisiejszym meczu wrzucam ich wszystkich do jednego worka.

Co do Śląska- fajnie było popatrzeć na racowisko, dla mnie to wisienka na torcie otoczki poza boiskowej, ale za wyrywanie krzesełek, rzucanie rac na boisko, a co gorsza w Miśkiewicza, należy się ewidentne potępienie i to nie zależnie od tego czy robi to Śląsk, śmierdziele czy inna ekipa i pisze to mając znajomych, którzy dziś byli w sektorze gości.

Niech każdy weźmie się w garść, bo Wisłą potrzebuje teraz NAS KIBICÓW NA DOBRE I NA ZŁE
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 26.08.2016, 23:14
Akurat Śląsk (kibicowsko) zrobił gorszą rzecz, niż by zrobił "jebiąc Wisłę". Śląsk z premedytacją stara się.podzielić kibiców Wisły. Tylko ch.. im to da, oprócz ewentualnego upadku ruchu kibicowskiego na Wiśle. Chyba, ze zawiążą sobie zgodę z "pikolami".
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.08.2016, 23:15
Cytat:
Brak grup pseudokibiców rozwiązałby problem noszenia barw na mieście w sposób radykalny
piękne marzenie, ale nie mające nic wspólnego z rzeczywistością na chwilę obecną. Słabość jednej grupy zawsze wykorzysta druga strona.

Tym niemniej, wyjątkowo chujowo się w tym sezonie wszystko zgrało. Prawdziwa kulminacja marazmu jaki trawił Wisłę od kilku lat.
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.08.2016, 23:20
Tez mam takie wrazenie.Teraz jest Kulminacja tego całego smrodu jaki juz zaczynał sie robic jak Cupial powoli zaczał Wisłe odkladac w kąt.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 26.08.2016, 23:21
Wisła istnieje tylko teoretycznie...

Dramat na boisku
Dramat na trybunach

Miałem łzy w oczach wychodząc ze stadionu
Krotochwila
Senior Member

Stary 26.08.2016, 23:21
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Akurat Śląsk (kibicowsko) zrobił gorszą rzecz, niż by zrobił "jebiąc Wisłę". Śląsk z premedytacją stara się.podzielić kibiców Wisły. Tylko ch.. im to da, oprócz ewentualnego upadku ruchu kibicowskiego na Wiśle. Chyba, ze zawiążą sobie zgodę z "pikolami".
Czy kolega odwiedza ten sam stadion co ja?
Kibice Slaska dybią na jedność kibiców Wisły? Is this for real?
vel HatefulRespect
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 26.08.2016, 23:24
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Akurat Śląsk (kibicowsko) zrobił gorszą rzecz, niż by zrobił "jebiąc Wisłę". Śląsk z premedytacją stara się.podzielić kibiców Wisły..
Kibiców Wisły nie trzeba dzielić. Dzielimy się sami.

Czy postawa Śląska wniosła coś nowego w pojmowaniu bandyterki?

Gdy całe D skandowało 'jazda jazda jazda' to na C ludzie coś sobie mruczyli. Co to ma być? Jak przyśpiewka nie ma swojej genezy na trybunie C to już się pod nią sharksi nie podpisują?

Zapełnienie sektora C z każdym miesiącem jest coraz mniejsze i wmawiajcie sobie dalej, że to wina pikników lub kibiców Śląska...
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 26.08.2016, 23:24
Aha...
i całą mobilizacje na kupowanie biletów .... strzelił.
na następnym meczu znowu 8-9 k
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 26.08.2016, 23:32
Byłem na wywiadach z zawodnikami i powiem szczerze, że tak przybitego Arka Głowackiego, to nie widziałem. Gość może nie mówi tego wprost, ale bierze winę praktycznie na siebie. Mimo wszystko wierzę, że Arek poprowadzi nas do zwycięstwa w następnej kolejce.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów