|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Bez mrugnięcia okiem została postawiona teza, że tfk została wykiwana przez Meresińskiego. Wynika to z tego, że przecież w oświadczeniu napisano że dobro, tradycja Wisły itp itd. Wszyscy "łyknęli to jak pelikany" Nikomu natomiast nie przychodzi do głowy, że tfk pozbyła się wyeksploatowanej i niewygodnej Wisły tak jak kiedyś Ożarowa. Nie zdawała sobie tylko sprawy z konsekwencji swojego czynu. To niewiarygodne, prawda?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ta cała bomba z SE:
Cytat:
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Żeby nam tu nie umknęła jedna rzecz.... Conajmniej od lipca 2015(!) pan Żurawski (żywa legenda Wisły) wiedział, ze pan JM jest oszustem na duża skale. Czemu sie ta wiedza z nikim nie podzielił?!
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Z tą legendą bym nie przesadzał. Ot po prostu dobry piłkarz swego czasu. Legenda i kandydat SLD kłóci się w każdym calu. Jak widać, to nie wszystko co ma na sumieniu ta "legenda".
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.08.2016 o godz. 06:45.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Dlaczego Meresiński wciąż nie sprzedał Wisły? Odpowiedź mogą znać komornicy, którzy go ścigają
https://eszjot.wordpress.com/2016/08...zy-go-scigaja/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
No właśnie. Najbardziej mi pasuje w tym wszystkim to, że TF tak naprawdę wiedziała komu to sprzedaje i miała to W DUPIE. Druga opcja jest też możliwa. Mianowicie skala niekompetencji ludzi pracujących dla TF i Cupiała. Nie wiem co dla tej firmy byłoby gorsze. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Może być tak że żywą gotówkę panu Jakubowi M. trzeba dać a załatwienie tego nawet w banku trwa. Oby to był tylko ten problem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może brakuje podpisu tego murzyna z Lublina? Przecież Kmieciak nie może się mylić.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Niie rozumiem też skąd twierdzenie, że Żurawski nie powiedział nikomu, może powiedział tylko to olano. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Taki komentarz wisi na forum GW:
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...l#BoxSportLink "Buahaha, czyli od słupa Meresińskiego wreszcie odkupi ten kto tego słupa podstawił, czyli Piotrek Wawro wraz z Miskiem z kolegami z WSH. Teraz to dopiero bieda jaja, bandyterka dorwała się do klubu i będzie sprzedawać kopaczy i przejmować kasę z NC+. Za 2 lata Wisła w 4 lidze." Nie wszystko w tym poście rozumiem, nie wiem co to WSH. Z panem Wawro zetknąłem się od strony biznesowej. Jego spółka jest właścicielem firmy Terpen w Czechowicach. Może się nie znam, ale dość straszne rzeczy dzieją się z Terpenem pod względem ekonomicznym i środowiskowym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A skad wiesz ze sie nie podzielil ta wiedza. Ze nie pobiegl do mediow nie znaczy ze nikomu nie powiedzial
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
OT: Czyli jakby teraz np. Żurawski robił sobie selfie z koszulce w paski z Filipiakiem wraz z podpisem "Best prez ever" to też byłby legenda? W końcu życie prywatne? Nie zabieram mu klasy piłkarskiej ale to był najemnik jakich wielu wcześniej i pozniej. Podobny poziom "legendy" co Rzezniczak w Legii.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Pytanie na wszelki wypadek: co będzie, jak cyklistę wsadzą, zanim podpisze?
I drugie. Wiecie, czemu żaden komornik jeszcze nie położył łapy na akcjach Wisły? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
A jak będzie u nas ? http://www.lodz.wyborcza.pl/lodz/1,3...-sponsora.html
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 23.08.2016 o godz. 07:59.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Oczywiście wyborcza to świetny materiał. I już się ....a zaczyna kolejna szopka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chcialem w tym miejscu pozdrowić wszystkie Panie związane epizodycznymi wątkami z osobą Jakuba M jak również wyrazić solidarności z ich mężami, w tym jakże wstydliwym dla wszystkich czasie.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Nie wiem czy dałbym kasę Meresiowi. Wg mnie to ten kto zgotował ten bajzel (czytaj: TFK) powinien zadziałać (odstąpić od umowy zbycia akcji w związku z niedochowaniem warunków umowy - warunkiem było przedstawienie gwarancji i listów sponsorskich na zapewnienie dalszego funkcjonowania klubu - nie jakichś tylko rzeczywistych - Mereś warunku w ostateczności nie dotrzymał a wg doniesień część z nich sfałszował). Potem TFK mogła odsprzedać akcje TS bez udziału Meresia, natomiast zapłaconą część ceny sprzedaż 300 tys zł, zwrócić po dokładnym sprawdzeniu co JM nawyczyniał w klubie.... Nie rozumiem dlaczego TS miałby o czymkolwiek rozmawiać z JM, ale niestety musieli... Hipotezę o JM jako słupie TS, SKWK czy WSH można wsadzić w odpowiednią część ciała - gdyby był słupem to po 2 tygodniach odsprzedałby akcje klubu, bez dodatkowych awantur... Nic tylko pogratulować szefom TFK działań przy sprzedaży klubu, jeżeli to prawda, że prawnicy TFK reprezentowali klub we wszelkich postępowaniach z piłkarzami o odszkodowanie, to przestaję się dziwić ich wynikom. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Takich użytkowników powinno się banować, bo śmierdzą macą na kilometr. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Proszę adminów o banowanie ludzi, ktorzy kłamią, oskarżają bez podstaw i szkodzą naszemu klubowi. TO FORUM CZYTAJĄ WSZYSCY, także ludzie nam wrodzy, chcący zniszczyć nasz wizerunek i klub.
Przecież ostatnio wszyscy się o tym przekonaliśmy jak 1 czy 2 ananas (może żyd,może legijna menda) udając Wiślaka, podobno w naszym imieniu szkodził wizerunkowi klubu i kibiców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Taki Meresiński już dawno powinien siedzieć, do roboty Panie Ziobro
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Banować pseudo Wiśłaków !
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
czy coś już wiadomo? martwi mnie ten czas oczekiwania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nadal cisza w temacie. Żelowaty musi coś kombinować jeszcze. Oby tylko sfinalizowali transakcje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Może tu jest pies pogrzebany i ktoś prosił go o dyskrecję? Ty dywagujesz i ja dywaguję. Zresztą opcja, że oni wiedzieli o sprawkach tego typa jest najgorsza. Wiecie chyba dlaczego? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Coś mi się wydaje, że to jeszcze nie koniec wielkich bomb informacyjnych
![]() |
|
|