The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2016, 05:19
Bez mrugnięcia okiem została postawiona teza, że tfk została wykiwana przez Meresińskiego. Wynika to z tego, że przecież w oświadczeniu napisano że dobro, tradycja Wisły itp itd. Wszyscy "łyknęli to jak pelikany" Nikomu natomiast nie przychodzi do głowy, że tfk pozbyła się wyeksploatowanej i niewygodnej Wisły tak jak kiedyś Ożarowa. Nie zdawała sobie tylko sprawy z konsekwencji swojego czynu. To niewiarygodne, prawda?
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.08.2016, 06:05
ta cała bomba z SE:
Cytat:
Właściciel Wisły Kraków to OSZUST!

Nazywa się Jakub Meresiński (30 l.) i nikt nie wie, jakim cudem został właścicielem piłkarskiej Wisły Kraków. Tymczasem sąd i prokuratura nie mają wątpliwości: to oszust, który podrobił dowód osobisty żony byłego reprezentanta Polski, piłkarza Macieja Żurawskiego (40 l.), i dzięki temu chciał wyłudził 500 tys. zł kredytu. - Nie wziąłbym tych pieniędzy. To miał być prztyczek w nos, bo zerwała ze mną biznes. Wyrok nie jest prawomocny - tłumaczył nam wczoraj Meresiński, który został w tej sprawie skazany na rok więzienia w zawieszeniu na trzy lata.

W akcie oskarżenia tej sprawy z 28 kwietnia 2016 r. Meresiński figuruje jako mężczyzna ze średnim wykształceniem, bezrobotny, bez majątku, bez dochodów. Jednak to on w lipcu tego roku został właścicielem jednego z największych klubów piłkarskich w Polsce, czyli ekstraklasowej Wisły Kraków. - Jakim cudem? Kto to? - pytali eksperci. Sąd i prokuratura nie mają problemów z odpowiedzią na to pytanie: zwykły oszust!

Biznes z żoną "Żurawia"
W 2014 roku Meresiński chciał robić interesy z żoną Macieja Żurawskiego, czyli żywej legendy Wisły Kraków. Mieli sprzedawać reklamy na elektronicznych telebimach w Warszawie. Potrzebne były pieniądze. "Zaproponował Żurawskiej sprzedaż jej krakowskiego mieszkania (wartego 1,2 mln zł) bądź zaciągnięcie kredytu na biznes" - czytamy w akcie oskarżenia sporządzonym przez Prokuraturę Rejonową Szczecin-Śródmieście. Żona byłego napastnika "Białej Gwiazdy" przesłała Meresińskiemu nawet dokumentację mieszkania, akty notarialne oraz zdjęcie swojego dowodu osobistego. Jednak w lipcu 2015 roku Żurawska stwierdziła, że wycofuje się z interesu. "Mimo odmowy Meresiński postanowił zaciągnąć pożyczkę w firmie ze Szczecina" - piszą śledczy.

Podrobił dowód żony piłkarza
W oszustwo wciągnął swoją siostrę - Kamilę Ł. (32 l.). - W międzyczasie za 4 tys. zł Meresiński kupił od nieustalonych osób dowód osobisty wystawiony na Paulinę Żurawską z wizerunkiem Kamili Ł. - opisują śledczy. 7 sierpnia 2015 roku Kamila Ł., posługując się podrobionym dokumentem, zawarła umowę pożyczki w wysokości 507 900,69 zł. Podrobiła także podpis Pauliny Żurawskiej. W dniu zawarcia umowy pożyczkobiorca otrzymał 5 tys. zł. Reszta miała zostać przelana na konto. Zabezpieczeniem kredytu było krakowskie mieszkanie Żurawskiej. Firma udzielająca pożyczki chciała je zobaczyć. Do tego jej pracownik zauważył, że kobieta podająca się za Żurawską bardzo dziwnie się zachowuje. - Ktoś z firmy pożyczkowej podejrzewał, że ta kobieta nie jest moją partnerką. I skontaktował się ze mną przez internet. Przypadek i szczęście sprawiły, że wówczas moja żona nie została oszukana. Na temat Jakuba Meresińskiego i jego postępowania nie chcę się wypowiadać - powiedział nam Maciej Żurawski.

Oszustwo wyszło na jaw. Firma odstąpiła od udzielenia kredytu i zawiadomiła policję. Otrzymane 5 tys. zł Meresiński zwrócił. A 12 sierpnia 2015 roku został zatrzymany przez policję. Znaleziono przy nim podrobiony dowód osobisty i dokumenty, na których sfałszowany został podpis Żurawskiej. - W trakcie przesłuchania Meresiński tłumaczył, że nie zamierzał oszukać firmy pożyczkowej. W związku z tym, że Paulina Żurawska nie chciała wspólnie z nim podjąć przedsięwzięcia gospodarczego, chciał jej udowodnić, że w ogóle zawarcie takiej pożyczki jest możliwe. Przyznał, że nie dysponował mieszkaniem, a tylko jego okazanie było warunkiem wypłaty całej kwoty. Wyjaśnił, że miał zamiar odstąpić od umowy - relacjonują śledczy.

Skazany na rok więzienia
25 lipca zapadł wyrok w tej sprawie. - Oboje oskarżeni (Meresiński i jego siostra) zostali skazani na rok więzienia w zawieszeniu na 3 lata oraz grzywny po 6250 zł. Wyrok nie jest prawomocny - informuje nas sędzia Michał Tomala, rzecznik prasowy Sądu Okręgowego w Szczecinie. - To miał być prztyczek w nos, danie jej nauczki, bo w ostatniej chwili Paulina wycofała się z tego biznesu. Nie chciałem brać tej pożyczki - tłumaczył nam wczoraj Meresiński. Ale sąd ani prokuratorzy w to nie uwierzyli.
Meresiński był już raz skazany za posługiwanie się sfałszowanymi świadectwami dojrzałości i ukończenia liceum. Sąd w Częstochowie wymierzył mu grzywnę 1000 zł. Wyrok uprawomocnił się w kwietniu.
Z kolei wczoraj zapadła decyzja, że Wisłę Kraków przejmie od Meresińskiego Towarzystwo Sportowe Wisła.

autor: Jarosław Sulikowski
Wisła Kraków
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 23.08.2016, 06:19
Żeby nam tu nie umknęła jedna rzecz.... Conajmniej od lipca 2015(!) pan Żurawski (żywa legenda Wisły) wiedział, ze pan JM jest oszustem na duża skale. Czemu sie ta wiedza z nikim nie podzielił?!
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.08.2016, 06:35
SlawekS napisał(a):Wyświetl post
Kilka luźnych przemyśleń:

1. W piątek wszyscy na Śląsk. Z kilku powodów:
- pokażmy sami sobie ilu nas tak naprawdę jest. Wyniki sportowe do du.. więc najważniejszym powodem przyjścia na stadion jest nasza demonstracja przywiązania do klubu.
- pokażmy potencjalnym sponsorom (właścicielom?) ilu Wisła ma kibiców. Trzeba robić za potencjał marketingowy
- każda złotówka w obecnej sytuacji się przyda klubowi, ale dwa pierwsze powody są zdecydowanie ważniejsze

2. Przez prawie 100 lat piłka była tylko jedną z sekcji (najważniejszą) TS. Wymogi prawne sprawiły, że piłka MUSIAŁA znaleźć się poza strukturami TS. Dla większości z nas podział na TS oraz SSA jest sztuczny bo Wisła to Wisła. Każdy kto ma Wisłę w sercu łaski nie robił, że walczył o piłkę. To tak samo naturalne jak to, że każdy normalny rodzic przyjmuje z powrotem pod swój dach marnotrawne dziecko. Szymański ani nikt z zarządu TS żadnym herosem nie jest - zachowali się tak jak się powinni zachować. Ale chwała im za to.

3. Główny przekaz z dzisiejszej (wczorajszej) konferencji był wg mnie taki:
- TS przejmie Wisłę za worek kasy i jak szybko sponsorów nie najdziemy to cienko będzie
- Nie chcę przekręzić słów p. Szymańskiego ale najpierw powiedział chyba, że w Wisłę NIKT nie chce zainwestować i stąd inicjatywa TS-u a chwilę potem powiedział, że pierwsi sponsorzy już są w zasadzie dogadani (nawet na koszulki). To chcą firmy w Wisłę inwestować czy nie? Pogubiłem się. Mam nadzieję, że chcą.

4. Prosty przekaz do dziennikarzy i wszystkich kibiców piszących na forum: Morda w kubeł bo nam w ważnych sprawach przeszkadzacie. Komuną mi zapachniało. Nie wiem jak dyskusje na forum mogą przeszkadzać w negocjacjach biznesowych. Widać niektórzy są przeczuleni na punkcie krytyki

5. Cupiałowi należy się ze strony kibiców porządne podziękowanie za tych 19 lat. A cykliście należy się wpierrr... za zeszmacenie wizerunku Wisły.

6. Na Śląsku mam nadzieję, że nie będzie bluzgów. Swoją drogą to test dla osób które będą na C - czy potrafią wznieść się ponad orwellowską rzeczywistość.
Inwestor to nie to samo co sponsor. Inwestor kupuje akcje klubu z myslą o zarobku, chce miec realny wpływ na podejmowane decyzje itd. Sponsor kupuje usługę (reklama), dostaje fakturę, płaci i nic mu więcej do klubu. Powiedzmy szczerze, znalezienie sponsora na koszulki to żaden sukces. Znalezienie takiego za pieniądze zbliżone do TF to będzie prawdziwy sukces.

dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Żeby nam tu nie umknęła jedna rzecz.... Conajmniej od lipca 2015(!) pan Żurawski (żywa legenda Wisły) wiedział, ze pan JM jest oszustem na duża skale. Czemu sie ta wiedza z nikim nie podzielił?!
Z tą legendą bym nie przesadzał. Ot po prostu dobry piłkarz swego czasu. Legenda i kandydat SLD kłóci się w każdym calu. Jak widać, to nie wszystko co ma na sumieniu ta "legenda".
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.08.2016 o godz. 06:45.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 23.08.2016, 06:47
SlawekS napisał(a):Wyświetl post
Kilka luźnych przemyśleń:

1. W piątek wszyscy na Śląsk. Z kilku powodów:
- pokażmy sami sobie ilu nas tak naprawdę jest. Wyniki sportowe do du.. więc najważniejszym powodem przyjścia na stadion jest nasza demonstracja przywiązania do klubu.
- pokażmy potencjalnym sponsorom (właścicielom?) ilu Wisła ma kibiców. Trzeba robić za potencjał marketingowy
- każda złotówka w obecnej sytuacji się przyda klubowi, ale dwa pierwsze powody są zdecydowanie ważniejsze

2. Przez prawie 100 lat piłka była tylko jedną z sekcji (najważniejszą) TS. Wymogi prawne sprawiły, że piłka MUSIAŁA znaleźć się poza strukturami TS. Dla większości z nas podział na TS oraz SSA jest sztuczny bo Wisła to Wisła. Każdy kto ma Wisłę w sercu łaski nie robił, że walczył o piłkę. To tak samo naturalne jak to, że każdy normalny rodzic przyjmuje z powrotem pod swój dach marnotrawne dziecko. Szymański ani nikt z zarządu TS żadnym herosem nie jest - zachowali się tak jak się powinni zachować. Ale chwała im za to.

3. Główny przekaz z dzisiejszej (wczorajszej) konferencji był wg mnie taki:
- TS przejmie Wisłę za worek kasy i jak szybko sponsorów nie najdziemy to cienko będzie
- Nie chcę przekręzić słów p. Szymańskiego ale najpierw powiedział chyba, że w Wisłę NIKT nie chce zainwestować i stąd inicjatywa TS-u a chwilę potem powiedział, że pierwsi sponsorzy już są w zasadzie dogadani (nawet na koszulki). To chcą firmy w Wisłę inwestować czy nie? Pogubiłem się. Mam nadzieję, że chcą.

4. Prosty przekaz do dziennikarzy i wszystkich kibiców piszących na forum: Morda w kubeł bo nam w ważnych sprawach przeszkadzacie. Komuną mi zapachniało. Nie wiem jak dyskusje na forum mogą przeszkadzać w negocjacjach biznesowych. Widać niektórzy są przeczuleni na punkcie krytyki

5. Cupiałowi należy się ze strony kibiców porządne podziękowanie za tych 19 lat. A cykliście należy się wpierrr... za zeszmacenie wizerunku Wisły.

6. Na Śląsku mam nadzieję, że nie będzie bluzgów. Swoją drogą to test dla osób które będą na C - czy potrafią wznieść się ponad orwellowską rzeczywistość.
Zapomniałeś dodać, że od obecnego [Meresińskiego] nikt nie chciał kupić, bo w szambie nikt się babrać nie chce. Ewentualne późniejsze kupno od TS-u nie będzie już miało wpływu na wizerunek potencjalnego kupca.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 23.08.2016, 07:04
Dlaczego Meresiński wciąż nie sprzedał Wisły? Odpowiedź mogą znać komornicy, którzy go ścigają

https://eszjot.wordpress.com/2016/08...zy-go-scigaja/
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 23.08.2016, 07:10
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Przeczytałem sobie komentarz Jastrzębowskiego! Kuźwa! Takie łachy jak ten Meresiński mogły tylko puchnąć w platformianym roz....zielu przez lata!! Ten motyw z żoną Żurawskiego! To jakiś kosmos.
Tak. To jest absolutny skandal. Przeciez Żurawski jest związany z Wisłą, zna tam wszystkich. Wystarczył jeden telefon, jeden! I ten pajac byłby zlustrowany.

No właśnie. Najbardziej mi pasuje w tym wszystkim to, że TF tak naprawdę wiedziała komu to sprzedaje i miała to W DUPIE.

Druga opcja jest też możliwa. Mianowicie skala niekompetencji ludzi pracujących dla TF i Cupiała.

Nie wiem co dla tej firmy byłoby gorsze.
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 23.08.2016, 07:15
Może być tak że żywą gotówkę panu Jakubowi M. trzeba dać a załatwienie tego nawet w banku trwa. Oby to był tylko ten problem.
mr_kwolf
Senior Member

Stary 23.08.2016, 07:19
Może brakuje podpisu tego murzyna z Lublina? Przecież Kmieciak nie może się mylić.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 23.08.2016, 07:19
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Z tą legendą bym nie przesadzał. Ot po prostu dobry piłkarz swego czasu. Legenda i kandydat SLD kłóci się w każdym calu. Jak widać, to nie wszystko co ma na sumieniu ta "legenda".
OT: Śmieszy mnie, że życie prywatne ex-piłkarza po zakończeniu kariery wpływa na jego postrzeganie w zakresie "legendy"/"nie-legendy" z czasów, gdy grał. Bardzo spójne
Niie rozumiem też skąd twierdzenie, że Żurawski nie powiedział nikomu, może powiedział tylko to olano.
pasjonat
Member

Stary 23.08.2016, 07:20
Taki komentarz wisi na forum GW:

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...l#BoxSportLink

"Buahaha, czyli od słupa Meresińskiego wreszcie odkupi ten kto tego słupa podstawił, czyli Piotrek Wawro wraz z Miskiem z kolegami z WSH. Teraz to dopiero bieda jaja, bandyterka dorwała się do klubu i będzie sprzedawać kopaczy i przejmować kasę z NC+. Za 2 lata Wisła w 4 lidze."

Nie wszystko w tym poście rozumiem, nie wiem co to WSH. Z panem Wawro zetknąłem się od strony biznesowej. Jego spółka jest właścicielem firmy Terpen w Czechowicach. Może się nie znam, ale dość straszne rzeczy dzieją się z Terpenem pod względem ekonomicznym i środowiskowym.
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 23.08.2016, 07:22
A skad wiesz ze sie nie podzielil ta wiedza. Ze nie pobiegl do mediow nie znaczy ze nikomu nie powiedzial
mr_kwolf
Senior Member

Stary 23.08.2016, 07:29
filemon napisał(a):Wyświetl post
OT: Śmieszy mnie, że życie prywatne ex-piłkarza po zakończeniu kariery wpływa na jego postrzeganie w zakresie "legendy"/"nie-legendy" z czasów, gdy grał. Bardzo spójne
Niie rozumiem też skąd twierdzenie, że Żurawski nie powiedział nikomu, może powiedział tylko to olano.
OT: Czyli jakby teraz np. Żurawski robił sobie selfie z koszulce w paski z Filipiakiem wraz z podpisem "Best prez ever" to też byłby legenda? W końcu życie prywatne? Nie zabieram mu klasy piłkarskiej ale to był najemnik jakich wielu wcześniej i pozniej. Podobny poziom "legendy" co Rzezniczak w Legii.
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 23.08.2016, 07:39
pasjonat napisał(a):Wyświetl post

"Buahaha, czyli od słupa Meresińskiego wreszcie odkupi ten kto tego słupa podstawił, czyli Piotrek Wawro wraz z Miskiem z kolegami z WSH. Teraz to dopiero bieda jaja, bandyterka dorwała się do klubu i będzie sprzedawać kopaczy i przejmować kasę z NC+. Za 2 lata Wisła w 4 lidze."

Nie wszystko w tym poście rozumiem, nie wiem co to WSH. Z panem Wawro zetknąłem się od strony biznesowej. Jego spółka jest właścicielem firmy Terpen w Czechowicach. Może się nie znam, ale dość straszne rzeczy dzieją się z Terpenem pod względem ekonomicznym i środowiskowym.
Totalna bzdura. Chociażby z uwagi na to że pseudo mafia w krótkich spodenkach, nie byłaby w stanie ułożyć takiego scenariusza.
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 23.08.2016, 07:39
Pytanie na wszelki wypadek: co będzie, jak cyklistę wsadzą, zanim podpisze?

I drugie. Wiecie, czemu żaden komornik jeszcze nie położył łapy na akcjach Wisły?
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.08.2016, 07:45
Barti napisał(a):Wyświetl post
Totalna bzdura. Chociażby z uwagi na to że pseudo mafia w krótkich spodenkach, nie byłaby w stanie ułożyć takiego scenariusza.
Nie doceniasz ich
A tak serio - po owocach to wszystko poznamy i tyle. Ważne, żeby tego chuja się wreszcie pozbyć!
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 23.08.2016, 07:45
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Może być tak że żywą gotówkę panu Jakubowi M. trzeba dać a załatwienie tego nawet w banku trwa. Oby to był tylko ten problem.
Powyzej pewnych kwot muszą nastepowac transakcje przelewowe,a moze siedza mu na kontach i szuka odpowiedniego banku...

A jak będzie u nas ?
http://www.lodz.wyborcza.pl/lodz/1,3...-sponsora.html
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 23.08.2016 o godz. 07:59.
Bednarz=Landryna=......
pegie84
Junior Member

Od: 12.2011

Stary 23.08.2016, 08:03
Barti napisał(a):Wyświetl post
Panowie w krótkich spodenkach odwiedzili w weekend pana Jakuba, na ile to miało wpływ na jego końcową decyzję o sprzedaży wie tylko on.
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 23.08.2016, 08:08
pegie84 napisał(a):Wyświetl post
Panowie w krótkich spodenkach odwiedzili w weekend pana Jakuba, na ile to miało wpływ na jego końcową decyzję o sprzedaży wie tylko on.
Ooooo...jeżeli tak to jestem w szoku. Myślałem że ktoś kto robi przekręty na vacie ma lepsze plecy (Pruszków Wołomin i te sprawy....) Jednak to prawda że wisi dobrym chłopakom kasę i za nim ni poszli. Zawiodłem się
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 23.08.2016, 08:16
Oczywiście wyborcza to świetny materiał. I już się ....a zaczyna kolejna szopka
Lukasz
Senior Member

Stary 23.08.2016, 08:37
Chcialem w tym miejscu pozdrowić wszystkie Panie związane epizodycznymi wątkami z osobą Jakuba M jak również wyrazić solidarności z ich mężami, w tym jakże wstydliwym dla wszystkich czasie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 23.08.2016, 08:49
czaro napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę być niemiły........

Jeżeli wyjechał, to nie poradzi sobie z odwołaniem pełnomocnictwa też nasz absolwent prawa i wszystko zależy od prawnika-pełnomocnika. Inna sprawa, że przeniesienie akcji wymaga formy aktu notarialnego, więc i pełnomocnictwo powinno być udzielone w takiej formie - ciekawe, jak oni w niedzielę znaleźli notariusza. Chyba, że dziś rano wszystko załatwili.
Przeniesienie akcji wymaga formy pisemnej i najczęściej wydania dokumentu akcji (chyba że jest np. zdeponowany w Spółce).
Nie wiem czy dałbym kasę Meresiowi. Wg mnie to ten kto zgotował ten bajzel (czytaj: TFK) powinien zadziałać (odstąpić od umowy zbycia akcji w związku z niedochowaniem warunków umowy - warunkiem było przedstawienie gwarancji i listów sponsorskich na zapewnienie dalszego funkcjonowania klubu - nie jakichś tylko rzeczywistych - Mereś warunku w ostateczności nie dotrzymał a wg doniesień część z nich sfałszował). Potem TFK mogła odsprzedać akcje TS bez udziału Meresia, natomiast zapłaconą część ceny sprzedaż 300 tys zł, zwrócić po dokładnym sprawdzeniu co JM nawyczyniał w klubie....
Nie rozumiem dlaczego TS miałby o czymkolwiek rozmawiać z JM, ale niestety musieli...

Hipotezę o JM jako słupie TS, SKWK czy WSH można wsadzić w odpowiednią część ciała - gdyby był słupem to po 2 tygodniach odsprzedałby akcje klubu, bez dodatkowych awantur...

Nic tylko pogratulować szefom TFK działań przy sprzedaży klubu, jeżeli to prawda, że prawnicy TFK reprezentowali klub we wszelkich postępowaniach z piłkarzami o odszkodowanie, to przestaję się dziwić ich wynikom.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 23.08.2016, 08:57
pasjonat napisał(a):Wyświetl post

Koleś sam napisał ten komentarz, założył konto tylko po to żeby mącić, dorobił powyższą historię, a jednak widzę, że znalazły się osoby na tym forum, które w to uwierzyły.

Takich użytkowników powinno się banować, bo śmierdzą macą na kilometr.
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 23.08.2016, 09:04
Proszę adminów o banowanie ludzi, ktorzy kłamią, oskarżają bez podstaw i szkodzą naszemu klubowi. TO FORUM CZYTAJĄ WSZYSCY, także ludzie nam wrodzy, chcący zniszczyć nasz wizerunek i klub.

Przecież ostatnio wszyscy się o tym przekonaliśmy jak 1 czy 2 ananas (może żyd,może legijna menda) udając Wiślaka, podobno w naszym imieniu szkodził wizerunkowi klubu i kibiców.
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 23.08.2016, 09:05
Taki Meresiński już dawno powinien siedzieć, do roboty Panie Ziobro
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 23.08.2016, 09:16
Banować pseudo Wiśłaków !
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 23.08.2016, 09:18
czy coś już wiadomo? martwi mnie ten czas oczekiwania.
Davey777
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 23.08.2016, 09:22
Nadal cisza w temacie. Żelowaty musi coś kombinować jeszcze. Oby tylko sfinalizowali transakcje
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.08.2016, 09:29
No a skąd Ty wiesz, czy się nie podzielił tą wiedzą z kimś z klubu lub TF?
Może tu jest pies pogrzebany i ktoś prosił go o dyskrecję? Ty dywagujesz i ja dywaguję.
Zresztą opcja, że oni wiedzieli o sprawkach tego typa jest najgorsza. Wiecie chyba dlaczego?
Gercu
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.08.2016, 09:33
Coś mi się wydaje, że to jeszcze nie koniec wielkich bomb informacyjnych

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów