|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pamiętajcie, że koniec tej ....y to tylko pierwszy kroczek do odbudowy Wisły.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak mialbym strzelac to transza z c+ i kasa (rata) za Guerriera.
Pewnie dowiemy sie w ciagu najblizszych 48 godzin od przejecia gdy odpowiednie osoby dostana wglad w dokumenty. Chyba ze JM sobie zastrzegl ze pewne sprawy nie moga wyjsc na swiatlo dzienne ![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Skoro już tak mnożymy tematy na forum, to może by tak stworzyć specjalny temat pożegnalny dla pana JM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ta ....a bez honoru ma jeszcze czelność mówić że gdyby nie on to by Wisły mogło nie być? Ta ....a bez honoru ma czelność chwalić się że musi jechać na urlop bo się zmęczył? Wypierdalaj i nigdy nie pojawiaj się w Krakowie bo nawet naplucia w twarz nie jesteś godzien.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Obrazil sie.
![]() Mam nadzieje ze s....ysynowi media i blogerzy nie dadza spokoju przez dlugie lata. Ten czlowiek to oszust i jesli prawda okarza sie pieniadze "znikniete" z kont Wisly, takze i zlodziej. Trzeba ludzi ostrzegac przed kontaktami z ta lajza. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
wyjątkowa kanalia...
![]()
semprini, klancyk i części niesforne....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
srogie piguły Sebastianie
niech już sp...ala![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dobra, dobra. Wielu z Was wisi Stanowskiemu przeprosiny i podziękowania.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Za co
100 znaków |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
K..a jeżeli zapieprzyli z klubu chociaż 5 zł to powinniśmy go dojechać i policzyć zwrot z 10000000 % "odsetek"
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
http://weszlo.com/2016/08/22/wisla-k...zgasi-swiatlo/ Za ten artykuł też podziękujesz temu legiofilowi? Aaaa już pamiętam, on tak z troski o Wisłę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dunin. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Wielka szkoda że sam konferencji nie prowadził.
Cytat:
P.S. Proponowałbym metode małych prostych kroków - wypadałoby przestać dzielić Wisły na 'nasz klub', 'my zapłaciliśmy' a 'wy pokażcie'. Dwa rozmowa z dziennikarzem na 'ty' w niczym nie pomaga, tak samo jak odbieranie akredytacji.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 22.08.2016 o godz. 17:02.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jechanie po wiadomixie spoko, ale już na wesz(L)o wysrali artykuł o gaszeniu światła w klubie więc daruj sobie takie teksty. Poza tym dziwna sprawa z tym bólem dupy pismaka z zakolami o to, że był jeszcze inny chętny na akcje klubu, ale nikt nie chciał z nim rozmawiać. Pewnie to jakiś jego kumpel, bo parę razy już dzisiaj płakał na twitterze w tej sprawie
I jeszcze wybiela Cipko, że on taki biedny i nie wiedział z kim ma do czynienia i w ogóle chciał dla Wisły jak najlepiej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Ten gimnazjalista, tak tutaj słusznie wyśmiewany za niedostatki intelektualne wyru..łby w kolejności: Telefonikę, SKWK, kibiców, SA i TS. Nieźle jak na przygłupa. Tylko, skoro on przygłup (pełna zgoda), to jak nazwać kogoś, kogo przygłup przechytrzył? Ja Stanowskiemu jestem zwyczajnie wdzięczny. I przyznanie tego przychodzi mi bez żadnego wysiłku. I niech sobie kocha tę swoją Legię, miłość jest przecież ślepa. Co do tekstu z dzisiaj - wielu mi to poczyta jak herezję - podzielam w sporej mierze obawy Stanowskiego i scenariusz o gaszeniu światła nie wydaje mi się żadną miarą obraźliwy. To realna ocena sytuacji. Jeśli szybko nie pojawi się sensowny kupiec, TS sobie nie poradzi. Nie ta liga (tu niezamierzona gra słów). ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Panowie czytam te strony od kilku dni ,od kilku lat poza Polska ale sercem zawsze z Wisla..Prosze powiedzcie skad tyle nienawisci jeden do drugiego skad tyle chamstwa i podlosci w stosunku do drugiego?!!
JAKO kibice Wisly powinnismy nie dac sie prowokowac jakims pseudo dziennikarzom ktorzy zarabiaja na klikaniu przez nas ich stron tylko tu i teraz powinnismy sie skrzyknac i zorganizowac pomoc dla Wisły utworzyc konto/ zrobic upublicznic nr konta /oficjalnie podawac na bierzaco kto ile wplacic i przekazac to Klubowi..jesli nawet tym sposobem uzbieramy na roczne utrzymanie sprzataczki to bedzie sukces |
|
|
|
Member
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Po przeczytaniu tego artykułu od weszło i komentarzy pod nim można dostać raka, lepiej nie czytajcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Meresiowi chyba się naprawdę w głowie popier...liło :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 22.08.2016 o godz. 18:18.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Raczej stwierdzenie pewnych oczywistości. TS wchodzi mam nadzieję na kilka tygodni, bo jeśli nie, to prosta droga do IV ligi. Był gołodupiec i oszust, teraz są gołodupce, a ekstraklasa to nie miejsca dla kogoś bez odpowiednich środków.
A co go gimnazjalisty, to powinien wyłapać strzała, bo co on opowiada, to jakiś dramat. Pierwsze co, to TS ma sprawdzić, ile pieniędzy zniknęło, a jeśli to się stało, to zawiadomić o tym prokuraturę. Facet miał już zarzuty w/s działania na szkodę jednej ze spółek. Na wakacje, to wiadomo skąd ma... Mam nadzieję, że ze sprzedaży nic nie otrzymał, a po prostu umowa kupna została anulowana. |
|
|
|
Guest
|
|
|
nauczyć śmiecia rozumu żeby już nigdy nigdzie nikogo nie oszukał
oby szmaciarz stracił sto razy tyle ile dotąd ukradł j.bany pasożyt
Ostatnio edytowane przez arti : 22.08.2016 o godz. 19:00.
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
||
|
No tak, ale TS nie mógłby się zobowiązać, że nie zgłosi sprawy do prokuratury, a prokuratura żadnych zobowiązań JM nie składała : )
JM napisał(a):
JM napisał(a):
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
+ żal za grzechy, mocne postanowienie poprawy. Z tym wuj, ZADOŚĆUCZYNIENIE.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Proponuję zamknąć ten temat. Odnośnie tego człowieka napisano o 138 stron za dużo. Szkoda klawiatur
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i zadośćuczynienie
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Skad wzial 300 tys na Wisle
https://eszjot.wordpress.com/2016/08...a-zakup-wisly/ I co ciekawe pierwsze pozyczki bral w 2006 tzn gdy mial 20 lat. Juz wiadomo czemu nie mial matury. Zamiast sie uczyc kombinowal i nie mozna zamknac tego tematu, przeciez beda nastepne wyroki ![]()
Ostatnio edytowane przez bódyń : 22.08.2016 o godz. 20:29.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mi w tym wszystkim brakuje faktycznego rozliczenia tych którzy takie szambo spuścili na ten klub oddając go w ręce takiego pajaca zelka
Niezależnie kto jak duży miał udział i czy nazywa się Cupial, córka Cupiala, Gaszyński czy Pilch to media powinny rzetelnie podsumować sytuację jak do takiej sytuacji doprowadzono. Chętnie bym zobaczył prawdziwego dziennikarza który natrętnie łapie taka córkę czy Gaszke i dopytuje o sprawdzenie Meresia, gwarancji listów infekcyjnych. W ramach rozliczenia i konsekwencji za ten syf i w ramach ostrzeżenia dla szeroko rozumianego biznesu w tym kraju ![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dodam do tego ze gwarancje bankowe które przedstawił były sfałszowane
|