The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2016, 16:26
Błaszczu_WIŚLAK napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio już był jakiś inny, na piśmie wysłanym do któregoś z dziennikarzy zostawił swój podpis ;D
Paweł Weber, kancelaria na Kordylewskiego w Krakowie jak sądze.
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.08.2016, 16:27
Pamiętajcie, że koniec tej ....y to tylko pierwszy kroczek do odbudowy Wisły.
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 22.08.2016, 16:28
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
Ciekawi mnie tylko ile pieniędzy zdążył wyprowadzić cyklista z Wisły.
Jak mialbym strzelac to transza z c+ i kasa (rata) za Guerriera.

Pewnie dowiemy sie w ciagu najblizszych 48 godzin od przejecia gdy odpowiednie osoby dostana wglad w dokumenty.

Chyba ze JM sobie zastrzegl ze pewne sprawy nie moga wyjsc na swiatlo dzienne
Boia chi molla !
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 22.08.2016, 16:29
Skoro już tak mnożymy tematy na forum, to może by tak stworzyć specjalny temat pożegnalny dla pana JM Na pewno wiele osób chętnie złożyłoby mu oficjalne podziękowania i życzenia. Taka, wiecie, księga gości
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.08.2016, 16:35
Ta ....a bez honoru ma jeszcze czelność mówić że gdyby nie on to by Wisły mogło nie być? Ta ....a bez honoru ma czelność chwalić się że musi jechać na urlop bo się zmęczył? Wypierdalaj i nigdy nie pojawiaj się w Krakowie bo nawet naplucia w twarz nie jesteś godzien.
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 22.08.2016, 16:35
Ło, s....esyn
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 22.08.2016, 16:36
Obrazil sie.

Mam nadzieje ze s....ysynowi media i blogerzy nie dadza spokoju przez dlugie lata.

Ten czlowiek to oszust i jesli prawda okarza sie pieniadze "znikniete" z kont Wisly, takze i zlodziej.

Trzeba ludzi ostrzegac przed kontaktami z ta lajza.
Boia chi molla !
DAVE
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.08.2016, 16:37
wyjątkowa kanalia...
semprini, klancyk i części niesforne....
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.08.2016, 16:37
srogie piguły Sebastianie niech już sp...ala
Piggy oddaj hajs
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 22.08.2016, 16:43
Dobra, dobra. Wielu z Was wisi Stanowskiemu przeprosiny i podziękowania.
vel HatefulRespect
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 22.08.2016, 16:48
Za co
100 znaków
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 22.08.2016, 16:55
K..a jeżeli zapieprzyli z klubu chociaż 5 zł to powinniśmy go dojechać i policzyć zwrot z 10000000 % "odsetek"
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Delgado
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 22.08.2016, 16:59
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post

http://weszlo.com/2016/08/22/wisla-k...zgasi-swiatlo/

Za ten artykuł też podziękujesz temu legiofilowi? Aaaa już pamiętam, on tak z troski o Wisłę.
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 22.08.2016, 16:59
Dunin. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Wielka szkoda że sam konferencji nie prowadził.

Cytat:
Nie sądziłem, że się zadzieją takie rzeczy, to raz. Miałem fajny pomysł na to i fajnych ludzi którzy mieli to wesprzeć i ratować. A trzy to gdyby nie ja, to nie wiadomo gdzie by ta Wisła teraz była. A już różne rzeczy można było domniemywać
Nadal Wolfy twierdzisz że to nie jest mitoman? Zbawca, uzdrowiciel.

P.S.
BigLeb napisał(a):Wyświetl post
Bo to jest właśnie problem, że się nie odciął w 2014 roku ani do teraz a jest prezesem TS Wisła.
Proponowałbym metode małych prostych kroków - wypadałoby przestać dzielić Wisły na 'nasz klub', 'my zapłaciliśmy' a 'wy pokażcie'. Dwa rozmowa z dziennikarzem na 'ty' w niczym nie pomaga, tak samo jak odbieranie akredytacji.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 22.08.2016 o godz. 17:02.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Wiślak88
Member

Od: 03.2006

Stary 22.08.2016, 17:22
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Jechanie po wiadomixie spoko, ale już na wesz(L)o wysrali artykuł o gaszeniu światła w klubie więc daruj sobie takie teksty. Poza tym dziwna sprawa z tym bólem dupy pismaka z zakolami o to, że był jeszcze inny chętny na akcje klubu, ale nikt nie chciał z nim rozmawiać. Pewnie to jakiś jego kumpel, bo parę razy już dzisiaj płakał na twitterze w tej sprawie I jeszcze wybiela Cipko, że on taki biedny i nie wiedział z kim ma do czynienia i w ogóle chciał dla Wisły jak najlepiej
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 22.08.2016, 17:46
Wiślak88 napisał(a):Wyświetl post
Jechanie po wiadomixie spoko, ale już na wesz(L)o wysrali artykuł o gaszeniu światła w klubie więc daruj sobie takie teksty. Poza tym dziwna sprawa z tym bólem dupy pismaka z zakolami o to, że był jeszcze inny chętny na akcje klubu, ale nikt nie chciał z nim rozmawiać. Pewnie to jakiś jego kumpel, bo parę razy już dzisiaj płakał na twitterze w tej sprawie I jeszcze wybiela Cipko, że on taki biedny i nie wiedział z kim ma do czynienia i w ogóle chciał dla Wisły jak najlepiej
Gdyby nie ci straszni dziennikarze z wrogiej stolicy, byłoby już po wszystkim.
Ten gimnazjalista, tak tutaj słusznie wyśmiewany za niedostatki intelektualne wyru..łby w kolejności: Telefonikę, SKWK, kibiców, SA i TS.
Nieźle jak na przygłupa. Tylko, skoro on przygłup (pełna zgoda), to jak nazwać kogoś, kogo przygłup przechytrzył?

Ja Stanowskiemu jestem zwyczajnie wdzięczny. I przyznanie tego przychodzi mi bez żadnego wysiłku.
I niech sobie kocha tę swoją Legię, miłość jest przecież ślepa.

Co do tekstu z dzisiaj - wielu mi to poczyta jak herezję - podzielam w sporej mierze obawy Stanowskiego i scenariusz o gaszeniu światła nie wydaje mi się żadną miarą obraźliwy. To realna ocena sytuacji. Jeśli szybko nie pojawi się sensowny kupiec, TS sobie nie poradzi. Nie ta liga (tu niezamierzona gra słów).
vel HatefulRespect
vip2008
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 22.08.2016, 17:47
Panowie czytam te strony od kilku dni ,od kilku lat poza Polska ale sercem zawsze z Wisla..Prosze powiedzcie skad tyle nienawisci jeden do drugiego skad tyle chamstwa i podlosci w stosunku do drugiego?!!
JAKO kibice Wisly powinnismy nie dac sie prowokowac jakims pseudo dziennikarzom ktorzy zarabiaja na klikaniu przez nas ich stron tylko tu i teraz powinnismy sie skrzyknac i zorganizowac pomoc dla Wisły utworzyc konto/ zrobic upublicznic nr konta /oficjalnie podawac na bierzaco kto ile wplacic i przekazac to Klubowi..jesli nawet tym sposobem uzbieramy na roczne utrzymanie sprzataczki to bedzie sukces

AdrianoZKS
Member

Od: 03.2015

Stary 22.08.2016, 17:48
Po przeczytaniu tego artykułu od weszło i komentarzy pod nim można dostać raka, lepiej nie czytajcie Biadolą tak jakby klub miał wejść w wieczne posiadanie złych kiboli, ale weszłaki nie powiedzą tego, że ta transakcja jest przeprowadzona jedynie po to, by odbić Wisłę wiadomixowi i sprzedać poważnemu biznesmenowi z głową na karku.
Herbi1303
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.08.2016, 18:00
Meresiowi chyba się naprawdę w głowie popier...liło :/
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 22.08.2016, 18:16
Delgado napisał(a):Wyświetl post
http://weszlo.com/2016/08/22/wisla-k...zgasi-swiatlo/

Za ten artykuł też podziękujesz temu legiofilowi? Aaaa już pamiętam, on tak z troski o Wisłę.
I gdzie Ty tu widzisz problem?Może ostatnie zdania trochu przekoloryzowane ,ale tak jest jak jest.Nie widzę jakiejś specjalnej nagonki na SKWK
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 22.08.2016 o godz. 18:18.
Bednarz=Landryna=......
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.08.2016, 18:25
Raczej stwierdzenie pewnych oczywistości. TS wchodzi mam nadzieję na kilka tygodni, bo jeśli nie, to prosta droga do IV ligi. Był gołodupiec i oszust, teraz są gołodupce, a ekstraklasa to nie miejsca dla kogoś bez odpowiednich środków.

A co go gimnazjalisty, to powinien wyłapać strzała, bo co on opowiada, to jakiś dramat. Pierwsze co, to TS ma sprawdzić, ile pieniędzy zniknęło, a jeśli to się stało, to zawiadomić o tym prokuraturę. Facet miał już zarzuty w/s działania na szkodę jednej ze spółek. Na wakacje, to wiadomo skąd ma... Mam nadzieję, że ze sprzedaży nic nie otrzymał, a po prostu umowa kupna została anulowana.
arti
Guest

Stary 22.08.2016, 18:53
nauczyć śmiecia rozumu żeby już nigdy nigdzie nikogo nie oszukał
oby szmaciarz stracił sto razy tyle ile dotąd ukradł
j.bany pasożyt
Ostatnio edytowane przez arti : 22.08.2016 o godz. 19:00.
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 22.08.2016, 19:24
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Chyba ze JM sobie zastrzegl ze pewne sprawy nie moga wyjsc na swiatlo dzienne
No tak, ale TS nie mógłby się zobowiązać, że nie zgłosi sprawy do prokuratury, a prokuratura żadnych zobowiązań JM nie składała : )

qbbba napisał(a):Wyświetl post
Szymon Jadczak ‏@SzJadczak
Właśnie zadzwonił do mnie J. Meresiński: "Nie jestem już właścicielem Wisły. Mój pełnomocnik w ciągu godziny podpisze umowę sprzedaży klubu
To ciekawe. Nie chciał się już pokazywać w Krakowie?

JM napisał(a):
jestem osobą fizyczną a nie osobą publiczną
On studiował prawo?

JM napisał(a):
To są rzeczy, które były, minęły, można zrobić rachunek sumienia i iść dalej
Oj nie, jeszcze pokuta : )
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.08.2016, 19:25
+ żal za grzechy, mocne postanowienie poprawy. Z tym wuj, ZADOŚĆUCZYNIENIE.
Anty PO-PiS!!!
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 22.08.2016, 19:59
Proponuję zamknąć ten temat. Odnośnie tego człowieka napisano o 138 stron za dużo. Szkoda klawiatur
ociec Ciemka
Senior Member

Stary 22.08.2016, 20:16
i zadośćuczynienie
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 22.08.2016, 20:26
Skad wzial 300 tys na Wisle
https://eszjot.wordpress.com/2016/08...a-zakup-wisly/

I co ciekawe pierwsze pozyczki bral w 2006 tzn gdy mial 20 lat. Juz wiadomo czemu nie mial matury. Zamiast sie uczyc kombinowal

i nie mozna zamknac tego tematu, przeciez beda nastepne wyroki
Ostatnio edytowane przez bódyń : 22.08.2016 o godz. 20:29.
m_abg
Member

Od: 08.2010

Stary 22.08.2016, 20:33
Mi w tym wszystkim brakuje faktycznego rozliczenia tych którzy takie szambo spuścili na ten klub oddając go w ręce takiego pajaca zelka

Niezależnie kto jak duży miał udział i czy nazywa się Cupial, córka Cupiala, Gaszyński czy Pilch to media powinny rzetelnie podsumować sytuację jak do takiej sytuacji doprowadzono. Chętnie bym zobaczył prawdziwego dziennikarza który natrętnie łapie taka córkę czy Gaszke i dopytuje o sprawdzenie Meresia, gwarancji listów infekcyjnych. W ramach rozliczenia i konsekwencji za ten syf i w ramach ostrzeżenia dla szeroko rozumianego biznesu w tym kraju
ZAWSZE NAD WAMI!!!
Gin
Socios Wisła Kraków

Stary 22.08.2016, 20:45
Dodam do tego ze gwarancje bankowe które przedstawił były sfałszowane

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów