|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A ma kupca? ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeszcze teraz ktos spytał Juszczyka czy można powiedzieć, że Wisła SA w rękach TS. On odpisał:
@PawelWojti231 Nieoficjalnie? Jak widać, wszystko na to wskazuje. Oficjalnie? Nie mam takich informacji, więc nie mnie przesądzać. Chyba by tak nie pisał rzecznik z oficjalnego konta gdyby to miało być zwykle pieprzenie o pogodzie.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Dobra i w razie przejęcia Wisły SA przez TS znów czeka nas Komisja ds. licencji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Oczywiście, że tak.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Kluby działające w ekstraklasie powinny za plan nr 1 zbudowanie sklepu z prawdziwego zdarzenia z towarami które będą kibicowi potrzebne. Każdy towar u znajomego (podstawą handlu jest zazdrość sąsiada- jeżeli on ma to ja też chce) napędza kolejnego ale jeżeli klub nie działać w tym kierunku to traci. Mylące jest nie raz przekonanie że jeżeli ktoś biedny to nie może być właścicielem. Jeżeli zamiast pieniędzy włoży czas i zaangażowanie to pieniądze prędzej czy później się znajdą. ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
400 PLN albo i większa kwotę mogę rocznie wpłacać nawet przez kilka lat. Myślę, że znajdzie się wielu takich kibiców Wisły. Pod warunkiem jednak, że JM odejdzie, a nowy właściciel lub organizacja zbierająca kasę będzie się z niej rozliczać transparentnie. SKWK jako taką organizację w moim przypadku wykluczam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
rrr
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
@Rav
Wiele osób nie chciało kliknąć na muzeum przez łączenie tej akcji z SKWK. Jak głupio by to nie brzmiało to tak było ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cóż...
Może jeśli takich głosów będzie więcej to będzie to jakaś wskazówka dla nowego właściciela. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
SKWK = WISŁA. Czy wam się to podoba czy nie. Byli, są i będą a za nimi każdy kto robi coś więcej dla Wisły niż jeden mecz w przeciągu dwóch tygodni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
kiedyś nie było,teraz są a czy będą?
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
nie wypowiadam się w tym temacie, bo szkoda nerwów, ale ten wpis to prowokacja
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dopóki taki styl bycia jaki reprezentujesz będzie kojarzony z SKWK, dopóty nie będzie to masowe stowarzyszenie kibiców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Poza tym jakie wiele osób? Osobiście nie znam ani jednej takiej, która ma tak pusto we łbie że działałaby na szkodę własnego klubu, tłumacząc swoje idiotyczne postępowanie Stowarzyszeniem. Powrót (nie zapeszając) do TS to jedna z nielicznych dobrych informacji w ostatnich tygodniach. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Znam bardzo duzo ogarniętych osób, które na Wisłe przestały chodzić ze względu na SKWK i ich akcje. Przez bardzo dużo rozumiem 18-20 osób. Oczywiście to nie byli kibice bawiący się w oprawy a ludzie idący na mecz, oglądający widowisko, śpiewający i bawiący się. Zostawiający swoje zarobione (cięzko) pieniądze na stadionie. A to czy ktoś przychodzi bo czuje się wyjątkowo związany z Wisła, czy przychodzi bo to modne, bądź też przychodzi bo podoba się takiej osobie dyrektor techniczny - nie ważne. Osoby te tworzą klub poprzez pieniądze zostawiane na stadionie. Często sa to osoby, które chcą iśc zobaczyć fajny mecz, odpocząć ze znajomymi i nie mają ochoty na różne incydenty. Wisła = Kibice. Czy Ci się to podoba czy nie. Byli, są ale czy będą? To w dużej mierze zależy od PR klubu. Bo niestety, finansowany z 3000-4000 osób lubujących się w grupie decyzyjnej klub upadnie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Dwie osoby z Wrocławia zaprzestały chodzenia na Wisłę po wiadomej sytuacji. Znajomy został zwyzywany przez łysego obrońcę atmosfery na trybunach od ch** i ku** żydowskich bo nie miał na sobie barw klubowych w trakcie meczu z Lechem. Także przestał chodzić, bo dla niego Wisła to było fajne spędzenie czasu co 2 tydzień na trybunach i nic więcej. Wymieniać dalej? |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Przestańcie znowu dzielić... Czy się to niektórym podoba czy nie skwk jest częścią tego klubu i robią naprawdę dużo dobrego w akademii i TSie. Niektórzy są kibicami raz na dwa tygodnie i chwała im za to ale nie powinni oni pluć na ludzi którzy poświęcają temu klubowi trochę więcej.
![]()
Najwspanialszy klub na świecie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
![]() ![]() Poszerz horyzonty. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Osobiście cieszę się z powrotu do TS, bo mam nadzieję, że są tam osoby młode, które troche nadążąją za tym co się dzieje w świecie.
Dodatkowo Wisła za TS w latach 90 a teraz to zupełnie inna bajka. W tedy znaczna częśc kłopotów wynikała ze zmian ustrojowych. Teraz jest stadion, jest centrum treningowe, jest historia mistrzowska, historia pucharowa, silna marka na rynku piłkarskim. Długi bardzo małe. Mam nadzieje, że 1 z pierwszych decyzji będzie zmiana modelu szkolenia młodzieży, a reszta powinna jakoś pójść. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Każdy kibic buduje ten klub na swój sposób, wspomagając go materialnie. Z takim myśleniem jak Twoje, miałbyś 500 osób na stadionie, odcięty prąd po tygodniu i nie byłoby co do gara włożyć w klubie.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 21.08.2016 o godz. 19:53.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ale .......icie. Najpierw poczekajmy na rozwiązanie sprawy z gimbusem. Następnie WSZYSCY kupmy bilety/karnety i pamiątki.
Każdy na ulubioną trybunę. Nikt przecież na E czy A/H nie każe śpiewać, że Ruch to przyjaciel/....a... TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ja, jak i paru moich znajomych, od czasu akcji z racami na Ruchu i oświadczenia SKWK o treści "to nie my" przestałem w jakikolwiek sposób popierać stowarzyszenie, ale do głowy mi nie przyszło, żeby przestać chodzić na mecze. Co ma jedno do drugiego? PS. Oby jutro faktycznie ogłoszono, że SA jest pod skrzydłami TSu.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 21.08.2016 o godz. 20:05.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Będą jaja jak się okaże że TS odzyskuje Spółke za pośrednictwem TF i anulowania umowy a JM sprzedaje swoimi kanałami
Coś jak Kasperczak na pierwszym treningu Liczki albo nawet bardziej prezentacji w Loży. Pożyjemy zobaczymy. Ale czuje że tak czy tak tematów do dyskusji nie braknie Ale na D to już nie do końca wiadomo ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Z resztą nie chodzi o sam fakt kto i dlaczego bo liczy się to, że klub zasilany jest kasą. Dziś przyjdzie Maciek na puchary, jutro Maciek zrezygnuje bo pucharów nie ma to znajdzie się inny Kuba który przyjdzie bo liczy na 5 miejsce w tabeli. Tyle ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak jutro powiedzą że TS przejmuje to z radością kupie karnety dla siebie żony i syna, do czasu gimbazy u władzy moja noga nie postanie na Wiśle, póki kolarz ma dostęp do mojej kasy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|