|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Grunwaldzki 2,5 tys. Dębnicki 1,5. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A kogo obchodzi potem?
Akurat scenariusz Nesty wcale nie jest nierealny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie tak do końca.Na pewno teraz łatwiej przejąć Wisłę niż d BC
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
![]() @Wolfy nie udawaj greka, pisałem ile za ten most chcesz |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A co potem to sie bedą martwić potem.. Wyprzedaż, niższa liga. Główny cel osiągnięty - Wisła jest ich.
JM jest juz w panice, zrobi wszystko żeby chociaż nie stracić. Sam właśnie przyznał ze wszystko opierało sie na Citce. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisałem wyżej. Mam jeszcze Rondo Mogilskie do opchnięcia, jak CMSNero nie będzie chciał.
nesta, teraz tak na serio - czy mógłbyś przestać kolportować swoje upośledzone scenariusze? Mam Ci przypomnieć jakie głupoty .......iłeś odnośnie przejęcia Wisły przez Meresińskiego jeszcze tydzień temu?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.08.2016 o godz. 13:51.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Biorę Dębnicki. Na priva podesłałem listy intencyjne i gwarancje bankowe.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ok, ale co SKWK później zrobi? Sponsorzy? Wolę nie myśleć. Zarządzanie? wątpię. ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gwarancje byłyby OK, ale nie wiem który bank wystawia je kredkami...
Niestety, nie mam takich możliwości sprawdzenia i analizy wiarygodności jak Tele-Fonika. Przykro mi, tylko gotówka. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Oswiadczenie Bońka w sprawie Wisly
https://www.laczynaspilka.pl/federac...-wisly-krakow1 "Zwracam się z apelem do środowiska krakowskiego, krakowskich biznesmenów, dobrze sytuowanych osób, którym los Wisły leży na sercu. Nie czekajcie z założonymi rękoma. Pomnik łatwo się burzy, a trudniej się go stawia na nowo." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zastanawia mnie tylko czy szybkie pozbycie się akcji klubu nie ma biznesowego i prawnego powiązania z planowanym przejęciem przez TFK SA bydgoskiej FK
Może z tego powodu nastąpiło szybkie podjęcie decyzji..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pomyśleć, że jeszcze parę dni temu po takim oświadczeniu Bońka byłoby tutaj oburzenie, że Warszawka się boi odrodzenia Wisły i robi wszystko, że to stłumić w zarodku. A Stanowski, podrabia papiery i podrzuca świnie, żeby tylko zdyskredytować jaśnie pana JM.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
apel Bońka świadczy o tym że w obecnej konfiguracji nie dostaniemy licencji na przyszły sezon
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 19.08.2016 o godz. 14:08.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czyli presji nie ma, że zacytuję kolege: Cytat:
Ja Ci zalatwie kogoś kto wyłoży kasę - taki interes to żyła złota. No bez jaj, ten kto chce sprzedać ten most, za taką kaśe, to skonczony baran i kretyn.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 19.08.2016 o godz. 14:13.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Futsalowa Wisla umarla, TS nie byl w stanie tego utrzymac a byl to nieporownywalnie mniejszy projekt niz druzyna ekstraklasowa. SKWK od czasow bojkotu nie bylo w stanie przeprowadzic zadnych sensownych akcji nakierowanych na zapelnieni trybun po tym kretynskim bojkocie. Nie byli w stanie wspomoc klubu finansowo w postaci zwiekszenia wplywu z biletow W jaki wiec sposob mieliby nagle byc w stanie ogarnac klubowy marketing jesli nawet nie potrafili zagospodarowac swojego niewielkiego poletka. Poza tym z kim bym nie rozmawial ze znajomych Wislakow to kazdy czuje do SKWK niechec, pogarde a ci bardziej wyrozumiali dezaprobate. |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jak SKWK i TS coś zrobi - źle bo chce przejąć klub. A najlepiej przejąć i od razu zrzucić do IV ligi. Jak nic nie robi, również źle. Jak skorzysta z oferty współpracy i wsadzi swoich ludzi do zarządu żeby móc wpływać na Wisłę - również źle. W zasadzie czy coś robią czy nie - źle!
Pytanie - jakie mamy możliwe scenariusze. Czy jest jakikolwiek wiarygodny podmiot faktycznie zainteresowany odkupieniem udziałów od JM? Jeśli tak to można zorganizować się wokół tego i "naciskać" na JM żeby sprzedał udziały. Z pomocą SKWK czy też bez. Natomiast jak nikt poważny nie jest zainteresowany przejęciem Wisły to co możemy zrobić poza protestem dla protestu? Bo rozumiem że przejecie Wisły przez TS dla wielu jest gorszym rozwiązaniem niż JM? Ma ktoś pomysł co w takiej sytuacji można zrobić? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
"Pilnie chce sprzedac" - ta informacja powoduje ze cena juz nie zalezy od sprzedajacego, tylko od kupujacego. Skoro pilnie, to znaczy ze za kazda cene. Ten caly janekx89 to chyba dobry komediopisarz. Cos jak te nieletnie glaby z .............. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak udało się nam dowiedzieć do Jakuba Meresińskiego zgłosił się Wiesław Włodarski twórca marki FoodCare z propozycją wykupu udziałów Wisły Kraków. To już drugie podejście tego biznesmena do Wisły, pierwsze było nieudane za sprawa Bogusława Cupiała. Były właściciel Wisły nie przepada za Panem Włodarskim, a wśród kibiców Białej Gwiazdy panuje opinia, że Włodarski chce się ogrzać w blasku Wisły Kraków.
Istnieje też opcja przejęcia klubu przez kibiców TSW i SKWK. Jak wczoraj podał Tomek Smokowski z wizytą u Cupiała byli dziś najzagorzalsi kibice Wisły. Tu problem mogą być pieniądze, bo jak wiadomo kibice nie mają szans na zebranie kwoty za jaką Meresiński kupił Wisłę od Telefoniki. Wiele sie nie pomyliłem... Wlodar kibic, jeżdżono tu po nim, ale teraz chyba byłoby święto jakby mu sie udało. Jesli TS i SKWK nie zastosują "niestandardowych" metod to klub powinien trafić do Włodarskiego. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Maja swoje sekcje niech tam sie wykazuja. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Z facebooka FW napisali że Sharksi przekonali JM że interesy ma robić gdzie indziej ... i spółkę miałby oddać/sprzedać TS.
Gdzieś dzwoni ale nie wiadomo w jakim kościele. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Poczekaj aż prominenci z SKWK/TS wyjdą na świecznik. Myślę że będzie podobine jak z JM. Zreszta juz tak bylo przy otwieraniu siłowni.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Plankton 7 kotów trafił w punkt, ten janekx już się grubo skompromitował raz, dzielę to wszystko na pół. EDIT: found it http://watch-ekstraklasa.com/jest-sz...sie-wlodarski/ ten tweet o niczym nie świadczy. TS powielił plotkę sprzed kilku tygodni. On nie ma źródeł w Krakowie.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 19.08.2016 o godz. 14:46.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |