|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Aktualnie mam do czynienia z upadłością, gdzie 3 kategoria wierzytelności zostanie zaspokojona w ok. 70 %, ale głównym skutkiem upadłości dla wierzyciela nawet jeżeli z masy dostanie ochłapy są skutki podatkowe.... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Wjechał właśnie wywiad na oficjalnej z właścicielem.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...cent_udzialow/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Agencja TASS donosi http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...cent_udzialow/
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja pier...dole rzecznik prasowy Wisły przeprowadza wywiad z właścicielem. Tego Mrożek z Ionesco by nie wymyślili. Curva ale Kyrk
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Walnij łbem o ścianę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
"To nas uspokoili"
Biedny meres, cały świat przeciwko niemu. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
On tak .......i w tym czymś że mnie już zęby zaczynają boleć, jacy ....ą sponsorzy jakie transfery .......i trzy po trzy , wszytko zaplanowane na kiedyś. Taki pan Kiedyś z niego. .......ona gimbaza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Czyli jak zwykle zero konkretow. Jedyny pozytyw tego wywiadu, że rozważa sprzedaż Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
NIe chodzi mi o rzecznika tylko o formę - przecież mógł wydać oświadczenie i tyle, a tutaj forma wywiadu - debilizm..
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Meres wyżej sra niż gówna ma.
Fajne jest to ze nowy właściciel będzie porównywany do Meresia a nie do Cupiala. Dużo łatwiej mu będzie. ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Myślę, że jest kwestią kilkunastu dni maksymalnie jak zaczniemy grać kadrą rezerw. Jeśli nic się nie zmieni to po prostu czeka nas ucieczka piłkarzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
to jest Nasza Wisła a nie Twoja!!! Jezu 3 tygodnie temu mówili, że zarząd będzie po tygodniu, następnie przesunęli o tydzień, w kolejnym o następny tydzień i teraz znowu o tydzień. Miej honor człowieku i odejdź!!! Aha zapomniałem, że w gimnazjum mogli jeszcze nie uczyć o takich wartościach jak honor...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
I jeszcze jedno, ciekawe jak wygląda sprawa tych gwarancji bankowych. Któryś dziennikarz pisał, że mogły być sfałszowane. Jeśli tak, to M. działałby jako recydywista, bo ma już wyrok za fałszowanie dokumentu (matura). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę doniesienia z DP to cały czas przynajmniej formalnoprawnie TFK może odstąpić od umowy sprzedaży akcji. Tylko problem jest jeden czy TFK będzie tego chciała
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja pier.dol.e ten wywiad to kuriozum, tego cwela trzeba siłą zmusić bo sam po dobroci nic nie zrobi. Mereś jeszcze potwierdził, że SKWK czeka na stołki, a to jest najzwyklejsza w świecie zdrada.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 19.08.2016 o godz. 10:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
A na tego idiotę Meresińskiego nawet patrzeć nie mogę. To jest typowa cecha idiotów, że myślą, że cały świat jest tak samo głupi jak oni. Chciałbym jeszcze zwrócić się do tych, którzy tak domagali się odejścia Cupiała. Jesteście zadowoleni?! Bo przecież gorzej niż za BC być nie mogło, nie? Save Save Save |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cupial przez 19 lat tylko kilka razy miał kupca. Teraz jest jeden ale jeżeli Meres zacznie tak działać jak działa to może na BBC o nas powiedzą i znajdzie się jakiś szejk który zacznie działać i postawi fortece przy R22
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na dzień dzisiejszy nie chce , chyba ze zajdą nadzwyczajne okolicznosci które mogłyby zaszkodzić TF
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No to właśnie wychodzą. Chcąc, nie chcąc ta cała sytuacja uderza w wizerunek TF.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|