|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Jaki Stanowski zrobił PR na TT pod tym oświadczeniem? Przecież to oświadczenie nie jest napisane po arabsku, dzieciak z - sorry - gimnazjum zrozumie jego treść i celnie zinterpretuje. A czy był nacisk polityczny, czy po prostu Citko nie wytrzymał degrengolady (a miał dużo do stracenia jako menadżer w środowisku piłkarskim - zaufanie), nie ma żadnego znaczenia. Postanowił, że nie będzie swoim nazwiskiem firmował krętacza. Nie ma znaczenia, czy kazał mu rozsądek czy koledzy politycy. ![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Skąd info?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Przy okazji, pisałeś że prowadzisz biznes, tak się okazało że jestem właścicielem Mostu Grunwaldzkiego ale chcę się go szybko pozbyć i jestem gotów sprzedać go po kosztach. Szczegóły na priv. Jasne, nie ma problemu. Przy okazji, mam też Most Dębnicki do sprzedaży, po kosztach. Na zgodę?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.08.2016 o godz. 22:24.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Staram się wymyślić jak najgorszy scenariusz i podać go jako to co się stanie (sytuacja wokół Wisły nas do tego przyzwyczaiła). Ale powiem szczerze, że może się okazać, że 4 liga to będzie sukces i pobożne życzenie.
Nie chce mi się wierzyć w to co się dzieje dookoła klubu - to jakiś paranoidalny absurd. Na bank nie ma kupca na Wisłę a JM został sam z tym bagnem, zaraz się okaże, że kasa znikła z konta S.A. i nie dokończymy rozgrywek. A JM będzie się bronił z jakiejś bananowej republiki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
według krakowskiej mutacji sport.pl nasz Johny Bravo oczekuje min. 2 mln za Wisłę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Pisz na priv. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czyli tak... Ratę zapłacił z kasy klubu, do tego nie wiemy co z tymi 4 mln zł od Telefoniki, teraz ktoś coś pisze o 300-400 tys. zł wyprowadzonych z klubowego konta, a na dokładkę ten "biznesmen" chcę sprzedać klub za kilka mln zł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
No i dobra, niech sprzeda i za rok LM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Telefonika zaprzeczyła, że zostawiła na koncie 4 mln złotych.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
żadnych 4 baniek z telefoniki nie było...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Nie mam gwarancji bankowych, może Marek Citko i inwestor się zainteresują tematem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ktoś wie, komu kibicuje minister Ziobro?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Spokojnie Spokojnie!
SKWK wczoraj napisało że w tym roku nie upadniemy bo jest 110 lecie klubu więc jestem dobrej myśli! No nie, niestety... Jesteśmy w dupie.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 18.08.2016 o godz. 22:39.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
2 miliony plus długi... pamiętajcie. De facto 12 baniek.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Według Stanowskiego mógł zakosić tą kase z transzy c+ lub raty za Guerriera
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
No i oczywiście byl wcześniej szczególnie pieczołowicie sprawdzony przez prawników Telefoniki. Nic im nie umknęło.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A miała potwierdzić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Trzeba się modlić, że dzięki tej nagonce Jakub M. w końcu pęknie i będzie skłonny Wisłę sprzedać. Następnie trzeba będzie się modlić, że ktoś w miarę sensowny będzie chciał ten bajzel odkupić.
Pytanie brzmi czy Meresiński jest w swoich decyzjach niezależny od woli innych osób. Po tym co wychodziło w ostatnim czasie mam wątpliwości... ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Meresinski won z Wisły!!!!!
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Warszawski park, wieczorowa pora. Meresinski pali kalorie po sniadaniowej jajecznicy uprawiajac jogging i klepiac co pol minuty fote na insta ze zmianami swojej lokacji. Przypadkowo wpada na idacego z naprzeciwka Marka Citke
Wiadomix: Siema panie Marku, bedac dzieckiem bylem pana wielkim fanem!!! klucha: witam szanownego pana, cieszy mnie ten fakt. wiadomix: Sluchaj panie Marku, jest interes do zrobienia. klucha: jaki? zamieniam sie w sluch wiadomix: moze bysmy na spole kupili jakis klub pilkarski, co? pan ma znajomosci ja mam fure kasy klucha: calkiem dobry plan ale skad mam miec pewnosc, ze jest pan wiarygodny i posiada pan odpowiednie finanse wiadomix: sluchaj Mareczku, za 5 minut koncze jogging, wrzucam foty na twittera, idziemy do mojego apartamentu, w ktorego garazu stoi moja PANAMERA!!! Byle kto nie jedzi takim autem. Poza tym pokaze Ci pare fotek z palmami, pieknymi kobietami co tylko utwierdzi cie w tym, ze masz do czynienia z odpowiednia osoba. Klucha: Wchodze w to!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ale syf zobaczymy czy pojadą na mecz do Kielc. Bajzel jest chyba na całego. A panom którzy dalej wierzą w Pana M proponuje p.i.e.r.d.o.l.n.ą.ć barana w najbliższą ścianę. Dziękuję
|
|
|
|
Graf Zero
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Problem w tym, że ten gość, to przestępca i nic sobie nie robi z zarzutów, postępowań czy już wyroku skazującego(za fałszowanie dokumentów). Na facecie ciążą już przecież zarzuty w/s działania na szkodę innej spółki, w której był. O czym my mówimy? Jak go oskarżą i skażą, to najszybciej za kilka lat, a wcześniej "zarobi" kilkaset tys. zł i je gdzieś wypierze. Co na to PZPN?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ale ze się naszych zagorzałych kibiców nie boi to dziwne
|
|