|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Na taczki go i do lasu z nim!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
A niektorzy JM bronili, że nie ma czego z Wisły wyciągnąć. Otoż nie płacąc pensji i innych obciążeń, sprzeda kogo sie da, zniknie kasa z dni meczowych i gnoj zniknie. Takie są jego biznesy, szybki zysk i spalona ziemia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Telefonika zaraz wyda oświadczenie że nigdy nie była właścicielem Wisły
że to wszystko złudzenie i ten no mirage ... a Cupiała nie znajom ![]()
Ostatnio edytowane przez emjot : 18.08.2016 o godz. 23:03.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja wiem, czy dziwne? Gdyby miał trochę oleju w głowie, to by to brał pod uwagę. A kora mózgowa słabo pofałdowana..
Tu wcześniej qbbba go zdiagnozował w punkt:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Cupial sobie balkonik zagwarantował na 10 lat.... po ....? Moim zdaniem to juz jest koniec
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Byłbym ostrożny z oskarżeniami o "wypłaty". To mogą być zwyczajne plotki na podgrzanie atmosfery. Starajmy się bazować na tym, co widać - a to i tak jest przecież dramat.
Natomiast na ciekawą rzecz zwrócił uwagę na TT (wyjątkowo zajrzałem) red. Miga - data wyciągu z KRK dot. JM, z którym zapoznała się TF wskazuje, że rzeczywiście kombinowali coś odnośnie do ważności umowy sprzedaży. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jeden wspólnik już odpadł to zostanie więcej do podziału pomiędzy Jakubem M. i Pizzermanem z Włoch, przelewy już pewnie idą i chłopaki nie nadążają z wpisywaniem nowych kodów do autoryzacji transakcji.
A tak na serio to ładnie nas wyrucha(ł). |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jedyne co ten kmiot może kombinować to:
-sprzedać kogo się da i co się da. -wypłacić sobie dywidendę. -sprzedać Wisłę lub ogłosić upadłość. Pytanie, czy piłkarze mogą się nie zgodzić na sprzedaż? ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli nie zaplacil pensji to może pomarzyc o pilkarzach. A w tej sytuacji pzpn szybciutko porozwiazuje kontrakty.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A pozatym ma tydzien kto od niego kogoś kupi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Teoretycznie nie dogadasz się w sprawie kontraktu i dealu nie ma. Chociaż nie sądzę by większość z naszych kopaczy miała tutaj skrupuły.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Scenariusze mogą być różne:
1. Wiadomix tkwi w bagnie dalej, co dla klubu pewnie skończyłoby się tragicznie. 2. Wiadomix sprzedaje klub - tutaj też trzeba brać w nawias jako taką przyszłość klubu, bo zamiarów i możliwości ewentualnego inwestora (nie wykluczam TS tudzież niestety wiadomo kogo, kto wyciera sobie gębę Wisłą) przewidzieć się nie da, co pokazuje obecna sytuacja 3. Wiadomix sprzedaje klub koleżkom-słupom, zatem agonia postępuje, pacjent już lekko śmierdzi, ale zmienia mu się prześcieradło. 4. Obudźcie mnie jak już ten film się skończy.
Ostatnio edytowane przez qbbba : 18.08.2016 o godz. 23:47.
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Ciekawe czy prawda.
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...c-wisle-krakow Gdyby ktoś nie wiedział kim dla Pogoni był Smolny to http://pogonszczecin.pl/aktualnosci/...i-z-klubu.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na plus jest na pewno to, ze sa ludzie, którzy nie dadzą Wisle upaść. Sa gotowi zainwestować i odkupić klub od tego człowieka. Wiem to na 1000% i nie pytajcie skąd. Największym problemem jest żeby on chciał sprzedac... Ale na .... ten .... to ma trzymać jeszcze? Nic nie wyciągnie chyba ze to megalomania i chora ambicja żeby teraz pokazać ze potrafi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Czemu Ci ludzie nie chcieli inwestować wcześniej?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo np. dopiero teraz zrobiło sie głośno o tym, ze Wisła jest cała spłacona w TF, wypłaty uregulowane, a dług zewn. obniżony do stosunkowo niewielkich plus/minus 10 mln.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konkurencyjne forum FW, właśnie napisało na FB, ze Meresinski... podrobił gwarancje bankowe, które przedstawił TF. Nie wiem skąd to wzięli, ale grubo jednym słowem. Oczywiście pytanie skąd takie info tez maja.
Cytat:
No panowie... Mamy chyba do czynienia z jednym z najwiekszych oszustw w historii polskiej piłki klubowej..
Ostatnio edytowane przez nesta : 19.08.2016 o godz. 01:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Przy okazji - kupujesz ten most Dębnicki? Prawdziwa okazja. Mogę Ci przesłać akt własności. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Wstaje rano niczego nieświadomy, a tu taka informacja.
Czas wywieść tego chuja na taczkach! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A SKWK milczy. Czyzby miejsca w zarzadzie upadajacego klubu bylo tak wazne?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję że po rezygnacji Citki i syfie który dalej płynie złotousty JM odsprzeda Wisłę...
Jakie ruchy z naszej strony SKWK pisało że kontroluje sytuację i jes w kontakcie z JM, rozumiem że wiedzieli o planach Citki i rozmowach o odkupieniu Wisły przez innego inwestora? ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Nic dodać nic ująć! ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Trzeba złapać oszusta i "wyjaśnić" mu niestosowność bycia w dalszym ciągu właścicielem Wisły albo doprowadzić żeby jak najszybciej znalazł się w pudle i stracił Wisłę w ten sposób.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie czemu nikt na psy nie zadzwonił
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
offtopic.
Citko menadżerze - jestes debilem. D E B I L E M ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jeśli szukaliście słupa to był nim właśnie Citko i już go nie ma.Citko jako znana postać miał uwiarygodnić pana M podczas rozmów z TF i jak widać zadanie wypełnił nieźle.Pewnie kapnął się że hajsu to on tu nie zrobi i trza spierdalać by nie przylgnęła do niego łatka przydupasa przekręta(M).
Jak dla mnie są 2 opcje.Jak da się nas wydoić jakoś legalnie to M nas wydoi i s.......i.Jak się nie da to będzie szukał kogoś kto nas kupi ale jak TF nie znalazła to ciężko by znalazł go gołodupiec. Trza by go przegonić jak zrobiła to Gieksa z 'krulem', tyle że jak dla mnie nie ma kto to zrobić a jakieś manifestacje na 'pińcet' osób to będzie śmiech na sali.O ile tylu się zbierze bo chłopaki zgodnie z zasadą '.... z kibicami , liczy się miasto' zniechęciły mnóstwo osób do jakiejkolwiek działalności na Wiśle. Tak więc jesteśmy w dupie. Jedyny plus, jeśli to prawda, to pokrycie wewnętrznego zadłużenia przez TF czyli de facto zrzeczenie się długu.Choć to bardziej decyzja PR.Stadion miasta, baza treningowa chyba też, terenów brak, mogli jedynie kilka baniek przytulić za kopaczy ale chujowo by to wyglądało. ps wie ktoś kto ma hajs za transmisje i miejsce, ktróre zdobyliśmy w poprzednim sezonie?
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 19.08.2016 o godz. 07:38.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Myślę sobie, że reputacja Citki na "rynku menedżerskim" również została mocno zachwiana. Uzasadnienie, że był czegoś tam nieświadomy, że został wprowadzony w błąd... tylko podkreśla jego debilizm. Nie mógł o niczym nie wiedzieć, rżnie idiotę po prostu i tyle, a na dodatek w momencie kiedy wszystko wyszło na wierzch - spierdala stąd jako pierwszy, bo się przestraszył, że spali się całkowicie. WY-PIER-DA-LAJ. Krzyż Ci chuju na drogę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przecież każda godzina z tym Panem u steru to strata dla Wisły. Tu nie ma na co czekać!
Ostatnio edytowane przez heoij : 19.08.2016 o godz. 07:38.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|