|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
@wiesniak842 Zamiast jechać na mecz wplace pieniądze na Akademię. Nawet złotówki nie dam jeśli ma przejść przez łapy JM.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wystarczy popatrzeć na to forum tuż po tym jak się okazało że JM kupił klub a przed informacjami o vatach i maturach... generalnie dokładnie to samo, a słowem kluczem każdej wypowiedzi było 'golodupiec'. Czyli tak jak piszesz.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Z tego wychodzi że jakby się pojawił najbogatrzy człowiek na świecie ( jak on się nazywa ?) To I tak by miał za mało kasy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Wygląda to na prowadzenie biznesu czy restrukturyzację? Jak tu sie nie dziwić że nie kojarzy w której spółce widnieje a wktórej nie. NIECH MNIE KTOS SPRAWDZI GRZEBALEM NA SZYBKO
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 18.08.2016 o godz. 17:59.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Online |
|
Jak za Cupiała zdarzało się poszaleć z transferami (początkowe lata lub później za Holendrów) to ostatecznie można było liczyć na to, że Cupiał się podąsa, zwolni dwóch trenerów, ale potem kasy dosypie (niby to było pewnie zapisywane jako wewnętrzny dług wobec TF, ale potem umorzone). Natomiast ze strony tego drobnego cwaniaka na to bym nie liczył, choćby z tego powodu, że tych pieniędzy zwyczajnie nie ma. Więc jak usłyszałem o tych mitycznych pięciu transferach i zobaczyłem chwilowy entuzjazm na forum, to trochę się wystraszyłem. Bo jak dług będzie rósł i ten świetny plan biznesowy, jaki sobie ten koleś na serwetce w knajpie napisał razem z Citko nie wypali, to skrupułów żadnych miał nie będzie, żeby tym pieprznąć, a dla nas to będzie oznaczało spiralę w dół (kontrakty nowych piłkarzy). Więc ja chciałbym jeden transfer np. ofensywnego pomocnika, który pozwoli nam zrealizować podstawowy cel na ten sezon, czyli się utrzymać i przedłużać nadzieję, że karta się odwróci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
....a, ludzie się cieszą, że dostaliśmy licencję, jakich czasów dożyliśmy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Wprawdzie nowy chłopak córki jest mordercą, ale nie seryjnym, i nie kanibalem. Nie jest aż tak źle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS. ty naprawde myslisz ze Stanowski po nocach nie spi z powodu Wisly i szlag go trafia kiedy Meresinski kompromituje sie (i Wisle) tylko odrobine? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wychodzą coraz nowe rewelacje, niektore plotki są obalane, ale żeluś jaki był gołodupcem tak dalej jest, a sponsorow nie widać. Teraz opchnie Mąke i Guzmicsa a Citko uzupełni skład szrotem ze swojej stajni. Taka polityka jest krotkowzroczna i może starczy na rok, bo poźniej kogo sprzedamy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jaja.
Ciągle są tu ludzie, którzy mają złudzenia, że nasz właściciel jest spoko i, że należy mu dać czas. To jest NIEWIARYGODNE jaki trud sprawia niektórym wyciąganie prostych wniosków. Jak to możliwie, że wasi przodkowie nie zostali pożarci przez drapieżniki gdzieś na afrykańskiej sawannie?
Ostatnio edytowane przez Krotochwila : 18.08.2016 o godz. 18:19.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S. Nawet Włoch ma na koncie kilka spółek gdzie widnieje lub widniał jako v-ce prezes.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 18.08.2016 o godz. 18:32.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
To jest typowy obraz kibiców z tego forum.
Ostatnio edytowane przez wester : 18.08.2016 o godz. 18:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Koronkowa, precyzyjna by to by musiała być robota, przygotowywana przez kilka długich miesięcy. Łącznie z teatrem kieleckim. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
![]() Jak chcesz zaistnieć w branży, trzba zrobić skok na bank. Dobrze zrobiona robota w stajni augiasza na której można zarobić krocie otwiera drzwi do wiekszych deali. I teraz następna spekulacja: BIURO MISS POLONIA SP Z O O (KRS: 0000064578, NIP: 5220001234, REGON: 012000456) KRS: http://www.krs-online.com.pl/biuro-m...krs-61295.html Czerwiec 2014: Cytat:
Październik 2015 Ruch w danych adresowych spółki http://www.krs-online.com.pl/msig-4562-236350.html Październik 2015 Zmiana na fotelu prokurenta. Meresiński w papierach: http://www.krs-online.com.pl/msig-4833-299860.html Grudzien 2015 Fiasko (próbu reorganizacji) http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,...s-polonia.html Cytat:
http://www.se.pl/rozrywka/teleshow/g...ci_741847.html Kwiecień 2016 KONKURS MISS POLONIA POWRACA! http://plejada.pl/newsy/konkurs-miss...powraca/hy279l Przypadek? Pomyliłem spółki? ![]() ----------------------- Edit: Oświadczenie Grupy Tele-Fonika ws. zbycia akcji Wisły Kraków SA http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...w-sa,10529016/
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 18.08.2016 o godz. 19:14.
![]()
|||
|
|
Guest
|
|
|
Kasiaści przyjaciele będą bardzo chcieli pomóc niestety biednemu JM wywali skrzynkę mailową w dodatku bank ogłosi całodniową przerwę w działalności... gdyby nie to 5 transferów byłoby wtedy jak amen w pacierzu
Ostatnio edytowane przez arti : 18.08.2016 o godz. 19:30.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Cytat:
Cytat:
![]()
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
W jaki sposób miałby zrestrukturyzować klub? Jakie know-how miałby wnieść, aby klub zaczął generować zyski? Dajcie spokój... https://goo.gl/bd2nTz |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Ja rozumiem, że bardzo chcesz się doszukać w tym wszystkim jakiegoś większego planu, myśli, logiki, ale tu wszystko jest bardzo proste. Znalazł się ktoś, kto chciał wziąć Wisłę, do tego nie nalegał na audyt (bo nie potrzebował, bo nie rozumiał, że potrzeba - kto wie?), do tego obiecał i w miarę sprawnie tę obietnicę przypudrował, że da radę utrzymać i rozwinąć klub. Gdyby BC chciał wziąć klub na siebie, to by wziął od TF i nie wpuszczał tam nawet na chwilę obcych ludzi z Warszawy, którzy przed chwilą chcieli kupić Koronę. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja ciągle skłaniam się ku wersji, że ktoś ich wynajął, bo wiedział że zrobią bajzel i smród, jednocześnie opłacił media lub podsunął im tropy i już wkrótce przyjedzie na białym koniu ktoś kogo wcześniej byśmy za ch... nie zaakceptowali tj. jakiś Wojciechowski, Ptak, czy inny cudak.
Druga wersja jest taka, ze nasz WicePrezes i pewien Pan mają wspólnych znajomych w Lazio.... Trzecia wersja, najbardziej niestety prawdopodobna jest taka, że Meresiński ma lekko zaburzone mniemanie o sobie i był przekonany, że z jego wiedzą to Wisła będzie hulać jak ta lala.... ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakub Meresiński ...110/6 ratunek dla Wisełki
wygląda na to że idealnym sponsorem dla właściciela, i większości forumowiczów będzie portal pudelek |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Przynajmniej dziewczyna ładna.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://weszlo.com/2016/08/18/tylko-u...tego-firmowac/
Citko się wycofuje... Cytat:
![]()
W Polskę wierzę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Hmmm
JM nie chce sprzedać udziałów? Czy tylko się targuje? (Oświadczenie Citki) ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|