The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wiślak88
Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2016, 15:22
suikoden napisał(a):Wyświetl post
Dalej wierzcie Stanowskiemuja mówie poczekjcie do 31 sierpnia to jest jazda pomnie
A co wtedy? Meresiński zdaje maturę?

Moim zdaniem najważniejszym pytaniem jest po co Meresińskiemu Wisła? Bo chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie uwierzył w te jego brednie, że uwielbia piłkę nożną i chce odbudować potęgę?

Koleś ma dziesiątki lewych firm-krzaków, kilka śledztw jest prowadzonych przeciwko niemu, zadaje się z przestępcami i ....a nie ma nawet matury, a niektórzy ciągle tutaj piszą, że to spisek warszafki i może będzie dobrze.Wiadomo, że dziennikarze typu Stanowski kręcą bekę z Wisły, bo nas najnormalniej w świecie nie lubi, ale przecież nie wyciągają tych wszystkich informacji z kosmosu. Jeśli to robią, to dlaczego mereśiński nie postraszy ich sądem? Ludzie, ogarnijcie się! Rozumiem, że można być gimbusem jak suidoken, ale chyba nie ma tutaj aż tylu gimbusów.
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.08.2016, 15:29
,,W skrócie sytuacja wygląda na tak, że panowie stwierdzili, iż zdobędą pieniądze poprzez sprzedaż zawodników, może przyjdzie sponsor, a w razie czego właściciel klubu – czyli spółka projekt-gmina.pl – pokryje dziurę budżetową."

Jeśli to prawda to farsa goni farse. Sponsorów miało już być kilku, naszych zawodników to nie wiem komu mieliby opchnąć a jak spółka z kapitałem 50 tys ma pokrywać dziure budżetową? Niestety brak żadnych przesłanek że ,,będzie dobrze" jak kilka osób na tym forum usilnie próbuje to wszystkim wmawiać
Ostatnio edytowane przez kolarz90 : 18.08.2016 o godz. 15:31.

mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 18.08.2016, 15:34
piotrus1985 napisał(a):Wyświetl post
jesli sprzedadza np. Guzmica i Make zeby zbilansowac nasze finanse to tez sie zasmiejesz?
planem jest sprzedaz zawodnikow z obecnej kadry, genialne!
Richard pojdzie pewnie za 300tys euro placone w 10 ratach, a Maczynskiego to trzeba bedzie chyba zmusic do odejcia gdziekolwiek...
Przeciez jeszcze przed Meresinskim było wiadomo, ze Guzmics i Maczynski moga odejsc z klubu jezeli znajdzie sie kupiec bo to zawodnicy na ktorych mozemy zarobic wiec nie mam pojecia o co sie chlopcze rzucasz
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 18.08.2016, 15:36
Czy tutaj naprawde zgromadzila sie jakas kompania ludzi, ktorzy mysla ze obecna sytuacja klubu to wina Stanowskiego ?
Dobrze, ze on i kilku innych chlopakow cos dziala bo bysmy chuja wiedzieli. A i dobrze tez, ze ten cwaniaczek wiec, ze mu sie patrzy na rece.
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Stary 18.08.2016, 15:39
Stanowski coś działa szuka robi to dla kasy czy pisze prawde czy brednie
piotrus1985
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 18.08.2016, 15:41
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Przeciez jeszcze przed Meresinskim było wiadomo, ze Guzmics i Maczynski moga odejsc z klubu jezeli znajdzie sie kupiec bo to zawodnicy na ktorych mozemy zarobic wiec nie mam pojecia o co sie chlopcze rzucasz
dostrzegasz roznice miedzy moga odejsc a musza? bo w innym przypadku utracimy plynnosc finansowa?!?!

gdzie sa przyjaciele sponsorzy? gdzie jest 5 transferow?

gdzie jest zarzad? gdzie sa nowe struktury klubu?

dostrzegasz problem "chlopcze"?

czy dalej bedziesz doszukiwac sie spisku warszawskiego?
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 18.08.2016, 15:45
Cytat:
Dokumenty nadesłane przez Wisłę wzbudziły w PZPN wesołość, bo generalnie kluby przysyłają poważniejsze pisma, a nie „jakoś to będzie”. Dzisiaj podczas spotkania mówił głównie Jakub Meresiński, natomiast Fabio Esposito raczej się przesłuchiwał. W skrócie sytuacja wygląda na tak, że panowie stwierdzili, iż zdobędą pieniądze poprzez sprzedaż zawodników, może przyjdzie sponsor, a w razie czego właściciel klubu – czyli spółka projekt-gmina.pl – pokryje dziurę budżetową.
@wester Czujesz te opary absurdu?

Ah.. to spisek
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 18.08.2016, 15:46
Piotrusiu. Dzisiaj w nocy odwiedzi Ciebie Dzwoneczek. Prosze tylko, nie miej do mnie jutro pretensji, jesli przedstawiona przez mnie sytuacja nie bedzie miala miejsca:(
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.08.2016, 15:47
Wisła Kraków. Jakub Meresiński członkiem grupy przestępczej kierowanej przez gangstera?

http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...-k,nId,2253878
piotrus1985
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 18.08.2016, 15:51
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Piotrusiu. Dzisiaj w nocy odwiedzi Ciebie Dzwoneczek. Prosze tylko, nie miej do mnie jutro pretensji, jesli przedstawiona przez mnie sytuacja nie bedzie miala miejsca:(
brakiem spelnienia twojej obietnicy bede zaskoczony... obietnicami JM juz jakos mniej
czarny7777777
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 18.08.2016, 15:56
,,W skrócie sytuacja wygląda na tak, że panowie stwierdzili, iż zdobędą pieniądze poprzez sprzedaż zawodników, może przyjdzie sponsor, a w razie czego właściciel klubu – czyli spółka projekt-gmina.pl – pokryje dziurę budżetową."

5 transferów sie szykuje ale z klubu (Meresiński ma mature czy nie ma, ma postawione zarzuty czy nie ma a stanowski cos sobie tam pisze co to mnie do ....a obchodzi ) jedynie obchodzi mnie to, że Meresiński nie ma KASY (ani pomysłu jak ją zdobyć) i to że będzie gorzej niż było (granie juniorami sie szykuje a wy sie kłócicie czy stano ma racje czy nie ..........)
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 18.08.2016, 16:01
suikoden napisał(a):Wyświetl post
Dalej wierzcie Stanowskiemuja mówie poczekjcie do 31 sierpnia to jest jazda pomnie
Mereś a co szykujesz na tego 31 sierpnia, nie kręć wal prawdą prosto w twarz.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 18.08.2016 o godz. 16:06.
Davey777
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 18.08.2016, 16:10
Czyli potwierdziło sie że jesteśmy w dupie. Sprzedadzą Mąke i Ryśka być może kogoś jeszcze żeby zbilansować budżet.Sponsorow nie ma, a pokrycie dziury w budżecie przez jego śmieszną firemke to niesmaczny żart. Ten błazen to zwykły gołodupiec
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 18.08.2016, 16:12
dostrzegasz roznice miedzy moga odejsc a musza? bo w innym przypadku utracimy plynnosc finansowa?!?!

gdzie sa przyjaciele sponsorzy? gdzie jest 5 transferow?

gdzie jest zarzad? gdzie sa nowe struktury klubu?

dostrzegasz problem "chlopcze"?

czy dalej bedziesz doszukiwac sie spisku warszawskiego?
Nawet konferencji jeszcze nie było, moze bys tak poczekał a potem zaczał narzekac? a nie słuchasz to co sobie Knur i inni wymyslaja (tak jak z tymi 4mln). I niby gdzie ja napisałem, ze to jest warszawski spisek? napisałem tylko, ze Stanowski szukał sensacji a teraz jak sie okazało, ze sensacji nie ma to go "szlag trafi".
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.08.2016 o godz. 16:14.
armani199
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.08.2016, 16:16
O Sebastianie Myśliwcu ( czyli szefie grupy przestepczej do której należy nasz nowy właściciel) i jego lali ciąg dalszy :
http://www.anglia.today/biezace-wyda...-lewych-faktur
Wiślak88
Member

Stary 18.08.2016, 16:17
Nawet konferencji jeszcze nie było, moze bys tak poczekał a potem zaczał narzekac? a nie słuchasz to co sobie Knur i inni wymyslaja. I niby gdzie ja napisałem, ze to jest warszawski spisek? napisałem tylko, ze Stanowski szukał sensacji a teraz jak sie okazało, ze sensacji nie ma to go "szlag trafi". Odebrałes to po swojemu to ja nic ci na to nie poradze.
A to masz jakieś info, że meresiński na konferencji pokaże, że jednak ma maturę, udowodni, że wszystkie zarzuty wobec niego to fikcja i że jego kumpel espedito, to jednak jest świetnym specjalistą i chciało go też do zarządu Napoli, ale ten wolał swojego funfla?

Można tak wymieniać bez końca. Serio ktoś czeka na ten stek kłamstw? Powtórzy pewnie wszystko to, co w tym ustawionym wywiadzie. Lubisz jak ktoś pluje Ci na twarz?

armani199 napisał(a):Wyświetl post
O Sebastianie Myśliwcu ( czyli szefie grupy przestepczej do której należy nasz nowy właściciel) i jego lali ciąg dalszy :
http://www.anglia.today/biezace-wyda...-lewych-faktur
Ja .......e jaki wstyd :/ Meresiński pewnie znowu będzie musiał przełożyć konferencję o parę tygodni, bo musi teraz wymyślić jak się wyłgać ze znajomości z tym ananasem.
Ostatnio edytowane przez Wiślak88 : 18.08.2016 o godz. 16:20.
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 18.08.2016, 16:18
Stanowski to zwykła warszawska fujara, która ma spermę Leśniodorskiego zamiast mózgu. Dorobił się debil na tym, że stworzył portal, na którym - w przeciwieństwie do mainstreamowych mediów - można napisać "ku*wa" i "je*ać". Idealna pożywka dla czytelników w grupie wiekowej 11-16.

Cytowanie tego ścierwa na forum Wisły Kraków powinno być karane natychmiastowym banem.
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 18.08.2016, 16:20
Nawet konferencji jeszcze nie było, moze bys tak poczekał a potem zaczał narzekac? a nie słuchasz to co sobie Knur i inni wymyslaja (tak jak z tymi 4mln). I niby gdzie ja napisałem, ze to jest warszawski spisek? napisałem tylko, ze Stanowski szukał sensacji a teraz jak sie okazało, ze sensacji nie ma to go "szlag trafi".
Przecież to, co pisał Stanowski póki co się niestety sprawdza. Napisał, że Komisja ds. Licencji zażądała od Wisły dokumentacji. Wisła złożyła dokumentację, która miała okazać się, nazwijmy to słaba. Wezwali więc Wisłę do złożenia wyjaśnień, co też jak wiadomo dzisiaj nastąpiło. Wszystko się zgadza.

I bądźmy poważni, Stanowski zna ludzi i z PZPN i z Komisji ds. Licencji, więc ma te informacje z pierwszej ręki.
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Stary 18.08.2016, 16:21
popieram Revolver
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 18.08.2016, 16:23
silver03 napisał(a):Wyświetl post
@wester Czujesz te opary absurdu?

Ah.. to spisek
Naprawdę wierzysz to, że JM idzie do komisji licencyjnej i recytuje im listę sponsorów, która potem znajduję się na twiterze Stanowskiego ?

Dramat co za ludzie na tym forum, większość biletu nie kupiła na mecz, a robiliby transfer oraz prezesowali. Dzięki tak wspaniałym kibicom dziwie się że ten klub tak nisko upadł skoro na wszystkim się znają... ahh zapomniałem oni działają tylko w internecie.

Zróbcie sobie jakieś anonimowe konta na faceoboku jakiś profil odnośnie bojkotu, będziecie mogli się masowo popłakać i pokazać jaką macie siłę.
Ostatnio edytowane przez wester : 18.08.2016 o godz. 16:30.
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 18.08.2016, 16:24
Jak dla mnie po wiadomościach z PZPN i z TF to można stwierdzić, że operacja się udała, ale pacjent zmarł. Prawnie wszystko jest ok, nikt nic nie popsuł, wszystko się zgadza. Szkoda, że klub jest w rozsypce i nie widać żadnych pozytywnych sygnałów na zmiany.
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 18.08.2016, 16:25
Wiślak88 napisał(a):Wyświetl post
A to masz jakieś info, że meresiński na konferencji pokaże, że jednak ma maturę, udowodni, że wszystkie zarzuty wobec niego to fikcja i że jego kumpel espedito, to jednak jest świetnym specjalistą i chciało go też do zarządu Napoli, ale ten wolał swojego funfla?

Można tak wymieniać bez końca. Serio ktoś czeka na ten stek kłamstw? Powtórzy pewnie wszystko to, co w tym ustawionym wywiadzie. Lubisz jak ktoś pluje Ci na twarz?

Ja .......e jaki wstyd :/ Meresiński pewnie znowu będzie musiał przełożyć konferencję o parę tygodni, bo musi teraz wymyślić jak się wyłgać ze znajomości z tym ananasem.
Nie dziwie sie, ze ten temat ma tyle stron skoro wypisujecie takie pierdoły. Lepiej wierzyc temu pajacowi z weszlo niz poczekac cierpliwie.
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Przecież to, co pisał Stanowski póki co się niestety sprawdza. Napisał, że Komisja ds. Licencji zażądała od Wisły dokumentacji. Wisła złożyła dokumentację, która miała okazać się, nazwijmy to słaba. Wezwali więc Wisłę do złożenia wyjaśnień, co też jak wiadomo dzisiaj nastąpiło. Wszystko się zgadza.

I bądźmy poważni, Stanowski zna ludzi i z PZPN i z Komisji ds. Licencji, więc ma te informacje z pierwszej ręki.
Bardziej wierze Juszczykowi niz Stanowskiemu. Ja tez Ci napisze, ze znam ludzi z Komisji ds. Licencji, uwierzysz?
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.08.2016 o godz. 16:30.
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 18.08.2016, 16:32
Nie uwierzę ani Tobie, ani Juszczykowi. Chyba wiesz jaka jest rola rzecznika prasowego i co taka osoba może przekazać. Jeśli uważasz, że Stanowski nie ma znajomości w środowisku piłkarskim to już nie mój problem. Możesz węszyć warszawskie spiski kiedy tylko chcesz.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 18.08.2016, 16:35
wester napisał(a):Wyświetl post

Dramat co za ludzie na tym forum, większość biletu nie kupiła na mecz, a robiliby transfer oraz prezesowali. Dzięki tak wspaniałym kibicom dziwie się że ten klub tak nisko upadł skoro na wszystkim się znają... ahh zapomniałem oni działają tylko w internecie.
Dokladnie. Wiekszosc tutaj piszacych przyzwyczaila sie do pieniedzy Cupiala jak do cycka matki. Cycka nie ma i placz, gdzie pieniadze, chcemy transferow, sponsorow, akademii, zadamy, wymagamy, sramy w pieluchy w zamian i najlepiej niech ktos jeszcze po nas posprzata.
Wiślak88
Member

Stary 18.08.2016, 16:38
Nie dziwie sie, ze ten temat ma tyle stron skoro wypisujecie takie pierdoły. Lepiej wierzyc temu pajacowi z weszlo niz poczekac cierpliwie.

Bardziej wierze Juszczykowi niz Stanowskiemu. Ja tez Ci napisze, ze znam ludzi z Komisji ds. Licencji, uwierzysz?
Co z tego co napisałem nie jest prawdą? Wiceprezesem najbardziej utytułowanego polskiego klubu w XXI wieku zostaje jakiś pizzer z Neapolu. Na pytanie do właściciela o to jakie pojęcie ów kucharz ma o piłkarskim biznesie ten prosi o następne pytanie. Podoba Ci się to? Już ta jedna sprawa śmierdzi na kilometr, a to zaledwie wierzchołek góry pomyj jakie wylał na nasz klub ten gołodupiec bez matury.

Dokladnie. Wiekszosc tutaj piszacych przyzwyczaila sie do pieniedzy Cupiala jak do cycka matki. Cycka nie ma i placz, gdzie pieniadze, chcemy transferow, sponsorow, akademii, zadamy, wymagamy, sramy w pieluchy w zamian i najlepiej niech ktos jeszcze po nas posprzata.
Myślę, że większość chciałoby po prostu człowieka bez zarzutów prokuratorskich, nie prowadzącego szemranych interesów, nie zadającego się z podejrzanymi typami i najlepiej przynajmniej z maturą. Więc nie wyolbrzymiaj.
Ostatnio edytowane przez Wiślak88 : 18.08.2016 o godz. 16:41.
tomaso
Senior Member

Stary 18.08.2016, 16:38
Fuks napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie po wiadomościach z PZPN i z TF to można stwierdzić, że operacja się udała, ale pacjent zmarł. Prawnie wszystko jest ok, nikt nic nie popsuł, wszystko się zgadza. Szkoda, że klub jest w rozsypce i nie widać żadnych pozytywnych sygnałów na zmiany.
Dokładnie, nic z tego nie będzie, telefonika chce być bielsza od papieża - przecież nie mogą napisać że skorzystali z nadarzającej się okazji i pozbyli problemu, ciekawe tylko który to bank przedstawił gwarancje i na jakiej podstawie bo w sumie jeśli firma ma majątku ok 50 tys zl i jeszcze komornik ściga to skąd kasa ?
nesta
Senior Member

Stary 18.08.2016, 16:45
Ja .......e jaka młócka... Każdy te same fakty interpretuje pod swoją tezę. Spokojnie - już Citki miało nie być, Meresinski miał z 4 bańkami wypoczywać na Kajmanach, a Wisła dostać dziś jakies sankcje od komisji.

Jeden nawet podważy oficjalne stanowisko TF, bo w plotach było inaczej, a przeciwna strona każdy tweet Stanowskiego uznania za spisek.

Nikt z nas nie wie jak sie to potoczy i jak będzie wygladała sytuacja za kilka miesięcy. Ja po prostu nie mam pojęcia. Liczę jednak na to, ze Wisła jest taka marką, że jak JM zostanie na totalnym lodzie, to znajdzie sie chętny na odkupienie.
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 18.08.2016, 16:46
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Nie uwierzę ani Tobie, ani Juszczykowi. Chyba wiesz jaka jest rola rzecznika prasowego i co taka osoba może przekazać. Jeśli uważasz, że Stanowski nie ma znajomości w środowisku piłkarskim to już nie mój problem. Możesz węszyć warszawskie spiski kiedy tylko chcesz.
Przez takich gosci jak ty ten temat juz dawno powinien zostac zamniety, wielki fanie Stanowskiego. I dalej pieprzysz o jakichs warszawskich spiskach gdzie ja nic o nich nie pisałem. Boze co za ludzie. Wierz sobie Stanowskiemu jak chcesz, mozesz mu nawet wejsc do czterech liter
Co z tego co napisałem nie jest prawdą? Wiceprezesem najbardziej utytułowanego polskiego klubu w XXI wieku zostaje jakiś pizzer z Neapolu. Na pytanie do właściciela o to jakie pojęcie ów kucharz ma o piłkarskim biznesie ten prosi o następne pytanie. Podoba Ci się to? Już ta jedna sprawa śmierdzi na kilometr, a to zaledwie wierzchołek góry pomyj jakie wylał na nasz klub ten gołodupiec bez matury.
Napisze Ci czy mi sie to podoba czy nie jak na prawde sie czegos konkretnego dowiemy bo na razie to wiemy gowno (a tuz sie okaze, ze ten Włoch cos sie jednak na piłce zna). Chyba jestem jedna z niewielu ludzi na tym forum, ktorzy wola poczekac niz sadzic bo wielki guru Stanowski czy Knura kłapie jezorem
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 18.08.2016, 16:46
Chcę IV ligi, rządów SKWK, sprzedaży wszystkich zawodników i id.......ta się od tego biednego wiadomixa. A i jeszcze szkolenie trzeba zamknąć bo na h.. teraz jestem twardy ziom?
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 18.08.2016, 17:01
borys napisał(a):Wyświetl post
Chcę IV ligi, rządów SKWK, sprzedaży wszystkich zawodników i id.......ta się od tego biednego wiadomixa. A i jeszcze szkolenie trzeba zamknąć bo na h.. teraz jestem twardy ziom?
Nikt Ci tego przeciez nie zabrania, tylko co w zwiazku z tym zrobisz?

Myślę, że większość chciałoby po prostu człowieka bez zarzutów prokuratorskich, nie prowadzącego szemranych interesów, nie zadającego się z podejrzanymi typami i najlepiej przynajmniej z maturą. Więc nie wyolbrzymiaj.
Problem w tym, ze nawet jakby taki sie w Wisle pojawil, to na tym forum znalazloby sie milion innych powodow do narzekan i wylewania swoich zali w internecie.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 18.08.2016 o godz. 17:03.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów