|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Moim zdaniem najważniejszym pytaniem jest po co Meresińskiemu Wisła? Bo chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie uwierzył w te jego brednie, że uwielbia piłkę nożną i chce odbudować potęgę? Koleś ma dziesiątki lewych firm-krzaków, kilka śledztw jest prowadzonych przeciwko niemu, zadaje się z przestępcami i ....a nie ma nawet matury, a niektórzy ciągle tutaj piszą, że to spisek warszafki i może będzie dobrze.Wiadomo, że dziennikarze typu Stanowski kręcą bekę z Wisły, bo nas najnormalniej w świecie nie lubi, ale przecież nie wyciągają tych wszystkich informacji z kosmosu. Jeśli to robią, to dlaczego mereśiński nie postraszy ich sądem? Ludzie, ogarnijcie się! Rozumiem, że można być gimbusem jak suidoken, ale chyba nie ma tutaj aż tylu gimbusów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
,,W skrócie sytuacja wygląda na tak, że panowie stwierdzili, iż zdobędą pieniądze poprzez sprzedaż zawodników, może przyjdzie sponsor, a w razie czego właściciel klubu – czyli spółka projekt-gmina.pl – pokryje dziurę budżetową."
Jeśli to prawda to farsa goni farse. Sponsorów miało już być kilku, naszych zawodników to nie wiem komu mieliby opchnąć a jak spółka z kapitałem 50 tys ma pokrywać dziure budżetową? Niestety brak żadnych przesłanek że ,,będzie dobrze" jak kilka osób na tym forum usilnie próbuje to wszystkim wmawiać
Ostatnio edytowane przez kolarz90 : 18.08.2016 o godz. 15:31.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Czy tutaj naprawde zgromadzila sie jakas kompania ludzi, ktorzy mysla ze obecna sytuacja klubu to wina Stanowskiego ?
Dobrze, ze on i kilku innych chlopakow cos dziala bo bysmy chuja wiedzieli. A i dobrze tez, ze ten cwaniaczek wiec, ze mu sie patrzy na rece. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Stanowski coś działa szuka robi to dla kasy czy pisze prawde czy brednie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
gdzie sa przyjaciele sponsorzy? gdzie jest 5 transferow? gdzie jest zarzad? gdzie sa nowe struktury klubu? dostrzegasz problem "chlopcze"? czy dalej bedziesz doszukiwac sie spisku warszawskiego? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ah.. to spisek ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Piotrusiu. Dzisiaj w nocy odwiedzi Ciebie Dzwoneczek. Prosze tylko, nie miej do mnie jutro pretensji, jesli przedstawiona przez mnie sytuacja nie bedzie miala miejsca:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wisła Kraków. Jakub Meresiński członkiem grupy przestępczej kierowanej przez gangstera?
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...-k,nId,2253878 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
,,W skrócie sytuacja wygląda na tak, że panowie stwierdzili, iż zdobędą pieniądze poprzez sprzedaż zawodników, może przyjdzie sponsor, a w razie czego właściciel klubu – czyli spółka projekt-gmina.pl – pokryje dziurę budżetową."
5 transferów sie szykuje ale z klubu (Meresiński ma mature czy nie ma, ma postawione zarzuty czy nie ma a stanowski cos sobie tam pisze co to mnie do ....a obchodzi ) jedynie obchodzi mnie to, że Meresiński nie ma KASY (ani pomysłu jak ją zdobyć) i to że będzie gorzej niż było (granie juniorami sie szykuje a wy sie kłócicie czy stano ma racje czy nie ..........) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mereś a co szykujesz na tego 31 sierpnia, nie kręć wal prawdą prosto w twarz.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 18.08.2016 o godz. 16:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Czyli potwierdziło sie że jesteśmy w dupie. Sprzedadzą Mąke i Ryśka być może kogoś jeszcze żeby zbilansować budżet.Sponsorow nie ma, a pokrycie dziury w budżecie przez jego śmieszną firemke to niesmaczny żart. Ten błazen to zwykły gołodupiec
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.08.2016 o godz. 16:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
O Sebastianie Myśliwcu ( czyli szefie grupy przestepczej do której należy nasz nowy właściciel) i jego lali ciąg dalszy :
http://www.anglia.today/biezace-wyda...-lewych-faktur |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Można tak wymieniać bez końca. Serio ktoś czeka na ten stek kłamstw? Powtórzy pewnie wszystko to, co w tym ustawionym wywiadzie. Lubisz jak ktoś pluje Ci na twarz?
Ostatnio edytowane przez Wiślak88 : 18.08.2016 o godz. 16:20.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Stanowski to zwykła warszawska fujara, która ma spermę Leśniodorskiego zamiast mózgu. Dorobił się debil na tym, że stworzył portal, na którym - w przeciwieństwie do mainstreamowych mediów - można napisać "ku*wa" i "je*ać". Idealna pożywka dla czytelników w grupie wiekowej 11-16.
Cytowanie tego ścierwa na forum Wisły Kraków powinno być karane natychmiastowym banem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
I bądźmy poważni, Stanowski zna ludzi i z PZPN i z Komisji ds. Licencji, więc ma te informacje z pierwszej ręki. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
popieram Revolver
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Naprawdę wierzysz to, że JM idzie do komisji licencyjnej i recytuje im listę sponsorów, która potem znajduję się na twiterze Stanowskiego ?
Dramat co za ludzie na tym forum, większość biletu nie kupiła na mecz, a robiliby transfer oraz prezesowali. Dzięki tak wspaniałym kibicom dziwie się że ten klub tak nisko upadł skoro na wszystkim się znają... ahh zapomniałem oni działają tylko w internecie. Zróbcie sobie jakieś anonimowe konta na faceoboku jakiś profil odnośnie bojkotu, będziecie mogli się masowo popłakać i pokazać jaką macie siłę.
Ostatnio edytowane przez wester : 18.08.2016 o godz. 16:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak dla mnie po wiadomościach z PZPN i z TF to można stwierdzić, że operacja się udała, ale pacjent zmarł. Prawnie wszystko jest ok, nikt nic nie popsuł, wszystko się zgadza. Szkoda, że klub jest w rozsypce i nie widać żadnych pozytywnych sygnałów na zmiany.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.08.2016 o godz. 16:30.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie uwierzę ani Tobie, ani Juszczykowi. Chyba wiesz jaka jest rola rzecznika prasowego i co taka osoba może przekazać. Jeśli uważasz, że Stanowski nie ma znajomości w środowisku piłkarskim to już nie mój problem. Możesz węszyć warszawskie spiski kiedy tylko chcesz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dokladnie. Wiekszosc tutaj piszacych przyzwyczaila sie do pieniedzy Cupiala jak do cycka matki. Cycka nie ma i placz, gdzie pieniadze, chcemy transferow, sponsorow, akademii, zadamy, wymagamy, sramy w pieluchy w zamian i najlepiej niech ktos jeszcze po nas posprzata.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Myślę, że większość chciałoby po prostu człowieka bez zarzutów prokuratorskich, nie prowadzącego szemranych interesów, nie zadającego się z podejrzanymi typami i najlepiej przynajmniej z maturą. Więc nie wyolbrzymiaj.
Ostatnio edytowane przez Wiślak88 : 18.08.2016 o godz. 16:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, nic z tego nie będzie, telefonika chce być bielsza od papieża - przecież nie mogą napisać że skorzystali z nadarzającej się okazji i pozbyli problemu, ciekawe tylko który to bank przedstawił gwarancje i na jakiej podstawie bo w sumie jeśli firma ma majątku ok 50 tys zl i jeszcze komornik ściga to skąd kasa ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja .......e jaka młócka...
Jeden nawet podważy oficjalne stanowisko TF, bo w plotach było inaczej, a przeciwna strona każdy tweet Stanowskiego uznania za spisek. Nikt z nas nie wie jak sie to potoczy i jak będzie wygladała sytuacja za kilka miesięcy. Ja po prostu nie mam pojęcia. Liczę jednak na to, ze Wisła jest taka marką, że jak JM zostanie na totalnym lodzie, to znajdzie sie chętny na odkupienie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Chcę IV ligi, rządów SKWK, sprzedaży wszystkich zawodników i id.......ta się od tego biednego wiadomixa. A i jeszcze szkolenie trzeba zamknąć bo na h.. teraz jestem twardy ziom?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Problem w tym, ze nawet jakby taki sie w Wisle pojawil, to na tym forum znalazloby sie milion innych powodow do narzekan i wylewania swoich zali w internecie. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 18.08.2016 o godz. 17:03.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|