suikoden napisał(a):

Witam. nie rozumiem, tych ludzi co chcą nawoływać manifestacji, jak to tylko może zaszkodzi tylko naszemu klubowi nie pamiętacie jakie straty były spowodowane jak bojkotowano Bednarza.
Kolejna sprawa wielu nie znając nic na temat spraw z zakupem naszego klubu i to co nasz nowy prezes panuje odrazu wydało osąd na temat pana JM nie jestem jego zwolennikiem, ale jak można oceniać kogoś po 2 tygodniach dla mnie to absurd sam przejmowałem małą firme i dwa tygodnie to mało czasu na porzadki a wy cuda wymagacie. Co do przeszłości pana JM może faktycznie są to błędy młodości wielu przez to już wydało wyrok tylko ciekawe ilu świętych się tu znajdzie na forum którzy nie popełnili błędu dajmy szanse na rehabilitacje JM w naszych oczach na tą chwile poza smrodem z dawnych lat nic złego nie wykonał piłkarzy nie wyprzedał. Kochani co gazet też nie może być ze wierzycie we wszystko co gazety piszą.
Kochani nie możemy oceniac człowieka po pozorach i przeszłości czasmi ludzie którzy wychodza z więzienia dają wiele dobrego nie wszyscy ale nie mozna wszystko wrzucć do jednego wora.
A co do kolegi wolfa to pisze a nawet nie wie co do konica bo w biznesie nic sie nie robi na pstryk
|
Plus interpunkcja i uparte przekręcanie mojego nicka. Mam jedno pytanie:
Meresiński, to Ty?!