suikoden napisał(a):

Lukasz każdy w życiu błędy popełnia a narazie trudno ocenić pana JM po dwóch tygodniach.
Ja czekam do 31 sierpnia z tego co wiem do
Prezesem ma zostać Citko
WICE WŁOCH
DYRCIEM SPORTOWYM HAJTO
ale to na razie ploty jakj większość rzeczy
|
Ok. Zobaczymy jak to wyjdzie. Sam jestem ciekaw czy do tego zestawu który zaproponowałeś, wstarczy dorzucić Kapkę, kolegów z SKWK i kadra zarządzająca zamknięta.
suikoden napisał(a):

|
Niektórzy myślą że zarząd buduje się przed przejęciem firmy to są śmieszni zarząd buduje się już po przejęciu ludzie wy widzę wszystko chcieli byście od dupy strony
|
Na pewno masz rację, ale skoro tydzien temu chcieli zorganizować konferencję to chyba wtedy zarząd był kompletny. Co więcej, w poniższym cytacie zadnego konkretnego deadline nie widać, tylko grę na czas. Więc plan jaki był przewidziany przy zakupie klubu nie został zmieniony - on się posypał całkowicie.
Cytat:
|
Za maksymalnie tydzień zorganizujemy konferencję prasową z prawdziwego zdarzenia.
|
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA