|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
bodyń Hajto ma być dyr o spraw sportowych podobno
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Wywiad spoko, ładny itd ale ja sie na to nie nabieram.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.08.2016 o godz. 11:55.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Niektórzy myślą że zarząd buduje się przed przejęciem firmy to są śmieszni zarząd buduje się już po przejęciu ludzie wy widzę wszystko chcieli byście od dupy strony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wy naprawdę myślicie że JM powinien tutaj przyjść z gotowa kadra pracownicza? Znaczy co, wszystkich starych z miejsca wyrzucić? Owszem, tempo ich działania jest niezbyt dobre ale nie popadajmy w paranoje.
BTW, widać ile warte te przecieki prasowe. JM miał już dawno balowac za hajs Cupiala na Cyprze itd. Citko już dawno miał się wypisać z tego biznesu. A jak widać dalej są na miejscu i nie wygląda żeby coś się zmieniło.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 17.08.2016 o godz. 11:57.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Ktoś tu już wcześniej dobrze napisał, nagle dzień po tym jak chcemy się zorganizować i ruszyć pod stadion dostajemy wywiad z kolejnymi słodkimi słówkami ale jednak ciągle bez najważniejszego czyli KONKRETÓW, dlaczego mamy ufać na słowo przestępcy ?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
sedonh a co zrobisz kolejny bunt w kogo on uderzy znowu w Wisłę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ale co to w ogóle jest za wywiad? Sportowe fakty?
Ok, niech mu tam będzie powiedzmy że jest zarobiony i na zasadzie domniemania coś się posypało i zapierdala ciężko by to ogarnąć. Ale do huja! Sportowe fakty, co to ....a jest? Wywiad powinien dać na stronę oficjalną Wisły, a przede wszystkim zwołać konferencję jako jedyne oficjalne źródło informacji i powiedzieć to co ma do powiedzenia, że ciężko pracuje, że hujowo z tą maturą wyszło, określić jakikolwiek plan typu - kombinujemy ekipę, dajcie nam czas i do widzenia. Jakby taki był nieskazitelny, biedny chłopiec, któremu się powinęła noga przez błędy młodości to nie powinien mieć nic do ukrycia i nie bać się konferencji! Mam nadzieję, że przekonałem kilku ludzi tutaj którzy wczoraj chcieli iść pod stadion na manifę , a dziś po jednym wywiadzie - dajmy mu czas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie całą łącznie ze sprzątaczką, ALE z konkretnymi osobami, które wcześniej były dogadane i świadome. A nie dzwonie do kogo popadnie z pytaniami czy będzie dyrektorem sportowym.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.08.2016 o godz. 12:06.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ten wywiad to .......ety obliczone na lekkie uspokojenie sytuacji
zero konkretów same obietnice i mamienie tłumu... ehhh ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
||
Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Trzeba wspierać i budować jako kibice pozytywną atmosferę. Wisłę trzeba budować od kibiców bo to oni sa motorem napędowym klubów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Oby nikim. Hajto to chodząca patologia. Gość ma mniej mózgu od niemrawego, nie wspominając o tym, że Wisły nigdy sympatią nie darzył. To już Tomek Kulawik jest bardziej ogarnięty. Zresztą już łączenie tego typa z Wisła jest kompromitujące.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Lukasz może i zarzad był kompletny bo wtedy prezem miał byc
JM A DYREKTOREM CITKO a teraz troche sie to zmieniło |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wiadomix bez chodzenia do szkoły średniej i bez matury zrobił w rok licencjata
. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tak jak pisałe ze względu na to że JM nie może pełnić funkcji prezesem zostanie Citko a funkcje Citki przejmie Hajto
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A to że tak długo czekali własnie czekali na dzisiejszy wyrok jak wyrok by był inny to JM by miał czas na stołku zanim kolejne sprawy się zakończą
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten wywiad naszego gimnazjalisty jest przerażający. Facet jest upośledzony umysłowo... "Głupoty. Trwa po prostu śledztwo. Ludzie są zawistni, czasem nie potrafią sobie poradzić w życiu i składają donosy, rzucają pod nogi kłody. Niektórzy są bardziej wysportowani i je przeskakują, a inni się potykają.".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Nadal dla mnie najbardziej prawdopodobna wersja jest taka że posypała się strona finansowa klubu, więc nie ma planów które mozna omówić i nie ma kadry którą można się pochwalić. Moim zdaniem gdyby dograny był jakikolwiek piłkarz, sponsor, lub kadra zarządzająca konferencja dawno by była - po to są konferencje. Można więc przyjąć ze ani nowych piłkarzy, ani sponsorów nie ma i w najbliższym tygodniu nie będzie. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Panie gimnazjalisto. NIE! NIE KAŻDY KRADNIE OSZUKUJE i NIE PŁACI PODATKÓW. Większość uczciwie się uczy, nastepnie pracuje i płaci podatki. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Lukasz z drugiej strony oni zdają sobie sprawę ze jak nie przyniosą czegoś pozytywnego na konferencje to konferencja będzie atakiem na JM w postacie jego przeszłości.
Szczerze sam bym wolał zrobić konferencje jako wniosę coś co ludzi udobruchać niż iść na konferencje czyli pod topór. Bo wiadomo ze jak nie będzie czynów to nikt w nic mu nie uwierzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zarządu jeszcze nie ma, bo prezesem miał być JM, ale po tym jak wytworzyła sie taka atmosfera wobec klubu, zdecydowano, ze usuwa sie w cień. I aby poprawić atmosferę i zacząć naprawiać wizerunek trzeba znaleźć nowego prezesa, najlepiej medialnego, związanego z Wisła. Stad opóznienie. Na konferencji będzie sprawdzam - zobaczymy te nazwiska.
Mało osób tez zwróciło uwagę na istotny moim zdaniem fragment "nie podjąłem jeszcze ostatecznej decyzji, ale jesli będzie taka potrzeba to całkowicie sie usunę". Moim zdaniem on tu prawie wprost przyznaje, ze sa zainteresowani, którzy chcą od niego odkupić Wisle. I ja właśnie o tym pisałem. To działa w dwie strony. Tak samo jak nie ma co po jednym wywiadzie we wszystko wierzyć i liczyć, ze z Wisła wszystko będzie dobrze tak samo nie można tez poddawać sie tak mediom/plotkom, ze będzie jakaś katastrofa. Trzeba po prostu zaczekać co przyniosą najbliższe tygodnie i wydać wyrok w oparciu o fakty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ten wywiad to jakaś kopalnia absurdu i beki toczona przez wiadomixa. Fragment o uprawie pieczarek to absolutny hit. Chyba tylko Maciek z klanu lyknal by taką bujdę. Wiadomixa trzeba wyrwać jak chwasta, jedyna szansa na jakąkolwiek normalność.
"Każdy popełnia błędy w mlodosci". No ja np nie. Skończyłem trzy szkoły (o dziwo nawet udało mi się zdać maturę, to przecież tak ciężkie zadanie), a później studia wyższe na poważnych uczelniach. I znam setki osób które poszły podobna droga. Także .......enie o "bledach mlodosci" można sobie wsadzić w dupe. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ten wywiad z JM to czyste mydlenie oczu na uspokojenie sytuacji. Dalej same ogolniki, żadnych konkretow, na trudne pytania brak jasnych odpowiedzi. A to że JM usunie sie w cień jak zajdzie taka potrzeba, można rożnie interpretować, niekoniecznie że sprzeda klub
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
JM nie sprzeda Wisły bo jeszcze nie moze bo nie spłacił jeszcze Wisły BC nie wiadomo jak umowa jest sporzdzona
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto mówi o przeszłości? Wiadomix został skazany w tym roku, a zarzuty cały czas na nim ciążą i trwa postępowanie. W dodatku nie wiemy, czy to wszystko, bo przecież zajmują się tym inne prokuratury. Pytanie do dziennikarzy, bo trzeba pogrzebać.
Nie mam pojęcia, czemu dziennikarz nie zapytał w pierwszej kolejności o zaległe pensje(kiedy zostaną wypłacone) i co stało się z 4 mln złotych od Telefoniki... Aaa i jak nie zauważyliście, to prawnik Kubusia(czyli de facto on) kłamał w oświadczeniu. Pisano coś o odwołaniu w/s matury, bo gimnazjalista przedstawi jakieś dowody(co było już kuriozalne), a tu się okazuje że facet sam się przyznał w czasie przesłuchania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ten wywiad Was uspokoił? Nie piszę o neście bo on nawet jakby mu napisali że przejmą nas Marsjanie i kupią nam statek kosmiczny to by się zastanawiał ile taki jest wart, ale reszta też to kupiła?
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Poczekajmy do 31 sierpnia
|
|