The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Herbi1303
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2016, 11:10
Marcinkrakwoj napisał(a):Wyświetl post
Więc tak:

Padła na tym forum i nie tylko na tym teza. Brzmiała ona najprościej mówiąc: "jest źle w ruchu kibicowskim"

Padły rzeczowe argumenty.

Tą tezę i argumenty poparło dużo osób

Kolejnym naszym celem powinno być co należy zrobić by to zmienić.

A następnie zacząć działać.

To forum po to powstało. By łatwiej wymieniać poglądy, by się bardziej jednoczyć w wspólnych sprawach itd. .

Więc ruszymy dupy i coś zaczniemy robić czy będziemy bezczynnie stać i patrzeć?

Nie wiem jak Wy ale w mojej ocenie słowo Cała Wisła Zawsze Razem przestało być w niedzielę słowem pustym. Przez sektor D i E. Widziałem w nas jakiś zalążek siły. Przekształćmy to w coś dobrego.
Nie za miesiąc, nie po sezonie ani po rundzie, nie za kilka lat. Teraz.
wester napisał(a):Wyświetl post
Ludzie to nie jest tak, że SKWK chciałoby źle dla Wisły, nie ma na to szans. Osobiście nie zgadzałem się z nimi milion razy, chociażby wtedy kiedy robili protest przeciwko Bednarzowi, bo co klub tym ugrał ? Natomiast oni doskonale wiedzą co dzieje się w Wiślę, po latach tez przyznaję ze często mieli racje, chociażby prezes Szymański jako pierwszy atakował Maaskanta i holenderską Wisłę, to ten obóz podnosił jako pierwszy, że coś tam jest nie tak, miał rację bo tamten projekt i polityka transferowa była beznadziejna.

Skoro oni nie podnoszą jakiś głosów sprzeciwu to być może nie jest tak źle.
Nie podnoszą głosu, bo prawdopodobnie Ci, którzy wtedy organizowali protesty wycofali się z działalności w SKWK po zajściach jakie zafundowali decyzyjni...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów