|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Profesja Modelka Wiek 95 Hahaha. Ciekawy jestem jak się to wszystko rozwinie i jak długo jeszcze ten kabaret będzie trwał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Franeklowcabramek: wolę "jakąś tam normalność" z BC niż kabareto-dramat z JM
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Dramat!!! Mam nadzieję, że faktem jest, że nabycia dokonał na swoją spółkę, a nie osobiście, bo największą tragedią byłoby zajęcie akcji WIsły Kraków SA przez prokuratora na zabezpieczenie zapłaty wyłudzonego VAT. Jeżeli akcje klubu nabyła spółka to nie ma problemu, ale jeśli nabył JM to przestaję się śmiać i zaczynam się bać.... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Klemba chyba po prostu skolowal nr do Citki i tyle, stąd jego wiarygodność. Inni polegają na pogłoskach od ludzi pracujących w klubie.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 12.08.2016 o godz. 13:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
A ja polecam aby to co czytasz w mediach o sytuacji Wisły traktować z wielkim przymrużeniem oka
![]() Powtarzam, że z Telefoniką/B.Cupiałem nie będzie już normalności bo ktoś go zawsze będzie atakował, że nie daje kasy na wzmocnienia tak jak kiedyś, więc po co jemu to i Wiśle? Czas zacząć funkcjonowanie klubu bez Pana Cupiała i uzbrojenie się w cierpliwość. Gdyby klub został przejęty przez nowych ludzi w czasie gdy nie byłoby długów itd to już dawno byłoby po konferencji. Teraz trzeba tylko czekać i nie ufać tym co piszą o chęci ponownego przejęcia klubu przez B.Cupiała bo oni udają tylko, że chcą dla Wisły dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
W tej sytuacji jesli tak dalej bedzie, a pracownicy z pilkarzami nie dostana obiecanych pensji w poniedziałek 15 sierpnia, to jutro gramy oststni mecz i przykro mi o tym pisac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Gdzie jest SKWK, po co Oni w ogóle są. Nasz klub staje się pośmiewiskiem w całej Polsce a Oni w najlepszą śpią.
Przecież w interesie wszystkich kibiców jest to żeby klub działał na normalnych warunkach. ![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2016
Offline |
|
|
być może SKWK macza w tym wszystkim palce lub ugrywa jak najwiecej dla siebie ...jest za cicho z ich strony
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
SKWK TSW (trenuje sporty walki) i nie zajmuje się pierdołami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jakubowi Meresińskiemu może grozić do 10 lat pozbawienia wolności. Warszawska prokuratura zarzuca mu przywłaszczenie mienia o znacznej wartości. To już kolejne takie informacje w ostatnich dniach.
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...ego_16203.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Za to Ty możesz się zająć, zamiast trawić czas na pisanie na forum.
Co niby mają zrobić? Prawnika wynająć? (SKWK). Czy już nie znając całej sytuacji rozpocząć protest? Sprawa jest tak gorąca nikt nawet nie wie jak się rozwinie za 3 dni a Ty czego oczekujesz? Żeby WS odwiedziło pana JM? Czy niektórzy tu nie przesadzają? Jak się coś wyklaruje to można działać, na razie to jest chmura dymu i nic nie widać.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 12.08.2016 o godz. 13:53.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
- co ma TF do komentowania (nawet nieoficjalnie) prywatnych spotkań BC w jego posiadłości? - co o możliwościach prawnych ewentualnie rozpatrywanych przez BC może powiedzieć JM? ten tweet się kupy nie trzyma co nie znaczy, że BC chce odzyskać (do ponownego odsprzedania) Wisłę SA. ![]() Nejlepší černoch je BERNARD z Humpolce!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Przecież jasne jest, iż przyznawanie się publicznie do chęci unieważnienia transakcji może być TF nie na ręke.
Takie sprawy powinno załatwiać się po cichu to po pierwsze, a po drugie trzeba też brać pod uwagę banki, które mogłyby zacząć stawiać warunki, próbować to zablokować. Tak sądzę. Jest coraz gorzej, wychodzą nowe kwiatki. Wg mnie Ryszard Niemiec, który napisał na tt o chęciach Cupiała to dość wiarygodne źródło. Temat pewnie, więc istnieje, pytanie czy są szanse, chce wierzyć że tak. Jest źle, mam przeczucie, że Meresiński już myśli jak stąd spier....... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Meresiński nie myśli jak stąd spier...., on juz to zrobił
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
I to pewnie z kasą. Kolejne wojewodztwo ma odhaczone
![]() On kompletuje sprawy karne w województwach. Chce zdobyć koronę prokuratury polskiej... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ja wszystko rozumiem , tylko dla czego taka żenada musiała się przytrafić akurat nam ? Na co liczył Meresiński? Co mu się na solarce przyśniło ?
![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Jeśli kupił za banke klub który ma na koncie 4, to ma 3 banki do przodu. Nie sadzisz chyba ze Cupiał mu powie - dam Ci 10 baniek tylko raczej coś w stulu "cofnijmy sie w czasie i po dobroci, chłopczyku, cofnij swoje popierdo**ne ruchy które kupy sie nie trzymają." Bo nie uwierze ze Cupiał do niego zadzwoni i mu powie - dam Ci 4 kolejne banki jak mi klub odsprzedaż. Jak dla mnie pan buc idiota kretyn ma 3 banki do przodu na całej transakcji i chocby skały srały to ich nie odda. Głupie to wszystko i logiki w tym szukać na próżno, no ale taki mamy klimat ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Rozumiecie to, koleś który jest na bakier z prawem, ścigają go wszystkie prokuratury w PL, albo prawie wszystkie wypowiada się w kwestiach prawnych. To jest paradoks. Sięgamy dna i albo Cupiał odzyska klub, albo całkiem idziemy na dno. Choć tak jak pisałem, uważam że jeśli Cupiał chce odzyskać Wisłę to to zrobi. Ma argumenty po swojej stronie. Zbyt poważnym człowiekiem jest aby sąd przychylił się do wersji czy stanął po stronie Meresińskiego. Tak przynajmniej uważam.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 12.08.2016 o godz. 14:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie chce tkwic, ale dlaczego ma nie doic finansowo frajera teraz ?
Przeciez jesli sie okaze, ze umowy nie da sie odkrecic, to on bardzo chetnie odsprzeda z powrotem Wisle. Za 50mln. Teraz spokojnie moze juz nikomu nie placic bo sponsorzy sie odsuneli. Wytlumaczenie ma. Przeciez on tu przyszedl zarobic pieniadze w krotkim czasie, a nie zdobywac Puchar Europy. Jesli sie umowe da jednak odkrecic, to jedyna strata bedzie wizerunkowa. Co w PL nie jest problemem bo nie takie lajzy juz wybielano. Ludzka pamiec jest krotka. O Meresinskim nikt nie bedzie pamietal w szczegolach o co kaman za pare lat. Irek Krol gdyby teraz gdzies sie pojawil wciaz bylby biznesmenem z okladek Esquire. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zapytam z innej beczki tylko nie zjadajcie.A to nie jest tak,że w ciągu 14 dni można odstąpić od podpisanej umowy ? nie znam się tylko pytam....jak by nie było to chyba jest umowa kupna/sprzedaży ?!?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
I to nie jest "oferta" od BC, bo w przypadku stwierdzenia nieważności (np. Cupiał zaskarża) to chyba JM nie ma nic do gadania. I jeśli przywłaszczy te 3 banie, to Cupiał oskarża go o przywłaszczenie mienia i koleś idzie do pierdla. O ile faktycznie JM podpisał umowę w im. spółki Projekt Gmina, a nie Ewa Ptak. Ew. nie wiem, czy TF może się procesować potem z Projekt Gmina o odszkodowanie z tytułu strat spowodowanych nieważnością umowy, która wyniknęła z winy tejże spółki?
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 12.08.2016 o godz. 14:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Ale syf... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|