|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam dobrą i zła wiadomość, dobra to taka iż jest duże prawdopodobieństwo że Cupial uniewazni transakcję, zła to taka ze nie wiadomo co dalej czy będziemy dryfowac czy Cupial poszuka nowych kupców czy też podejmie się restrukturyzacji klubu, w niedzielę zagramy bez loga TF bo firma nie chce być kojarzona z tym burdelem, poza tym gdyby Cupial nie zareagował to Boniek juz zapowiedział ze licencji Meresiowi nie da .
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak Miga pisał książkę o Wiśle to napisał, ze nie mógł skontaktować się z Cupiałem. Więc skąd on może wiedzieć co planuje Cupiał, skoro ten stroni od kontaktów z mediami? Miga szuka taniej sensacji i niektórzy w to wierzą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
O co w tym wszystkim chodzi nie wiem, konia z rzędem temu kto rozwiążę tą łamigłówkę. Do nie dawna myślałem, że SKWK chciało być niczym Pablo Escobar ale teraz już sam nie wiem co jest grane. Niech Cupiał odbije klub, bo jeśli nie odbije to wjadą tu jakieś służby.
Ostatnio edytowane przez wester : 11.08.2016 o godz. 20:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Powiem tak. Jeśli BC to dkupi to będzie psychologiczny majstersztyk. Nawet najwięksi maruderzy narzekający na Cupiała pozwoli mu na zmianę 56 razy trenera w ciągu sezonu byleby gołodupce i oszuści nie rządzili klubem....Będzie pomnik, będzie wieczna pamięć o nim.
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jeszcze będziemy mieć dwóch włąscicieli. Meresia i Bogusia.
Obaj będą mówić że są właścicielami. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To jakis wariat pisze zasadniczo.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byc moze, nie wiem ale moze to byc rowniez prawda a po za tym nie zal mi Citki z tego wzgledu ze sie wjeb.l do nie swojego ogrodka i to jeszcze z jakims leszczem a nie ogrodnikiem wykwalifikowanym
Powód: literowka i brak polskich znakow
Ostatnio edytowane przez Robek : 11.08.2016 o godz. 20:53.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ludzie to pisze Kmiecik według którego Nigeryjczyk kupił Wisłę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ale jacy co poniektórzy? Jeżeli piszesz o mózgach takich jak nesta, Markus, Merkury etc. to ja mam na nich wyjebane, a co dopiero Cupiał który nie wie o ich istnieniu.
Oby się to odzyskanie okazało prawdą. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Polsce wszystko jest mozliwe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Niepojęte co się dzieje - gra o tron i brazylijskie seriale miękną.
P.S. Nowa klubowa strona internetowa jest rewelacyjna https://www.wisla.krakow.pl/index.html ![]() @picasso i od Cupiała.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 11.08.2016 o godz. 21:21.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
to nie tyle zależy od prawa co od prawników
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Brzmi, jak matrix.
Nie takie rzeczy jednak już gazety pisały w ważnych chwilach, żeby podbić sobie sprzedaż.... Trudno jednak nie zgłupieć, kiedy drużyna mogąca wskoczyć po kilkudziesięciu latach i kilku epokach do ligi mistrzów, jest w medialnym cieniu Wisły Świat stoi na głowie ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jedyne co go ratuje przed nieważnością to fakt złożenia wniosku o wpis w KRS. Ale on zapewbe będzie brnął w uchwale antydatowaną...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oby oby...ale pewnie to kolejny kit lokalnych bajkopisarzy.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 11.08.2016 o godz. 21:28.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
https://www.wisla.krakow.pl/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chyba jest jasne ze nie na twarz tylko nie ma pokrycia w kasie , więcej nie mogę napisać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To przecież sklep, nie oficjalna www. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
https://twitter.com/and_klemba/statu...06814853038080
wg tego, Citko powiedział Klembie, że to bzdura z tym Cupiałem. Mówię wam, na naszych oczach pisze się Wrogie Przejęcie II |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
To o czym pisze Mateusz Miga jest możliwe, tylko jest jeden haczyk.
Zarząd spółki "Projekt-Gmina" jest 2-osobowy. Zgodnie ze statutem tej spółki, do jej reprezentowania uprawniony jest każdy z członków zarządu. Jeśli drugi z członków zarządu (Pani Katarzyna Ptak) będzie próbowała potwierdzić tę nieważną czynność, to zaczną się schody. Sądy będą rozstrzygały czy jest to dopuszczalne, a orzeczenia w takich sprawach są często odmienne. Nie jest to wprost uregulowane w przepisach i wszystko rozbija się o bardzo twórczą interpretację. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
PZPN zabierze licencje JM, BC założy nową Wisłę Kraków SA wykupi licencję od JM i gramy dalej z czystymi papierami
ale historia, takie jaja tylko w Polsce |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|