|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów ...." ![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Smuda zadzwonił do Cupiala. I już Bogus klub odkupuje.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dobra, byłem optymistycznie nastawiony na początku przejęcie klubu, teraz już nie jestem.
Niech Cupiał pogoni tych gołodupców. Mam nadzieję, że to prawda, że istnieje wola z jego strony. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja powiem tak. Cupiał widać że jest gościem który ma kasę.
Tyle lat finansował klub, na konieć przed sprzedażą umorzył wszystko (ponad 60 milionów) względem TF. Póżniej jeszcze dorzucił na koniec 4 bańki żeby nowy włąściciel miał lżej. Masakra. Ile go kosztował ten klub. Teraz po prostu może się czuć oszukany. Ktoś mu obiecywał że jego dziecko będzie dalej ktoś traktował tak jak on. A okazało się że klub trafił do gołodupców którzy za miesiąc będą w 4 lidze. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Spółka, którą reprezentował Meresiński w związku z wyrokiem jak zapadł - za sfałszowanie dokumentów, nie mogła skutecznie stać się stroną czynności cywilnoprawnej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jak to prawda to BC nie wyrzucił Wisły jak zepsutej zabawki tylko został oszukany przez tych dwoch błaznów. Wreszcie jakieś dobre wieści
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra 69 stron tematu. Myślę że ze względu na długi weekend do wtorku będziemy mieć 89 .
Boguś działaj. ODBIJAJ Ciekawe jaki kolejny stadion wrzuci sobie na profilowe pan Kuba. Był Korony, była Wisła. Może Cracovia.
Ostatnio edytowane przez wwf : 11.08.2016 o godz. 19:34.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Tylko jak będą się spierać, żeby nie poszedł skuteczny wniosek o zabezpieczenie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Ale będą jaja jak BC odkupi Wisłę. Co będzie dalej? Strach pomyśleć bo po pierwsze nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki po drugie, przez tyle lat nie mogli znaleźć sponsorów to teraz BC by się niby udało?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To dlaczego nie puścił Mąki do Włoch jak ten sam wyrażał chęć odejścia? Na nadal uważam, że należy uzbroić się w cierpliwość, najkrócej do końca tego miesiąca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Może od początku taki był plan Cupiała
![]() Wstawił słupy na chwile, żeby ludzie znowu docenili, że jako właściciel i tak jest w ścisłej czołówce mimo tego, że ostatnio przykręcił kurek z kasą. Nawet Zdzisek Kapka stał się jakiś bardziej swój. Tak poważniej to jeżeli prawdą jest, że Cupiał chce odzyskać Wisłę to mamy sytuację win-win. Albo Mereś i Citko chętnie zrzucą się z siebie ten balast i wrócimy do sytuacji "chvjowo ale stabilnie" albo ta cała sytuacja, która wygląda na beznadziejną tylko na taką wygląda i nasze dwa "biznesmeny" mają cały czas plan na ten bajzel.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 11.08.2016 o godz. 19:38.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A wszystko może sie wydarzyć dzięki temu, że Meresiński popełnił prezstępstwo. Jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Czekamy na szybkie zmiany sytuacji. Ale co ciekawe okazuje sie, że to nie Cupiał negocjował sprzedaż Wisły, tylko jakiś jego "zaufany" przydupas. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja myślę że BC zobaczył komu sprzedał. Czyta gazety, odbiera telefony, rozmawia z ludzmi.
Powiedzmy inaczej. Negatywny PR uderza też w niego bo nadal na koszulkach widnieje logo TF. Dodatkowo od lat Wisła = Cupiał = Telefonika. Dla zwykłego Janusza to BC jest gościem który został przekręcony przez gościa z podrobioną matura, aferzystę. W tej chwili całe środowisko piłkarskie dzwoni do BC i nawala mu czy widzi co się dzieje. No i BC widzi że nie o to mu chodziło. Ze nie po to umarzał 60 baniek, dokładał kolejne 4 zeby za miesiąc usłyszeć że klubu nie ma za długi. Mógł to sam zrobić a on tego nie chciał. A teraz widzi że i tak sie to stanie. Tymczasem paradoksalnie jest bardzo możliwe że gdy BC wyczyścił dług względem TF to całe zadłużenie wynosi 13 baniek. BC zrobi że za rok będzie 3 , a za dwa lata klub zacznie na siebie zarabiać. I wtedy znów będzie mógł odkręcić kurek w TF. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co jak co ale zdzisiek to mogl by jednak wypierdalac
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Wszystkie wiadomosci o sprawdzaniu przez Telefonike niejakiego pana M to o kant dupy rozbic. Tego juz by nawet sam Nostradamus nie wymyslil.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ciekwe co sie jutro wydarzy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dwie rzeczy pewne.
1. Nikt , w tym ja tu juz na Cupiała złego słowa nie powie przez długi czas. 2. Córka Monika musi mieć teraz grubo przejebane u ojca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Kto wymyśla takie brednie? Kapka, Wdowczyk i Smuda. No tak, Wdowczyk w ogóle poznał osobiście B.Cupiała? Nie wydaję mi się...
http://futbolplus.pl/kraj/item/8866-...-przejmie-klub |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś, czy po sprzedaży klubu będą Wisłę obowiązywały warunki umowy z Ufa po całkowitej spłacie zobowiązania?
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ufy juz dawno nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
wstyd z tą sprzedażą.
Szkoda mi Citki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Według kogo Citko chciał wywalic Wdowczyka?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JM zniknal ? bo tak gdzies wyczytalem to pewnie lista sponsorow tez lipna
zawinol 4 banki i 50 tel. i sie teraz gdzies buja po palmach |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...437,1,727.html
Nie wiem gdzie to wrzucić, ale wrzucam tutaj. ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|