|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
owe listy podpisali przedstawiciele kilku dużych polskich marek, m.in. z branży stolarki okiennej i brokerskiej oraz producent drzwi i bram garażowych.
Liderzy w branżach wymienieni w artykule KRISPOL Wiśniowski Hörmann Drutex Velux Aluplast Okno.plast InterRisk Saltus Euler Hermes ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Czytam sobie o JM i znalazłem artykuł w gazecie krakowskiej z 29.07.2016. Artykuł znany ale zainteresował mnie komentarz kogoś o nicku Yaro. Jakiś ziomek Pana JM?
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...orem,10459734/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cupiał skończył tylko technikum kolejowe, a o Meresińskim pisali że skończył kierunek prawo i administracja. (bardziej pytanie gdzie to skończył, bo moja siorka też skończyła 'prawo i administracje' na jakiejś chujowej prywatnej uczelni, gdzie żeby nie zdać trzeba było chyba przynieść akt zgonu...)
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Co do edukacji BC i JM to jest różnica. Edukowali się w różnych latach. Na poparcie mojej tezy taka anegdota:
Matura 1960 r. Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty. Ile zarobił drwal? Matura 1970 r. Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Koszty uzyskania przychodu wyniosły 4/5 tej kwoty. Ile zarobił drwal? Matura 1980 r. Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Koszty uzyskania przychodu wyniosły 4/5 tej kwoty. Ile procent stanowi zysk drwala? Matura 1990 r. Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Koszty uzyskania przychodu wyniosły 4/5 tej kwoty. Ile zarobił drwal i jaki wpływ miała jego praca na otoczenie drzewa (uwzględnij sąsiadującą z drzewem florę i faunę)? Matura 2000 r. (tylko dla zainteresowanych) Drwal sprzedał drewno za 100 zł. W tym celu musiał wyciąć kilka starych drzew. Opisz w kilku zdaniach, jak w tej sytuacji czuły się biedne zwierzątka leśne i rośliny? Jak bardzo niekorzystne dla środowiska jest wycinanie starych drzew? Matura 2010 r. Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty, czyli 80 zł. Drwal zarobił 20 zł. Zakreśl liczbę 20. Matura 2020 r. Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Pokoloruj drwala. |
|
|
|
Guest
|
|
2. czy to oni podpisali czy ktoś mniejszy? 3. czy w ogóle ktoś tak naprawdę je podpisał? 4. co z tego na ten moment? 5. jeśli nawet podpisali to czy kiedykolwiek wyniknie z tego coś dobrego dla Wisły |
|
|
Junior Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
Wybaczcie, nie ten wątek ale czy ktoś zauważył że pod domeną strony głównej klubu https://www.wisla.krakow.pl/ jest teraz tylko sklep internetowy ? Ktoś mi to może wyjaśnić ?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Prawdopodobnie ktoś nie opłacił serwera i po prostu padła ; ) |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Legionista łysy był be, legionista marketingowiec jest już OK, tak pytam bo skołowany jestem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Skorża, Wolski i Wdowczyk też byli be? Niech się wykaże, pole do popisu ma ogromne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Yaro (gość) 07.08.16, 22:23:00 Jakub Meresinski to zwykly pachołek.Za nim stoją ludzie,dla których pracuje i bierze odpowiedzialność na siebie.Pochodzi z jaskrowa/rędzin koło Częstochowy.Skonczyl gimnazjum a nie żadne studia.Jego ojciec jeszcze kilka lat temu zbierał niedopalone kiepy na przystanku i dopalał a meresinski jeździł starym oplem astra i robił remonty.Pozniej handlował kawą zreszta bardzo nieudolnie. Wszystko cokolwiek załatwiał zawsze było robione za koperty.Nie wierzycie Grubo!!!! To ktoś kto wiedział wszystko wcześniej niż wyszło na jaw. O ludu mój....Jak ktoś nie wierzy w karuzelę VAT w wykonaniu JM to jest albo opłacony albo głupi. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze nieoficjalnie ale Korona Kielce - sprzedana. Nowy właściciel biznesmen z branży spożywczej Jakub Meresiński.
Raz tak, raz inaczej. Wszędzie różne info. Życie jest jak rower, nie kręcisz , nie jedziesz ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Legionista z marketingu jeszcze nie wydal 400 zakazow stadionowych osobom, ktore nie byly nawet na stadiodie tylko popijali piwko w restauracii wiec porownanie z lysym nie ma sensu (u ktorego lista grzechow jest bardzo dluga)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Zwiastun nowego Pitbulla, w tle wyłudzanie VATu i Mersiński
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ryszard Niemiec na TT :
Z Myślenic nadchodzą sygnały o woli BC, zmierzającej do "obicia" Wisły z rąk nabywców; czy to możliwe prawnie? KRK wstrzymał oddech... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A może to ustawka. Banki mówią, Cupial sprzedaj klub. No to Cupial sprzedał. Banki nie mówiły ze później Cupial nie może kupic klubu
Ostatnio edytowane przez wwf : 11.08.2016 o godz. 19:07.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
tu nie chodzi o odkupowanie i sprzedawanie. Wystarczy że jeden z warunków (np wypłaty) nie zostanie spełniony i umowa przestaje obowiązywać
![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez bódyń : 11.08.2016 o godz. 19:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest juz artykuł...
http://m.przegladsportowy.pl/pilka-n...437,1,727.html Do tego Smuda: Trzeba odbić Wisle z rąk tych ludzi! Lovekrakow jutro. Ale jaja... No to po tym jak JM jeszcze da radę normalnie rządzić to będzie cud |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masakra.
I niech mi teraz wyliczy ile by nas kosztował czas antenowy i medialny żeby tyle o nas mówiono. Legła gra o lm a we wszystkich mediach tylko o Wiśle ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...437,1,727.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pytanie czemu TF nie mogła tyle lat podpisać jakiejkolwiek sensownej umowy, która znacząco zasiliła by budżet Wisły..
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Guest
|
|
|
|

|
||||||
![]() |
|