|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wisła Kraków gnoiła resztę ligi przez ponad 10 lat, a takimi Stanowskimi podcierała sobie dupska z samego rana, który był nic nie znaczącym leszczem.
I te lata upokorzeń jakie ich spotykały ze strony Wisły muszą teraz sobie jakoś odbić. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tak, on jest winny. W całej rozciągłości. On sprzedawał klub. Nie ja. Na pewno nie pozwoliłbym na kupno klubu jakiemuś półgłówkowi. Wystarczyłaby prośba o informację z KRK przy negocjacjach. Wiele by może Cupiałowi wyjaśniła. A jego działanie było bezceremonialne, takie, jakby za wszelką cenę chciał się pozbyć Wisły. Gdzie tu niby miłość do klubu, którą deklarował? Gdzie?
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Gość się nie umie przedstawić oficjalnie kibicom, pracownikom klubu a do zarządzania klubem się pcha. Bądźmy rozsądni panowie.
Ostatnio edytowane przez _al3x : 09.08.2016 o godz. 16:24.
![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Artykuł totalnie z dupy, nielogiczny.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jeszcze raz czytając ten artykuł, na spokojnie, to wygląda on jak zlepek domysłów i teorii forumowiczów. Sprytny redaktorek posklejał parę rzeczy które przewijały się tutaj i jest "klikalność" .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Sorry, ale jeśli chcecie brać informacje z "Gazety Wyborczej" to tak to się kończy. Raz prawdę napiszą, raz coś sami wymyślą.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2016 o godz. 16:33.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Daj spokój Cupiałowi, bo jak sam napisałeś, ten ukończył szkołę i do czegoś doszedł w życiu. A nasz obecny właściciel, to gość bez majątku(ewentualnie gdzieś w skarpecie ma swoją dole z wyłudzania VATu, bo w końcu był malutkim trybikiem w tej grupie), przestępca i milioner - handlarz rozbitymi Iphonami... O inteligencji się nie wypowiadam, bo wszystko zostało już przytoczone z jego fesjbooka. P.S - A ten artykuł, to chyba ktoś źle wyedytował, bo na początku pojawia się przecież nazwisko rozmówcy - Marek Citko. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale sami piszą, że Citko im powiedział, że jest trudna sytuacja. To chyba nie zmyślają :/
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Myślisz, że gdyby w 97' dostęp do informacji byłby tak powszechny i rozwinięty jak obecnie, to nastroje oraz nagonka medialna byłaby taka sama co obecnie. Bo ani jeden, ani drugi nie jest przezroczysty. Również nie przypominam sobie by Bogusław Cupiał po przejęciu Wisły zrobił medialny show wokół siebie. Z tego co pamiętam to w ciągu 19 lat, udzielił raptem 2 wywiadów w prasie. Nie porównuję ich obu ze sobą, bo to jak pojedynek gołej dupy z batem, ale dajmy sobie czas na to co wyniknie z realnej działalności tandemu M&C. Póki co, nie wygląda to ciekawie, ale nie jest to powód by samemu srać we własne gniazdo. Media przez ostatni tydzień wystarczająco obniżyły naszą wartość marketingową. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To po pierwsze. Po drugie , nie tacy dali się naciągnąć na wszelkiego rodzaju machlojki ,choćby ludzie nacięci na Amber Gold. PS.Co do tego ma miłość do klubu ? ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Porównujecie faceta , który stworzył jednego z największych producentów kabli w Europie , posiadającego firmę ( mimo problemów ) o obrocie 3-4 mld złotych rocznie do Meresińskiego ![]() ![]() ![]() Jeżeli JM tak jak napisał Stanowski nie odda wycofa się w przyszłym sezonie jest IV liga. Citce też pewnie jest głupio bo zorientował się w co wdepnął , ale myślałem , że jeżeli jest menago to ma rozum trochę większy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Cóż. Nie chcesz zrozumieć, nie musisz. Ja nie będę oceniał bezkrytycznie rządów Cupiała. Chwała mu za 8 MP, ale to nic w porównaniu z tym, co można było zrobić. Mieć mniej MP, ale za to lepiej zarządzany klub. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
co roku. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A może ocenimy Cupial przez pryzmat komu klub sprzedał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie chcę być złośliwy, ale jak padało OLT Express, a przy okazji wypłynęło, ze Amber Gold to piramida, Marcin Plichta wsparty adwokatami był najlepiej medialnie wypadającym człowiekiem pomiędzy Odra a Bugiem...Ogólnie powie sam dobre rzeczy.
PS. A propos mecenasa Cieslewicza. Ma dycyplinarkę. Odwallł nr dekady. Najpierw bronił wielokrotnego gwałciciela i dostarczyciela znarkotyzowanych dziewcząt-Krystiana W., a następnie został...pelnomocnikiem ojca dziewczyny, która zgwałcona przez W. rzuciła się pod pociąg, a to spowodowało wypłynięcie całej sprawy do mediów...To jest po prostu delikt w rozumieniu adwokackiego kodeksu etycznego. Oczywiście to co napisał jest typowym bełkotem. Teraz będzie chciał przywrócić termin do wniesienia środka zaskarżenia. Szanse są spore, że wniosek "złapie", bo zapewne Meresiński ma 3 miejsca zamieszkania tak na wszelki wypadek. Śmierdzi to na km wszystko i tyle.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 09.08.2016 o godz. 17:30.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Bo JM mówi jedno, a MC drugie. To by wyjaśniało rozbieżność pomiędzy oświadczeniami a wywiadami MC odnośnie do osób/osoby właściciela.
Ja pamiętam, kto tak powiedział w polskiej piłce, gdy wyszły na jaw brudy. Grzegorz Lato. Do takiego poziomu równasz? A czy przypadkiem Amber Gold to nie była piramida, czego nikt nie ukrywał i co wynikało z jawnych dokumentów? A nacięli się na to prości ludzie, którzy nie rozumieli prostych mechanizmów? Tak z ciekawości pytam, skoro wywołałeś offtop. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakby chcieli to i po Tobie tez by pojechali.....
Ostatnio edytowane przez PabloTS : 09.08.2016 o godz. 17:42.
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://weszlo.com/2016/08/09/jak-co-...stanowski-170/
Jeżeli to prawda, że ludzie w tym widzą spisek warszawski to ja nie mam słów. Meresiński płaci im za takie brednie o przeszkadzaniu dobremu właścicielowi? Mnie intryguje coś innego. Mianowicie jak mógł skończyć prawo w trzy la ta jak to sa jednolite studia magisterskie pięcioletnie ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Teoretycznie można skończyć, wyrabiasz odpowiednią ilość punktów ECTS, zdajesz przedmioty obligatoryjne, piszesz pracę i zrobione. Słyszałem o raptem kilku przypadkach, którym się coś takiego udało, prawo w cztery lata jest już częściej spotykane.
Tylko coś mi się nie wydaje by wśród tych kilku przypadków był JM...
Ostatnio edytowane przez thomasson : 09.08.2016 o godz. 18:19.
![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Nie wiem czy większość użytkowników zdaję sobie sprawę, że nasz kraj czekają bardzo duże zmiany w prawie hazardowym. Mianowicie strony zagranicznych bumkacherów mają zostać zablokowane. Legia już wkrótce zagra o Ligę Mistrzów, która da jej miliony, natomiast pan Stanowski oraz Boniek graja swój mecz o miliardy bo tyle warty jest ten rynek w naszym kraju. Obserwując wpisy pana Stanowksiego rzucało się w oczy jak przymilał się do partii Jaroslawa Kaczyńskiego przed wyborami. Nie były to rzecz jasna poglądy polityczne, które reprezentował, strzelam, że miał nadzieje na wprowadzenie korzystnych przepisów w prawie hazardowym. Sytuacja po wyborach rozwinęła się na niekorzyść Zbyszka Bońka oraz pana Stanowksiego, nie tylko nie zyskają więcej ale nawet stracą olbrzymią furę pieniędzy... jeśli strony zostaną zablokowane w Polsce, po co taki bukmacher ma reklamować się na stronie prowadzonej przez pana Stanowskieg ? Wizerunek Zbniewa Bońka, czy Mateusza Borka nie będzie również już potrzebny tym firmą. Jak kto się ma do nowego właściciela Wisly i dlaczego został zaatakowany z taką wściekłość przed media ? Otóż, moim zdaniem odpowiedz można znaleźć na twierze Jakuba Meresińskiego, trzy z jego wpisów odnoszą się do bukmacherki. Jednym z pierwszych tweetów było poparcie słów prezesa STSu. Zwróćcie uwagę, że po całej medialnej burzy wokół nowego właściciela. Jakub Mereresiński nie publikował na twitere żadnych oświadczeń, nie próbował się bronić tylko przestąpił do ataku, zaatakował Zbigniewa Bońka właśnie za bukmacherkę. Moim zdaniem wpisy na twiterze wskazują nam, że Jakbu Mersiński reprezentuję siły będące po przeciwnej stronie barykady - czyli polskie firmy bukmacherskie, oraz poniekąd sam rząd, który pewnie się z tymi firmami jakoś po cichutku dogadał.
Dodam, że Kibicom Wisly, nie wolno popierać takich ludzi jak Stanowski, przypomnijcie sobie jak zachowywał się redaktor weszło gdy Maro Melikson zamiatał tą lige ? Zazdrość, że Wisla ma tak dobrego zawodnika spowodowała, że szmacil go przy każdej okazji, zrobił z niego gówno. Stanowski nigdy nie potrafił wynieść się poza swoje sympatie kibicowskie i jego dziennikarstwo odzwierciedla to z czym sympatyzuje. Bogusła Leśniodroski kompromitował się na twiterze, Stano puszczał takie rzeczy płazem za to przykładowo przeses TSu Dunin Suligostowski byl atakowany za sam wygląd. Nie da się ukryć że Krzysiek rozwinął się jako dziennikarz natomiast to jest ciągle tam sam prostak, który otworzyl serwis po to aby zarabiać hajs z hazardu, który źle życzył i nadal źle będzie życzył Wiśle. Mój ślepy strzał jest taki, że cały ten pomysł narodził się gdzieś w SKWK, Bogusłąw Cupial się na niego zgodził w tle być może jest jakaś bukmacherka. Mam nadzieje, że wszystko idzie po ich myśli. Prawda jest taka, że jak Stanowski zacznie pisać o Wiśle dobrze to dopiero wtedy będzie znaczyć, że dziej się w klubie źle. Dopiero wtedy należy się martwić.
Ostatnio edytowane przez wester : 09.08.2016 o godz. 18:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Odnośnie do postu wyżej: brak mi słów. Skąd wy się bierzecie?
Kilka lat temu przez rok-dwa była możliwość zrobienia magistra na zasadzie 3+2. Może on z tego rzutu. Ale wątpię. Raczej media coś przekręciły. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Wester - świetna teoria, doprawdy fenomenalna, wątpię jednak żeby miała cokolwiek wspólnego z rzeczywistością.
Prawda jest taka, że ostatnie miesiące są dla Wisły koszmarne i nie mam na myśli tylko aspektu sportowego. Ja jednak cierpliwie czekam jak się to wszystko rozwinie, trzeba poczekać 2-3 miesiące, bo co by na konferencji nie powiedzieli prawda moze wyglądać zgoła inaczej, przykład Gaszyńskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() co wy macie z tym Stanowskim? jeden z nielicznych obiektywnych dziennikarzy sportowych w tym kraju... i nie mowie tu o zadnym popraciu dla niego, poprostu jest dobry w tym co robi + ma calkiem rozsadne poglady na wiele spraw badzmy raczej wdzieczni, ze cala ta szopka wokol naszego klubu jest pietnowana... bo to co sie dzieje to jest k.rwa skandal... i nie zapominajmy o biernej postawie skwk i cichym przyzwoleniu na kompromitowanie Wisly ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|