|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A to nie wiecie, że przecież Kulczyk za nim stoi?
Nie, nie Jan ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Znacie Mike'a Rossa? Też był bez studiów
|
|
|
|
Guest
|
|
Wszystkie trzy będą prezeskami, a Kuba będzie pod nimi... |
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Pierwsze odpowiedzi poznamy (mam nadzieję) w czwartek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
janekx89 tez obserwuje Nesta jaki masz nick na TT ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dlaczego? Messi dostał 22 lata czy jakoś tak.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak już się czepiać to przynajmniej należy robić to z głową. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A tak mamy jeszcze jakąś nadzieję. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W C+ tez wiekszosc ludzi kibicuje Legii.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chcecie robić spersonalizowanego pudelka na forum? Serio? Kiedyś to forum trzymało poziom. Na ch#j wam wiedzieć co robi Mereś w życiu prywatnym?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jutro wywiad z JM w krakowskiej wyborczej. Klemba pisze, ze dużo nowych optymistycznych wiadomości.
@AKlemba: I żeby nie było tak negatywnie: spinamy się, by Wisła powróciła do sukcesów. Mamy ludzi, którzy nas wspierają i będą wspierać Tez słyszałem wersje o której tam dyskutuje Smokowski na TT, ale to jest totalny absurd, bo po co by im była Korona. Jesli myśle o dobrych osobach. Co do Janexa napisałem tyle ile wiem. To nazwisko słyszałem tez z innego źrodła. Natomiast bardziej to widzę jako jakiś układ sponsorski, finansujący i wspierający projekt niż jedną osobę, która za slupa wybrała JM |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak filozoficznie
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Chyba nie rozumiesz idei tematu. Mnie tam gówno interesuje czy Jakub na śniadanie je jajecznicę czy owsiankę. Informacje zamieszczone w pierwszy poście, są częściowo ironiczne a w większości prawdziwe. Bardziej chodzi o to, że osoba właściciela powinna coś ze sobą reprezentować, to że niektórzy zrobili sobie z tego pudelka albo rozmywają go jakimś gównianym postem to nie moja wina. Temat ma służyć dyskusji poza sportowej działalności właściciela klubu, co dzień lub co dwa na powierzchnię wypływają coraz to nowsze kwiatki, które powiedzmy sobie szczerze mają negatywne odbicie w postrzeganiu Wisły Kraków. Jeżeli po Tobie to spływa, to spoko, ale ja byłbym poważnym inwestorem i zgłosiłaby się do mnie Wisła w celu współpracy, to pierwsze co rzuca się w oczy ''Meresiński to ten, co sobie maturę kupił?'' Ch**j wie, co wypłynie za dzień lub dwa. Póki co mamy gafę za gafą, która odbija się na nas wszystkich. O ile pierwsze reakcje to śmiech, to później już nikomu raczej do śmiechu nie jest. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Idąc dalej tematyką rowerową:
Kto śmie mówić o Meresiu Ze jest głupi i banalny Temu w szprychy wkręci chvja Pod Giewontem wiater halny T. Różewicz |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przestańcie węszyć wszędzie warszawskie spiski, bo to już podpada pod jakąś paranoję. Stanowski kibicuje Legii i się z tym nie kryje, ale mimo wszystko stara się być obiektywny. "Jego" Legia też nie raz i nie dwa była na Weszło wyśmiewana, jak były ku temu powody. To samo dotyczy każdego innego klubu.
Po Meresińskim jest w mediach jazda nie bez przyczyny. Pojawił się ktoś kompletnie anonimowy, więc nic dziwnego, że dziennikarze zaczęli węszyć gdzie się da. Gdyby jakiegoś Lecha czy inną Pogoń kupił 30-latek o niewiadomych źródłach finansowania, z zarzutami wyłudzeń VAT na skalę kilku milionów (siedzący za to 2 miesiące w areszcie tymczasowym) oraz skazany PRAWOMOCNIE za podrobienie świadectwa maturalnego zaksztusilibyście się ze śmiechu. Jak by to wszystko nie wyglądało i jak bardzo Meresiński się Wam nie podoba, to pamiętajcie, że jedziemy na jednym ̶r̶o̶w̶e̶r̶z̶e̶ wózku, więc cokolwiek by nie kombinował, to lepiej by się udało. TAKŻE SKUPCIE SIĘ MOŻE LEPIEJ NA ZAKUPIE BILETÓW NA RUCH!
Ostatnio edytowane przez Paweł : 08.08.2016 o godz. 20:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WISLE tymi glupotami nie pomagacie jak dzieci ku...a
Jaki jest JM juz kazdy wie dajcie juz spokoj . ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
To forum to głównie szydera z klubu. Nie ma to jak pocisnąć na właściciela, trenera, Boguskiego itp itp itp. W tym temacie czekamy tylko na wierszyk ABGwiślaka o twitterowych poczynaniach naszego nowego właściciela.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie zdziwię się jak znajdzie się kilku oszołomów co na własną rękę będą szukać jakiejś sensacji na temat właściciela i tu udostępnią jakieś głupoty, po czym jakiś dziennikarzyna napisze o tym artykuł. A czy będzie to prawdą czy nie to już nikogo nie będzie obchodzić.
radek2323: właśnie jaki jest JM to nie wie nikt, bo ani razu nie wypowiedział się w mediach. Nikt go nie zna a media wypisują same negatywne rzeczy, bo ludzie uwielbiają jak się innych niszczy w prasie bądź tv. A że gość napiszę coś luźnego na inście czy innym fejsie to ma do tego prawo jak każdy. Nie wiem czego oczekujecie od trzydziestoletniego chłopaka, który jest pewnie młodszy od połowy zarejestrowanych tu forumowiczów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do JM to osobiscie kredyt zaufania mu dalem ale po ostatnich "akcjach" to .... szkoda slow. Dziwi mnie tylko ze wiekszosc zamiast pochylic sie powaznie nad problemami jakie ma moja ukochana Wisla to sobie kur..wa szydere robi! ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To, ze za JM ktos stoi, to przeciez wszyscy wiedzą. Pytanie kto by chciał takiego słupa ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Panowie co chodzi z tym, że niektórzy z Was węszą spisek warszawki? Czy to weszło podrobiło mu świadectwo? Czy Stano postarał się w jego imieniu o zwrot VAT? Panowie on sam wyszedł na świecznik i musiał się z tym liczyć.
Gdyby wyszło że Leśny, Rutkowski lub Filipiak posługiwał się sfałszowanym świadectwem to na tym forum byłoby z 50 stron szydery. Może nawet byłby osobny temat. Mnie niestety wybryki JM nie śmieszą bo dotyczą mojego klubu (w sensie przy każdym newsie z jego osobą pojawia się słowo Wisła). Ale daleki jestem od jakiś teorii spiskowym. Wiem, że z innych klubów bym się śmiał w podobnej sytuacji, a nie współczuł. No nic trzeba wziąć tą szyderę na klatę. Niestety boję się że jutro kolejny trup wyskoczy z szafy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
czuje się jak w cyrku.
pomijając całość. Szkoda mi ludzko JM w ciągu tygodnia chłop został ugrillowany. dla Wisły to źle a nawet bardzo źle. Szczerze to trochę wygląda jakby ktoś chwycił zwierzynę i dociska... Słup czy nie słup ale mamy festiwal walenia w Wisłe przez Warszawkę i paramedia typu lovekrakow. Inna sprawa że JM i MC są sobie winni że się nie spotkali od razu i dali jakieś ochłapów pismakom. Może chcieli wejść ze sponsorami czy nowymi zawodnikami a chyba się skończy na niczym. Czuję że to wyszło jakby ktoś wysłał jasny komunikat... inna sprawa co to jest ten lovekrakow i ten gru&as co tak się uczepił JM? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Piszesz że dla Wisły to bardzo źle. No pewnie że źle. Jak dla mnie kupiła nas osoba wątpliwej reputacji. Przeszło mi nawet przez głowę jak wyglądały te jego listy intencyjne i gwarancje bankowe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Jeśli wykupił nas "pudelkowy" właściciel to im szybciej się dostosujemy tym lepiej dla nas (bo rozumiem, że na dziś obowiązuje 1906% poparcia?) A jeśli JM nie jest "pudelkowy" to niech to udowodni. Przynajmniej niech zacznie próbować... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozumiem jak można jeszcze gościa bronić. Co niektórzy liczą że jak przyjdzie Stilic czy inny gwiazdor to będzie super a to że nasz wspaniały właściciel jest zwykłym oszustem i niszczy reputacje klubu nie ma znaczenia. Media znalazły sensacje i tematu nie odpuszczą ale to akurat bardzo dobrze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Transfery? Pomijam fakt, że absolutnie w nie nie wierzę ale jeśli rzeczywiście jakieś lewe pieniądze znajdą się w rzeczywistym obrocie i ktoś tu trafi - nawet cały zaciąg - to absolutnie nic nie zmieni faktu, że jesteśmy po uszy w gównie...Wynik sportowy jest w tym momencie zupełnie nie ważny... Zafundowany nam został cyrk jakiego nie wymyśliłbym w najlepszych fantazjach dla klubu w paski...
Pomijam kwestię, ze gdy zaczynał był gówniarzem i każdy z nas w tym wieku fascynuje się klubem i piłką w ogóle a później optyka się zmienia. Nie twierdzę, ze nie ma legijnego sentymentu ale nie jest też tak zacietrzewiony w swojej nienawiści do wszystkich wkoło jak niektórzy chcą to widzieć. A na marginesie w tamtych czasach NL śmierdziała ale i tak każdy ją przynajmniej wertował w empiku razem z TMK.... ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|