The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pegie84
Junior Member

Od: 12.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2016, 12:48
http://weszlo.com/2016/08/05/jakub-m...lat-wiezienia/
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.08.2016, 12:49
mnie tylko szokuje, jak Cupiał dał sie tak wyjebac?
o ile oczywscie zalezało mu na Wisle.
Bo jeśli zalezalo na pozbyciu sie podmiotu, tylko i wyłacznie ,to cóż, wypada nam zapłakać
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Mat1977
Member

Od: 06.2011

Stary 05.08.2016, 12:50
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Zartujesz sobie, prawda? A może z oceną się wstrzymamy do zakończenia ewentualnej odsiadki? Mnie wystarczy fakt, że mój ukochany klub wpadł w ręce gościa, który nie dość, że jest nikim biznesowo, to jeszcze ciążą na nim bardzo poważne prokuratorskie zarzuty. Przecież to jest k#$$a WŁAŚCICIEL.

Już sam fakt pojawienia się takich oskarżeń powoduje, ZE NIKT POWAŻNY NIE ZAINWESTUJE W TEN KLUB.
Nikt z takim syfem nie będzie chciał mieć nic wspólnego.
Chyba nie wszyscy sobie zdają sprawę co się właśnie wydarzyło jeśli to jest prawda.
sam bym lepiej tego nie napisal 1906% popracia
nie do kazdego chyba dociera co sie stalo ......
rozumiem szok ale ludzie JESTESMY W CZARNEJ DUPIE KOMPLETNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Davey777
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 05.08.2016, 12:51
Jak to prawda to BC wcale niedbał o przyszłość klubu, wszystko co pisali w oświadczeniu TF to korporacyjny bełkot nijak nie przystający do rzeczywistości. Sprzedali klub pierwszemu lepszemu by pozbyć sie niedochodowej spółki
Mat1977
Member

Stary 05.08.2016, 12:51
szprotson napisał(a):Wyświetl post
mnie tylko szokuje, jak Cupiał dał sie tak wyjebac?
o ile oczywscie zalezało mu na Wisle.
Bo jeśli zalezalo na pozbyciu sie podmiotu, tylko i wyłacznie ,to cóż, wypada nam zapłakać
pewnie BC musial ale bloto za to na niego tez spadnie .....
Mat1977
Member

Stary 05.08.2016, 12:53
jedyna nadzieje ze da sie jeszcze umowe zaskarzyc .... ale to moglby tylko BC a to fantastyka
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 05.08.2016, 12:53
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
(...)Już sam fakt pojawienia się takich oskarżeń powoduje, ZE NIKT POWAŻNY NIE ZAINWESTUJE W TEN KLUB.
Nikt z takim syfem nie będzie chciał mieć nic wspólnego.
Chyba nie wszyscy sobie zdają sprawę co się właśnie wydarzyło(...)
Otoz to.
Kazdy kto nie chce teraz stracic wizerunkowo bedzie sie trzymal daleko.
Boia chi molla !
Davey777
Senior Member

Stary 05.08.2016, 12:55
Miał sprawy z 2014, BC wogóle go nie sprawdzał
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 05.08.2016, 12:55
"Życie jest jak rower, nie kręcisz, nie jedziesz"
Krotochwila
Senior Member

Stary 05.08.2016, 12:59
No i zapomnijcie o transferach do klubu. Nikt z poważnym CV do nas teraz nie przyjdzie. Jak się ten syf teraz rozejdzie to kluczowi piłkarze też będą chcieli spier...c jeszcze w tym okienku. Postawcie się na miejscu Mączyńskiego np.
vel HatefulRespect
Davey777
Senior Member

Stary 05.08.2016, 13:01
BC nie był w stanie dalej dokładać do Wisły sa, sprzedał ją byle komu, byle pozbyć sie problemu i nie być grabarzem Wisły. To teraz powrót do TS i IV liga
Mat1977
Member

Stary 05.08.2016, 13:01
ciekawe kiedy bedzie konferencja
jestem w....iony rozwalony i ....
a teraz pomyslcie co sobie mysla pilkarze
Mat1977
Member

Stary 05.08.2016, 13:03
Davey777 napisał(a):Wyświetl post
BC nie był w stanie dalej dokładać do Wisły sa, sprzedał ją byle komu, byle pozbyć sie problemu i nie być grabarzem Wisły. To teraz powrót do TS i IV liga
ale wszyscy beda mu to pamietac ....
Mat1977
Member

Stary 05.08.2016, 13:03
taka decyzja rozjebal cale swoje 19 lat
nigdy bym nie pomyslal porownywac pana BC do J.Wojciechowskiego ale w obliczu tych faktow ...
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.08.2016, 13:05
Tytuł tematu trzeba zmienić na Jakub M. właścicielem....
Davey777
Senior Member

Wiem, że mu bedą pamietać, ale możliwe, że myślał w ten sposób
nesta
Senior Member

W czwartek, było już mówione.

Natomiast dziwne będzie jeśli do tego czasu nie wydadzą żadnego oświadczenia. W każdym podręczniku powiedzą, ze nie można takich rzeczy zostawić samych sobie. Albo przykryć albo się odnieść. Chowanie głowy w piasek to jest samobójstwo medialne.
Mat1977
Member

Stary 05.08.2016, 13:08
nesta napisał(a):Wyświetl post

Natomiast dziwne będzie jeśli do tego czasu nie wydadzą żadnego oświadczenia. W każdym podręczniku powiedzą, ze nie można takich rzeczy zostawić samych sobie. Albo przykryć albo się odnieść. Chowanie głowy w piasek to jest samobójstwo medialne.
a kupno klubu bez zrobienia konferencji prasowej to co, gowno bedzie a nie konferencja w czwartek.
Poprostu nie tylko na sie wydawalo dziwne skad ten koles ma kase a ze chcial wejsc na swieczik to szybcitko wyszlo
Mat1977
Member

Stary 05.08.2016, 13:09

a kupno klubu bez zrobienia konferencji prasowej to co, gowno bedzie a nie konferencja w czwartek.
Poprostu nie tylko na sie wydawalo dziwne skad ten koles ma kase a ze chcial wejsc na swieczik to szybcitko wyszlo
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 05.08.2016, 13:14
Cytat:
Jeśli przyłożyć ucho tu i ówdzie, można usłyszeć, że Meresiński miał już w przeszłości konflikty z prawem. Swego czasu był widywany w warszawskich siłowniach z elektroniczną opaską na nodze.@weszlo
Sponsorzy będą walić drzwiami i oknami.
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 05.08.2016, 13:15
Widzę, że lubicie popadać ze skrajności w skrajność. Najpierw ludzie głośno pisali o transferach pokroju Mierzejewskiego, teraz, że Wisła przestanie istnieć. Po co tak kłapać? Nikt nie zna planów JM, przecież to oczywiste, że Cupiał wiedział o jego zarzutach..
Davey777
Senior Member

Stary 05.08.2016, 13:15
Już lepiej było oddać TS, nie byłoby wielkich oczekiwań ale wiedzielibyśmy na czym stoimy
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.08.2016, 13:16
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Sponsorzy będą walić drzwiami i oknami.
A śmialiśmy się wszyscy z Senegalczyków z Korony. Widać tam ich sprawdzono, albo dostali przeciek.

cinekw napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że lubicie popadać ze skrajności w skrajność. Najpierw ludzie głośno pisali o transferach pokroju Mierzejewskiego, teraz, że Wisła przestanie istnieć. Po co tak kłapać? Nikt nie zna planów JM, przecież to oczywiste, że Cupiał wiedział o jego zarzutach..
Weź pod uwagę, że Ci którzy jarali się jak murzyn z blaszki zapowiedziami transferów i Ci którym to wszystko śmierdziało to jednak inne osoby.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.08.2016 o godz. 13:18.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
nesta
Senior Member

Stary 05.08.2016, 13:23
Też mi się wydaje, że Cupiał musiał wiedzieć o zarzutach. I albo stwierdził, że sprawa jest stara i nie ma to znaczenia albo miał już Wisłe w d... i machnął ręką. Ale wtedy cały temat pt. Bogusław Cupiał byłym właścicielem i te wszystkie podziękowania - można sobie to wydrukować i zabrać w wiadomym celu do kibla.

I też taka ogólna uwaga - mam wrażenie, że niektórzy jakby mają satysfakcję, jak dzieje się źle. Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale dzieje się źle nie panu JM tylko dzieje się źle całej Wiśle? Tak jakby byli kibicami Wisły z boku, bardziej obserwatorami beż emocji i wskakują do wątku jak mogą z dziwną satysfakcją popluć jadem.

Jedziemy na jednym wózku, pamiętajcie o tym.
Mat1977
Member

Stary 05.08.2016, 13:26
ja sie nie jaralem mi to wszystko od razu smeirdzialo i nie pisalbym tu bo co to zmieni ale co mozemy innego
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.08.2016, 13:27
cinekw napisał(a):Wyświetl post
W tej chwili to najważniejsze nie są plany M. wobec Wisły, lecz prokuratury wobec M. Mówiąc całkiem poważnie, najciekawsze jest tylko to, za jakie pieniądze został kupiony klub, bo jak się okaże, że za "lewe", to może być bardzo ciekawie.
_al3x
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.08.2016, 13:29
jedna nie wypłacona pensja i piłkarze będą kontrakty rozwiązywać. Tak naprawdę to klubu nie ma.
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.08.2016, 13:30
I też taka ogólna uwaga - mam wrażenie, że niektórzy jakby mają satysfakcję, jak dzieje się źle. Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale dzieje się źle nie panu JM tylko dzieje się źle całej Wiśle?
JM to nie Wisła - to po pierwsze. Po drugie - cały deal śmierdział od początku z powodów podanych wyżej. 30+ milioner mający pieniądze nie wiadomo skąd i firmę o nazwie która nie mówi nic? Kupujący klub na kredyt?

Jeżeli Cupiał sprzedał, to widocznie musiał to zrobić z powodu nacisku banków. Światło zgasi kto inny.

Nie ma tu satysfakcji, tylko ludzie którzy musieli czytać pierdoły jakie wypisywałeś (nieważne co, byle się coś działo) widocznie stracili cierpliwość. Na przykład ja.

A jak zajrzysz wyżej, to już zasugerowałem jednemu naiwnemu skąd się biorą tacy "biznesmeni" bez CV.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.08.2016 o godz. 13:33.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.08.2016, 13:30
wow - 2014 ... ogarnijcie sie , kogo interesuje ze oszukal zlodzi z Wiejskiej .. jak dla mnie bomba , nagle sie okazalo ze gosc jest lepszy od Solowowa , Ptaka czy innego Wojciechowkiego bo tak naprawde nie ma limitu na wydawanie kasy , jak sie dojebali o 10mil a sonduja ze moglo to byc 50mil , to bankowo wala odwalil na ponad 100 baniek + kolejne 2 lata na kontynlacje dzialalnosci , dzis on moze miec nawet z 200 do 500 milionow na wypranie ... + ciagly doplyw lewej gotowki ...

to naturalne ze musi kupowac super zawodnikow na rok czy dwa lata a potem transfer do rosji za 5-10mil euro ...

stawiam ze juz za rok Wisla bedzie glownym kandydatem do mistrzostwa

amen
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 05.08.2016, 13:33
W Koronie bylo inaczej zapewniam WAS w magistracie dostali lite sponsorow oczywiscie potencjalynch ale juz pewnych i ktos postawil to sprawdzic co prawda pod tymi nr telefonami sekretarka i wszystko potwierdzila ,ale w rzeczywistosci potencjalni sponsorzy nawet nie wiedzieli ze maja nimi byc .TAK ICH POGONILI Z KIELC .Co do Cupiala z duzej litery jestem pewien ze wiedzial co robi ,powod jedna mug byc inny niz wam sie wydaje .

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów