|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Managerem Mączyńskiego jest Citko może przejął klub by łatwiej go sprzedać;-)
![]()
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Panie Kubo proszę o gracza na pozycję nr 10 (może być Stilic albo Mierzejewski) i skrzydłowego (może kolega Citko mógłby przesunąć Sobotę do Wisły). Z nimi pudło, bez nich duże kłopoty...
P.S. K.rwa wypierd stąd z tą dygant i playem.
Ostatnio edytowane przez arti : 30.07.2016 o godz. 19:43.
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Za gosciem nikt nie stoi, żadna kasa. Do grudnia nie bedzie Wisły. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wszystkie spekulacje są fajne
Tylko nie maja znaczenia Nie wierzę że da się wygospodarować w klubie tak wielkie pieniądze aby Biała Gwiazda dogoniła finansowo najmożniejszych Nie będzie sukcesu finansowego jak sie nie wyłoży dużej kasy w piłce także. Prochu nowy właściciel nie wymyśli Trzeba nowych zawodników wzmocnić ławkę dorzucić coś do podstawowego Bez tego nici z powrotu na szczyt I na pewno Citko to wie (choćby nawet był radnym z ramienia PiS) Greg Ps. Mączyński chce na zachód i nic na to nie poradzimy a tak jak ktoś wspomniał miał obiecane że nikt nie będzie blokował (nie pamiętam w którym wywiadzie o tym mówił- sorry zę nie podaję linku) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Moze nie do grudnia. Napewno sezon na licencji dogramy.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Chyba prezes zaczyna żałować .
Kolejny autentyk ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Prezes chyba lajkuje jak leci, po polubił nawet post apelujący o wyje**** Kapki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Po takich "panach", gogusiach z rozjebanym ego mój dziadek wchodził na konia. Czy Wy jeden z drugim nie rozumiecie, ze Ci goscie mają wyjebane na Wisłe totalnie? Nie kupili korony, to kupili nas. Gdyby u nas sie nie udało to kupiliby za 2 miesiące Ruch, Piasta czy obojętnie kogo. Chodzi tylko o pralkę,kase z menadzerki i z c+. Klub, kibiców i historię tacy ludzie mają w piździe. Ani z nich poważni biznesmeni ( w stosunku chociażby do Mioduskiego - który jest poważany nie tylko w Wawie,ale w całym światku). ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Pewnym pocieszeniem jest dla mnie to, że trochę osób tutaj rozumuje podobnie jak ja. Warci swego. Jaki szacunek oddaje zwrot "Panie Kubo"? Albo szanowny panie/panie prezesie albo po imieniu. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Niech ktoś mu skrobnie, że na skrzydło może Błaszczykowskiego ściągnąć.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Guest
|
|
To wszystko wygląda oczywiście niezbyt poważnie, ale zobaczymy co się wydarzy. A nuż coś z tego będzie. Albo nie. Co mi da dołowanie się na zapas? |
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jeszcze nic nie zrobił a wy już go skreślacie brawo wy.Było sypnąć bańką i inwestować nikt wa
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 30.07.2016 o godz. 20:37.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Guest
|
|
2. Warci swego. Jaki szacunek oddaje zwrot "Panie Kubo"? Albo szanowny panie/panie prezesie albo po imieniu. ad.1 I co z tego? ad.2 A czcigodny Kubo albo prezesie może być czy nie? No nie wydaje się to być gość typu (ob)Leśny, a co z tego to się okaże. |
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kilka osób to się powinno zdrowo jebnac w głowę.. Rozumiem krytykować taki obrót sprawy, dyskutować, mieć watpliwości itp, ale obrażać i oskarżać chłopa, który nic złego nam nie zrobił i nie odezwał się jeszcze słowem, to jest jakaś paranoja. Pięknie was w domu kultury nauczyli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po prostu słoma z butów wystaje, podobnie jak dziadkowi co to niby konia miał
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
samo sedno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|||
|
Strasznie niski poziom wypowiedzi. Totalny defetyzm.
Sami jasnowidze, milionerzy, byli selekcjonerzy, trenerzy, biznesmeni. Ogarnijcie się trochę. Oto kilka kwiatków z ostatnich dwóch stron.
Do zobaczenia na meczu z Ruchem. E:
Ostatnio edytowane przez Bene Nati : 30.07.2016 o godz. 21:09.
|
||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Radzę Wam chodzic na mecze. Nie wiadomo czy to nie ostatnie mecze Wisły w Ekstraklasie na wiele lat...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja moge mowic za siebie . Ja wlasnie mam duże wątpliwosci co do tego goscia i jego pomocnika w postaci Marka Citko. Obym się mylił. Oby Wisłą w następnych 19 latach zbliżyła się do sukcesów tych za Cupiała, na którego niektórzy wylewali kubły pomyj.
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 30.07.2016 o godz. 21:23.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mhm, mhm...
Tak czytam i chyba nie wszyscy wiedzą, że Wisła Kraków nie była też pierwszym wyborem Bogusława Cupiała (wtedy w komitywie z panami Urbanem i Ziętkiem). Co do szacunku itd... poniekąd się zgadzam. Nie ma co typa obrażać. Ale trzeba też oddać, że jego publiczny wizerunek narcystycznego bananowego dziecka w zachowaniu kultury osobistej nie pomaga i szacunku nie wzbudza. ![]()
It's nothing four sticks of dynamite and a match can't fix
|
|
|
|
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Z dedykacją dla tych co hejtują właściciela od razu. Poczekajmy na konfę i wtedy będzie można pogadać coś więcej.
https://www.youtube.com/watch?v=b-bIsM5Fq3c |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie czaje jednego jak mozna kogos mieszac z blotem gdy sie go nie zna ? No chyba ze ktos z nim rozmawial albo go zna osobiscie to rozumiem . Ja wiem ze kazdy z nas ma Wisle w sercu i chce jak najlepiej... Cupial Wisle sprzedal i koniec. CZAS pokaze gdzie prowadzic nas bedzie nowy wlasciciel... oby w ta dobra strone.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
CZY do Was nie dociera ze to cupial zgotowal Wisle taki los ,macie pretesie ze ktos taki ja kupil a no tylko dlatego ze ktos taki ja sprzedal .Znalaz sie ktos kto nie zagladal w papiery i mu ja sprzedal
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jeśli to prawda,że nir było audytu. To znaczy,że właściciela interesuje szybka sprzedaż zawodników i kasa z praw telewizyjnych. Reszta to zbędne szczegóły interesujące co najwyżej wierzycieli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Pytanie,
Równie dobrze za ten 1 mln złotych mógł Cupiał sprzedać Wisłę TS. Czemu tego nie zrobił? Sprzedał Wisłę 2 "grabarzom"? A może mimo wszystko coś za nimi przemawia? Nie wiem, ale nie chce mi się wierzyć że oddał Wisłę 2 gościom żeby ci ją zlicytowali i żyli z dotacji z C+. Sam mógł to zrobić albo oddać do TS i mieć święty spokój. Myślę że sporo będziemy już wiedzieli z końcem sierpnia. Na razie to takie SF. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Bzdura. Audyt był. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|