The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy?
TAK 92 22,44%
NIE 318 77,56%
Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2016, 00:25
Liczę na to, że gdy wsatnę rano - najdalej w poniedziałek - przeczytam, że nazwa tematu zmieni się na "tadeusz Pawłowski BYŁYM trenerem..."

Dostał wszystko.
- Zagraniczny obóz, którego nie było chyba kilka lat
- 6!!! SZEŚĆ transferów przychodzących (Brleka nie wliczam bo jeszce nie mógł grać) czego nie było od 2010 roku

....A MAĆ!!!!
Odpowiedz cytując
fran23
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 28.02.2016, 00:30
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
Liczę na to, że gdy wsatnę rano - najdalej w poniedziałek - przeczytam, że nazwa tematu zmieni się na "tadeusz Pawłowski BYŁYM trenerem..."

Dostał wszystko.
- Zagraniczny obóz, którego nie było chyba kilka lat
- 6!!! SZEŚĆ transferów przychodzących (Brleka nie wliczam bo jeszce nie mógł grać) czego nie było od 2010 roku

....A MAĆ!!!!
Przecież co roku jeżdżą do Turcji

Ale masz racje- niech wypi***ala.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 28.02.2016, 00:32
Jak ....a mozna grac cale przygotowania z Crivellaro i budowac chlopaka w wywiadach ze daje rade, a nastepnie go wpuscic w 3 mecach na 10 minut.

Balaszow to jest totalne nieporozumienie, we wszystkich mecach na wiosne uruchomil chyba z 20 kontr dla przeciwnika. A razem z Pietrzakiem tworzą najbardziej karykaturalna pare z bocznych sektorow boiska w historii Wisly.

Zwyciestwo w kielcach i pozniej z Piastem - to moze jedynie uratowac Pawlowskiego. Ale po sezonie ciao. Razem z tym magikiem od przygotowania fizycznego.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Stary 28.02.2016, 00:36
fran23 napisał(a):Wyświetl post
Przecież co roku jeżdżą do Turcji

Ale masz racje- niech wypi***ala.

Ostatnie sezony przygotowywali się w Myślenicach, nie było zagranicznych obozów
Odpowiedz cytując
fran23
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 28.02.2016, 00:38
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
Ostatnie sezony przygotowywali się w Myślenicach, nie było zagranicznych obozów
A ja Ci jeszcze raz mówię, że były
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 28.02.2016, 00:41
oczywiście, że były! tylko letnie spędzali w Myślenicach.

P.S. poniżej : St Yabol - spoko, ja też... nawet piwo nie może uśmierzyć bólu... :(
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 28.02.2016 o godz. 00:47.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Stary 28.02.2016, 00:42
No może, w każdym razie Smuda na pewno przygotowywał w myślenicach bo mówił, że zajebiste warunki i turcja jest niepotrzebna

Nie wiem już sam, wkoorwiony jestem
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 28.02.2016, 00:52
....a zimą zawsze były zagraniczne obozy. Nie .......cie głupot jak nasza Tadzia trenerka...
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 28.02.2016, 01:04
szkoda strzępić ryja
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 28.02.2016, 01:44
Nie ma co, Szukiełowicz, co ze Śląskiem po góach biegał (sic!), a w dodatku stracił najważniejsze ogniwo, wykręca ze Śląskiem (mimo Pawełka w bramce) jakieś wyniki. U nas jeden wielki chaos, nieistniejący autorytet trenera (wątpię, aby piłkarze traktowali poważnie bajkopisarza) i ogromne braki w kwestiach fizycznych.

Serio ktoś myśli, że coś jeszcze z tego będzie?

Wymienić. Nawet na Rumaka. Ihahahaha!
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.02.2016, 02:14
P.S Zapominalem dopisac z jest cos s.pierdilonego w kwestii fizycznej.Oni ewidentnie siadaja tak od 65 miuty,z Łeczna bylo to samo.Kolorowo nie jest,a gosc od motoryki ,do wora i do jeziora.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 28.02.2016, 04:34
Tak hujowego trenera w naszej historii chyba jeszcze nie bylo. Ja juz nie mam pretensji do Pawlowskiego, bo gosc wzial posade jak mu dawali, kazdy ogor by to wzial...tylko kto tego kasztana wogóle u nas zatrudnil?

Gosciu nawet nie powinien byc brany na serio w obsadzie posady trenera Wisly Kraków. Jakim cudem taki amator sie u nas zalapal jest zagadka chyba wieksza niz calun turynski.

Zeby Moskala zaminic na takie cudo to naprawde trzeba byc grubo podupconym lub gowno znac sie na pilce. ....a, siedza takie pedaly na karuzeli trenerskiej a jeszcze wieksze pedaly ich zatrudniaja. ....a, zeby zatrudniac goscia ktorego poprzedni pracodawca, kilka chwil wczesniej wyjebal za hujowe wyniki...to tylko w ekstraklasie!

Zygac sie chce, gdy widzi sie te same pedalskie mordy, ktore wiecznie dziekuja druzynie za walke i zawsze widza plusy w koszmarnym w.......u. Kazda ta trenerska .... ma jeden cel, nie stracic bramki, przeszkadzac i moze strzelic po kontrze. Tak ....a ciulac punkty, doslownie calkiem przypadkiem...
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
RuczajIII
Junior Member

Od: 07.2004

Stary 28.02.2016, 04:34
Jest już godzina 4.30 a tu brak informacji o zwolnieniu treneiro. Śpią tam w tym klubie czy co?
Odpowiedz cytując
Arsenal
Member

Od: 03.2012

Stary 28.02.2016, 04:43
Jak odrazu w grudniu po informacji że Pawłowski został trenerem napisałem że ten gość nadaje się do prowadzenia WF w podstawówce to ktoś mi zarzucił że gadam głupoty. Teraz to wszystko widać,zero pomysłu na grę zero schematów tylko jeden wielki chaos. Nie byłem fanem Moskala ale za nie go wychodziło nam w niektórych meczach granie piłką nawet za Kulawika Czasem się udało klepnąć a teraz? Teraz to jest paraliż gry i nikt nie wie co ma robić. Jesteśmy na miejscu spadkowym niedużo do końca sezonu zasadniczego z takimi transferami i warunkami to jest hańba i ten człowiek musi się podać to dymisji.
Nawet bym Smude zdrajce przebola, ale za niego chociaż próbowali grać.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 28.02.2016, 06:42
Obiecywał wszystkie mecze wygrać, predzej wszystkie przejebie. Zwolnienie Moskala, to byl gwozdz do trumny. Brawo Cupial, sluchaj pan dalej glaba Smudy, co kolegow na trenera poleca. Nagle znlazla sie kasa na wzmocnienia, jal sie w dupie pali i jest ostatnie miejsce ? Teraz to juz ...., za pozno na dodatek wzmocnienia dostal trener nieudacznik.
..
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.02.2016, 06:56
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
I tak o to, Robert Maaskant i Franciszek Smuda spadli w tabeli
A myślałem, że nie da się bardziej pierrdolić.
Engel i Łazarek też dawali radę.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 28.02.2016, 08:31
Engel pomimo pierrdolenia 3po3 swoj warsztat ma i najprostsze pojęcie o pilce, ktore wyolbrzymia do rangi pracy magisterskiej czy tez doktorskiej, w skrocie Cpt. Obvious. Pawlowski nawet przystartu do niego nie ma.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 28.02.2016, 08:46
Widac, ze nie sa przygotowani taktycznie i wydolnosciowo. Chaos.
Ale co my chcemy jak Pawlowski wylecial ze Śląska to Śląsk byl ostatni. Po odejsciu Nieudacznikowskiego poszli w gore. A nas tadziu ciagnie pięknie w dól.
Patrząc na trenerów, mieliśmmy średniego Smudę, słabego Moskala a teraz bardzo słabego Pawłowskiego. Gorzej nie będzie. No chyba, ze Pan Tadzio zostanie
Odpowiedz cytując
nieznajomy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 28.02.2016, 08:51
Pewnie Cupiał poczeka do wtorku i jeśli nie wygramy w Kielcach (co mało prawdopodobne) zlituje się nad kibicami i Tadeusz poleci. Tylko pytanie co potem, bo co runda to jest gorzej i ten klub tonie...
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Stary 28.02.2016, 09:26
Mnie to nawet komentować się tego wszystkiego nie chce. gratuluję temu kto zatrudnił takiego trenera, powinien powinien polecieć razem z nim
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 28.02.2016, 09:27
Jesli nie przywieziemy 3 ptk z Kielc to Tadek poleci, teraz gdy Cupial ponownie zainwestowal w swoj kllub bedzie mial jeszcze mniej cierpliwosci, wg mnie w glowie bossa decyzja juz zapadla-Taddi out. Kwestia kto bedzie jego nastepca, hmmm Rumak lub Skorza. Innych polskich opcji nie widze. Obawiam sie ze Skorza nie przyjdzie jednak. Co do Pawlowskigo, dostal wszystko to czego nie mial Moskal, a nawet nie zblizyl sie do jego poziomu.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 28.02.2016, 09:30
Gdy tylko uslyszalem ze ten psudotrener zostanie trenerem naszego klubu to już wtedy miałem dość...
Wcale się nie pomyliłem...
Ten zespol nie ma niczego...dosłownie niczego...
Ludzie wy.......cie tego clowna poki czas...
Sklad jest najmocniejszy do dawna tylko trzeba to ulozyc a teraz pojeb mowi na konferencji o motoryce!!
S.......iliscie przygotowania a na dodatek Twój warsztat jest chujowy...
Odpowiedz cytując
stary zgred
Member

Od: 09.2015

Stary 28.02.2016, 09:31
Za przygotowanie (slabe) motoryczne to chyba ten Sage odpowiada?
Same staze w topowych klubach to chyba jednak troche za malo
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 28.02.2016, 09:43
Tylko kto po Pawłowskim przyjdzie? od samego początku było wiadomo, że to koleś z przypadku a trenerce zna się nie przymierzając jak ja na chirurgi plastycznej. Jednego przy okazji tego zamieszania nie rozumiem, prezes Dunin w wypowiedziach ze stycznia podkreślał, że Wisła potrzebuje jakości na skrzydłach a kogo sprowadzi - Patrycję (wycieraczkę) ze Szczecina i gościa, którego każda próba pojedynku 1 na 1 kończy się porażką a najczęściej groźną kontra dla przeciwnika. Ten zespół nie ma prawa grać płynie i w odpowiednim tempie. Moim zdaniem należy grać bez klasycznych skrzydłowych, zagęszczając środek pola. Pożytku z gry skrzydłowych nie ma żadnych, Małecki jak od nas odchodził był już cienki jak barszcz a teraz jest jeszcze słabszy. Kto i w jakim celu sprowadził tych zawodników? jeżeli zewsząd słyszeliśmy i sami to wiedzieliśmy, że nasza gra w tej formacji wygląda kiepsko. Co do kolejnego zawodnika grającego w pierwszym składzie - R. Pietrzaka na ten moment to może nosić buty za Burligą. Uważam, że w dalszym ciągu Wiśle brakuje zawodników technicznych potrafiących wygrywać pojedynki 1 na 1. W kontekście tego zmiana na ławce trenerskiej poza efektem nowej miotły nie przyniesie niczego więcej co już widzieliśmy. Jedynym kandydatem zasadniczo na teraz jest zresztą obecny pracownik klubu Pan Smuda, który polecał Cupiałowi Pawłowskiego i pewnie również w jakiś sposób opiniował transfery także ja nie spodziewałbym się niczego dobrego, każda kolejna decyzja z Myślenic jest głupsza od poprzedniej. Wyczerpała się moim zdaniem możliwość budowania klubu przy pomocy Pana Cupiała. Nieraz trzeba spaść żeby wrócić w chwale a Wisła wcześniej czy później już bez długów znajdzie nowego właściciela.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 28.02.2016, 09:46
Merkury napisał(a):Wyświetl post
. Nieraz trzeba spaść żeby wrócić w chwale a Wisła wcześniej czy później już bez długów znajdzie nowego właściciela.

Co za pierdoły. Daleko nie trzeba szukać, przykład Widzewa czy Łksu . Na naszym spadku to najwięcej zyskają zydy, wiec zastanówcie się zanim zaczniecie opowiadać takie głupoty.
Ostatnio edytowane przez South : 28.02.2016 o godz. 09:49.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 28.02.2016, 09:50
South napisał(a):Wyświetl post
Co za pierdoły. Daleko nie trzeba szukać, przykład Widzewa czy Łksu .
Spadek dzisiaj to koniec piłki w Wiśle na kilka lat na poziomie Ekstraklasy.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 28.02.2016, 10:12
Jeśli Pawłowski nie wygra we wtorek, to już w środę go w klubie nie będzie. Nie widzę innej możliwości. Jeśli Moskal za przegrane derby wyleciał (pod wpływem emocji - przyznaję, że niesłusznie) to za to morderstwo na drużynie Pawłowskiego nie może czekać nic innego jak wywiezienie na taczkach. Niech na ławkę idzie nawet Smuda, ktokolwiek kto ma jakiekolwiek pojęcie o piłce. Pawłowski to komediant, a nie trener.
Odpowiedz cytując
stempek
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 28.02.2016, 10:21
na miłość Boską jest godz 10:22 i nie ma jeszcze zmiany trenera ...
z wodka nie wygrasz; ty ja w morde, a ona Cie o ziemie
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 28.02.2016, 10:31
Mówiłem po meczu ze Śląskiem, że na grupę mistrzowską nie ma szans - nie po tym co zobaczyłem we Wrocławiu - i miałem niestety rację. Cieszmy się, bo reforma ekstraklasy może nas uratować, to zawsze siedem kolejek więcej, ale najpierw ktoś w klubie musi się obudzić.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 28.02.2016, 10:40
Ja sie obawiam czegoś innego. Gołym okiem widać, że coś zostało s.......one w przygotowaniach. Nie pamietam Wisły za TF, która grałaby tak jednostajnie, wolno bez żadnej dynamiki i przyspieszenia. Zawodnicy ruszają sie jakby mieli założone gumy treningowe. Widać tez to było dobitnie wczoraj na przykładzie Wolskiego, który prezentował zupełnie inne przyspieszenie i dynamikę, był taki świeży. Bo to nie Tadzio go przygotowywał.

Przyklad tego trenera uświadomił mi juz w pełni, ze Cupiał piłki nie czuje kompletnie. I nasza pozycja w tabeli jest dokładnie taka na jaka sobie zasłużył swoimi decyzjami w ostatnich latach. Co do joty. Nie ma tu żadnego pecha ani złej woli, ale efekt idiotycznych decyzji jedna po drugiej, której nie podjałby żaden średnio interesujący sie piłka i Wisła kibic.

Nie zrozumiem ani jednego dnia dłużej z tym trenerem. Bedzie to dla mnie znaczyć ze ktoś świadomie działa w Wiśle na jej szkodę. Może chodzi o jakaś kasę, może to jakies interesiki i kwity. Bo taka decyzja jest wbrew jakiejkolwiek racjonalności.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów