![]() |
Tadeusz Pawłowski - na szczęście już nie jest trenerem Wisły Kraków.
Nowym trenerem piłkarzy Wisły Kraków został były szkoleniowiec Śląska Wrocław, Tadeusz Pawłowski. Jego umowa będzie obowiązywać do końca czerwca 2017 roku.
|
powodzenia
|
|
Wydaje mi sie że już trzeba ogarniąć prawnikow by wyliczyli ile dostanie odszkodowania za rozwiązanie kontraktu.
No cóż, Tadeuszu. Trenerzu przyjacielu. Oby Ci sie udało. |
Serio on ? łooo ku...a
|
Trener którego stylem jest brak stylu....
O ja Cie .......e.... |
Nie wiem kto to pisał na forum ale "będzie lepiej"
|
Jako, że narzekania i tak już nic nie dadzą - powodzenia trenerze. Oby reakcje większości były przesadzone, czego sobie i wszystkim życzę.
|
Liczyłem że faktycznie coś się u nas zmieni na lepsze.
Niestety z Tedem na ławce widzę zbliżające się widmo piewszej ligi... |
Tu już nie ma co trenować. Tu już trzeba dzwonić ...
|
Mogli ....a poczekać do nowego roku, a nie s.......ić święta.
|
Oby zaraz ukazał sie news ,ze trenerem bedzie Smuda a Ted bedzie odpowiedzialny za pion sportowo-młodziezowy.
Bo jeśli tak nie będzie, to po .... go tutaj ? |
Na studiach jak się uczyłem to lubiłem sobie powtarzać dla utrwalenia.
Powtarzałem sobie: "będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze" tak więc, będzie dobrze... |
Poczekajcie. Wszyscy powołują się na oficjalną stronę, a na oficjalnej stronie... nie ma informacji.
Stan na 17:52 http://oi68.tinypic.com/11wftc7.jpg |
Zostawił Śląsk w okolicach strefy spadkowej, na ich grę patrzyło się 10 razy gorzej niż naszą. Ale co tam, bierzemy! Naprawdę trudno mieć jakieś nadzieje.
|
Kliknij news
|
Cytat:
Jeden mówił: "będzie lepiej!". Inny mówił: "cała Polska będzie się z nas śmiać" :lol: Jutro o 12 striptease przy okazji konferencji, jak w Śląsku? |
Kpina. Jedyna nadzieja, że na oficjalnej na razie cicho...
|
Informacje o tym wyborze potwierdził już każdy.
Na oficjalnej stronie wystarczy kliknąć zakładkę "wszystkie newsy''. Informacja jest tak słaba, że nawet nie dali jej do głównych newsów.. |
JA pier.... :( zwolnic Moskala i zatrudnic Pawłowskiego... genialny ruch... Mam juz tak zszarpane nerwy decyzjami zarzadu ze ciezko to opisac.
|
Zamienić Moskala na Pawłowskiego....
|
Zapewne taka bieda w kasie,że wzięli Pawłowskiego za pół roku trzeba będzie się z nim żegnać i wypłacać odszkodowanie......
Kazek wróć!!! |
Cytat:
Nie ma to jak wlać otuchę w serca przed świętami. Ostatni gasi światło. |
Cytat:
Miałem zapytać tak wprost - czyj to jest kolega, ale po chwili namysłu .. oby to nie był TOP z listy trenerów nowego 'własciciela'. |
Pawłowski po prostu zgodził sie prowadzić druzyne do 2017 niezaleznie od tego w ktorej lidze bedzie grała
|
traktuje to jak żart i to... niezbyt smieszny
|
To chyba jakiś żart.... niech mnie ktoś uszczypnie.
Jakim cudem to ma być w jakimkolwiek stopniu zmiana na lepsze... ....a jakaś paranoja. |
Trener wybrany kazdy liczyl na nowe lepsze rozdanie a tu mozna powiedziec ze lipa. W tym momencie trzeba dac trenerowi Pawlowskiemu szanse i liczyc ze Wisla pod jego wodza bedzie grac skuteczna pilke. Teraz trzeba czekac na nowych pilkarzy ktorzy pomoga wejsc do 8. Powodzenia trenerze! Mam nadzieje ze nas wszystkich pozytywnie zaskoczysz!
|
I tak bańka nowego otwarcia i nowych nadziei prysła właśnie z hukiem
|
Tzw. pierswsze 5 minut szoku wcale nie mija...
Jak to przeczytałem na TT tanszy był tylko Kulawik ... Budowa Wielkiej Wisły rozpoczeta... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl