|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy? | |||
| TAK |
|
92 | 22,44% |
| NIE |
|
318 | 77,56% |
| Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
dorzucę swoje 5 groszy do tego komediodramatu,
otóż Pawłowski jest trenerem dennym gdzie wystarczyły mi 2 mecze z jego udziałem, jego taktyka jest beznadziejna, już od meczu ze Śląskiem widziałem pewien JEDYNY schemat rozgrywania a mianowicie: klepanie między obrońcami z wykorzystaniem bramkarza i górna piła do Ondraszka, a ten niech zgrywa.. sami piłkarze duszą się w tym schemacie prawda jest taka że Moskal nakrywa czapką Pawłowskiego, za Moskala mieliśmy grę z której można było wywnioskować zwycięstwo, ale brakowało kropki nad i, uważam że również Smuda z tymi piłkarzami by zrobił 3pkt, a Pawłowski? no co tu dużo gadać, może wystarczy to że jego patentem jest środek Uryga-Cywka? DWÓCH KU RWA POZORANTÓW, je*anych wkładów, pseudopiłkarzy z których w II lidze nie mieliby pożytku, Uryga..Ty ku rwa wogóle piłkarzem jesteś? vis a vis z Łęcznej, Pruchnik zjada Cię na śniadanie, Pruchnik ku rwa.. ktoś kiedyś napisał takie piękne słowa o Pawłowskim, że to idealny trener na nasze możliwości, hehe.. nasze ambicje i możliwości sięgają wysoko, a zatrudniliśmy pachołka który swój ukochany Śląsk wystawił na dnie tabeli, a teraz ma zbawić/uchronić Wisłę, również przed dnem tabeli, pie rdolenie o grze w pucharach..hehe wy się ku rwa zajmijcie grą przed spadkiem, ale gadka o pucharach musi być zawsze, i karnety jako tako schodzą i paru kibiców więcej przyjdzie na mecz, a co najważniejsze o Pawłowskim? "aaa po pie rdole sobie troszkę, by tylko zarobić coś na życie" szczerze - ja mu się nie dziwie, ale kolejny człowiek wykorzystuje Wisłę w celach zarobkowych kolejna prawda, tym razem o Cupiale który szuka trenera w ten sposób: "Poszukuję trenera który z moim składem zrobi LE lub mistrzostwo" a taki bezrobotny Pawłowski wali śmietankę Cupiałowi że no Boguś ja Ci z tym składem LM zrobię, tylko daj mi pracować, je bany wyzysk, a Cupiał to łyka od kilkunastu lat, przyszedł by taki Kowalski z okręgówki i powiedział że Panie Cupiale ja to z Barceloną pykam w grupie tym składem, ogólnie wspomniany Kowalski zostałby trenerem Wisły, no ale nie ma licencji UEFA kolejna sprawa to nasze wzmocnienia, już teraz daje rękę uciąć, że żaden Wolski i Brlek u nas nie zawitają, bo to zwykłe pie rdolenie byście kupili te słowa i żyli nadzieją, tak, nie mamy kasy ale 480tyś euro wyje biemy na jakiegoś noł nejma, no z rękawa wytelepią tą kasę trzeba wziąć się do roboty i zrobić to samo co wczoraj usłyszeli gracze z Zabrza, bez owijania w bawełnę, https://www.youtube.com/watch?v=LW15dJb_-5E to się ku rwa patrzeć na to nie da, żenada przez 720min od meczu z Cracovią, gol dla nas z przypadku by nie powiedzieć z du*py, z tego gówna bata nie ukręcisz
Ostatnio edytowane przez ferrekin : 22.02.2016 o godz. 21:29.
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|

|
||||||
|
|