|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy? | |||
| TAK |
|
92 | 22,44% |
| NIE |
|
318 | 77,56% |
| Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
taktyka ja z poznego Skorzy/Kulawika
zmiany jak za Smudy reakcja na to co sie dzieje na boisku i charyzma jak u Moskala nastawienie kibiców jak do Liczki i na deser wiecznie usmeichnieta geba grubaska o wyrazie wskazujacym na dwucyfrowe IQ i to niekoniecznie z 9 z przodu Nie wiem, moze przesadzam, zapewne jestem uprzedzony ale dla mnie to on juz jest do zwolnienia takie czasy nastaly ze marzy mi sie Rumak albo Czesiu 711 na stanowisku trenera Wisly ![]() ![]() ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|

|
||||||
|
|