|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy? | |||
| TAK |
|
92 | 22,44% |
| NIE |
|
318 | 77,56% |
| Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a co ma owiedziec
przyszedlem do klubu w ktorym nie ma pieniedzy, w sumie to jedyny klub ktory sie do mnie zglosil, a troche lipa siedzieć na bezrobociu. posiedze pewnie do konca roku a moze krocej, co za roznica jak i tak beda musieli mi wyplacić cały kontrakt. c odo zawodnikow to moze uda sie jakichs sciagnac z 1 ligi, a jak nie to trudno, przynajmniej wytlumaccze sie ze nie mialem kim grac.... ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Trzeba mu dać szansę, bo jeśli od 1 dnia pracy będziemy go szczuć na każdym kroku to nic z tego nie będzie. A czym on sobie zasłużył, bo go gnoić zanim zdążył zrobić cokolwiek? Choć początkowo załamywałem ręce i myślałem podobnie to zmieniam zdanie. Facet ma ambicje i jeśli Cupiał sypnie kasą i wzmocnimy się 3-4 zawodnikami to ma szansę poukładać zespół. W Śląsku do momentu całkowitego wyprzedania drużyny trzymał niezły poziom (pucharowy). Bez transferów.. teoretycznie startuje z tego samego poziomu co Moskal, który przynajmniej utrzymywał drużynę w czołowej 8. Jeśli drużyna spadnie to nie będzie przebacz, będzie miał plamę w życiorysie. Będzie poza tym persona non grata w Krakowie. Bardziej jednak niż on, plamę będzie miał Cupiał, więc wierzę, że zrobi przynajmniej niezbędne minimum (wyrównanie płynności, wypłat dla pracowników, jakiekolwiek wzmocnienia), by nie mieć sobie nic do zarzucenia. Za dużo ludzi pracuje w tym klubie, by wszystkim los Wisły był obojętny. A i powiem więcej - nikomu nie jest. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Online |
|
|
Wybór trenera ma niewielkie znaczenie na tym etapie i z tej puli, na którą Wisła ma rzeczywiście pieniądze. Istotne są potencjalne transfery. Jeśli ściągniemy piłkarzy w stylu Cywki, Popovicia czy Crivellaro, czeka nas walka w grupie spadkowej.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Za bardzo narzekacie... Brakuje nam NAPASTNIKA i Środkowego Pomocnika... jeśli nikt nie odejdzie a Pawłowski zjednoczy ich to będzie dobrze !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Wesołych Świąt Wiślacy!!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Czy nie można podpisać kontraktu na pół roku z opcją przedłużenia na kolejny rok?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Też się nad tym zastanawiam. Jeśli Pawłowski nie awansuje do górnej ósemki i zostanie zwolniony to jemu także trzeba będzie płacić zaległą kasę. Nie wiem czemu w tym klubie nikt nie uczy się na błędach. Powinno być tak: Słuchaj gościu, weźmiemy cię za trenera na pół roku, sprawdzisz się to dostaniesz umowę na następny sezon, jeśli nie to do widzenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
albo inaczej :
Plusy na pół roku dla klubu : małe odszkodowanie jak go wywalą Minusy : w przypardku super gry, tracimy go jak teraz Cierzniaka po za tym przedłuzenie na rok to jest opcja. Opcja dalej będzie opcją nei pewniakiem ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oczywiście wszyscy mądrzy, jakby znali wszystkie zapisy w kontrakcie.
A może Pawłowski ma wpisane w kontrakcie, że w razie spadku z ekstraklasy kontrakt jest rozwiązany za porozumieniem stron? Wielu piłkarzy podpisuje takie kontrakty idąc do klubów zagrozonych spadkiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez maTS : 26.12.2015 o godz. 23:17.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pilkarze zwalniaja trenerow w znacznie lepszych ligach niz ekstraklasa, chocby premier league z united, chelsea, liverpoolem.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Moze nie sa szczesliwi bo on slaby trener?
Cupial: Tylko czytelnie frajerze! pod dzisiejsza data.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.12.2015 o godz. 04:30.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
O czym Wy piszecie jakie dać szanse, jakie zobaczymy. Zatrudnienie Pawłowskiego to działanie na szkodę Wisły.
Trener który w wieku 62 lat był trenerem JEDNEGO klubu ekstraklasy Śląska z którym jest związany od zawsze a poza tym Polar Wrocław, Motobi Kąty Wrocławskie, i jeszcze kluby austriackie o których nikt nie słyszał. Pawłowski Śląsk zna od podszewki bo to jest jego klub i nic w tym dziwnego że był pomysł, zgoda żeby trenował Śląska. Ale kto wpadł na pomysł żeby zatrudnić Go u nas. Można było zwolnić Moskala ale trzeba było mieć pomysł kto ma go zastąpić. Ktoś kto zwalnia Moskala a zatrudnia Pawłowskiego działa na szkodę Wisły Kraków. Jaka jest jedna logiczna przesłanka że podniesie Wisłę ja nie widzę żadnej. ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Powinni podpisać z nim kontrakt do końca sezonu z opcją przedłużenia, chyba że Smuda czai się na ewentualne wskoczenie w jego miejsce... nie zdziwił bym się, Nic mnie już nie zdziwi. Póki co dajmy mu szansę.
Ostatnio edytowane przez maTS : 27.12.2015 o godz. 15:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Sprawa jest prosta i oczywista ..
Pytanie teraz czy Pawlowski dotrwa do końca sezonu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pewnie Zdzichu Niezniszczalny, no bo kto inny.
Wszystko co najgorsze w tym klubie kojarzy mi się z tym tym typem. Bez podwiązania pod ucho nadprezesa ten osobnik w normalnej sytuacji nie miałby wstępu na Reymonta. Jednak tak na marginesie, to prawie każdy polski trener będzie działał na szkodę Wisły. Tyle oni wszyscy umieją. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A moze Cupiala porwali lub gdzies stoi w betonowych najkach na dnie Raby? Moze pili jakies F16 lub inne paliwko z mety u Zdzicha i boss oslepl? Inaczej zatrudnienia tego ogora jest po prostu bez sensu.
Cokolwiek mu obiecal to jest farmazon. Smudzie nie kupil pilkarzy, Moskalowi nie kupil a ma kupic Pawloskiemu? Trudno go nawet brac serio i na miare naszych oczekiwan. Kontrakt jest pewnie tak napisany, ze Pawloski jak nie skonczy to i tak bedzie w plecy. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Trzymam kciuki za TP i Wisłę... cóż mi pozostało
![]() Niewątpliwie swego czasu podciągnął Milę i nie tylko jego. Może i u nas Mu się z kimś uda. Oby. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Podobno Smuda go polecił i "pomógł z kontaktami"....
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
dariook, jeżeli nie stać Cię na odrobinę szacunku dla trenera mojej drużyny, to przynajmniej naucz się poprawnie pisać jego nazwisko. Czasami też przeczytaj to na nabazgrałeś, zanim wciśniesz "wyślij"...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Nie wiem co kolega "nabazgral" ale nie przez przypadek od dawna jest 'on top' na mojej liscie ignorowanych.Co do tematu, osobiscie uwaza ze jesli pilkarze beda mieli placone to spokojnie dostana sie do "osemki". W naszej cudownej lidze osoba trenenera moze miec znaczenie w przypadku walki o pierwsza trojke (chodz I tu nie jestem pewien) i w Lidze Europy. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że Pawłowski został naszym trenerem tylko z jednego powodu? Nikt- uświadomcie to sobie wreszcie- nikt inny, żaden inny trener nie chciał nawet rozmawiać o pracy w Wiśle.
Bardzo podoba mi się powtarzane notorycznie na tym forum hasło- dajmy mu szansę! Ludzie kochani, to może ustawmy się wszyscy w kolejce i też spróbujmy. Dajmy sobie szansę! Wrócę na forum po zakończeniu rundy i mam nadzieję, że będę "odszczekiwał". Prawdopodobieństwo zerowe, ale zawsze jest ta ukochana matka... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Podoba mi się Twój entuzjazm. Niestety, Ty swoje przemyślenia opierasz na domysłach, ja- na wiedzy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Polacy to urodzeni optymiści. I dlatego jesteśmy, tu gdzie jesteśmy - w Dupie.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |