|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
Hmm to Gaszyński podejmował w stosunku do Cywki i Crivellaro decyzję jednoosobowo? Decyzję podjął sztab trenerski + dyrektor sportowy, Gaszyński mógł co najwyżej doradzić i podpisać kontrakt, bo na tym jego rola się tam kończyła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Teraz zapytam: jak be zosiągniecia celu sportowego chcesz oisiągnąć cel finansowy? Podpowiem-wymian 10 razy prezesa nie spowoduje tego...A taki sposób wybrał imć BC.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 22.12.2015 o godz. 12:12.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nie jest dobrze.
Nie mamy trenera i przy dobrych wiatrach nowy pojawi się nie wcześniej niż krótko przed Sylwestrem (cytat: Plany nowego Zarządu postaramy się przekazać na specjalnej konferencji prasowej - prawdopodobnie w okresie międzyświątecznym - napisał Piotr Dunin-Suligostowski.) W dodatku możliwe, że nowy trener zastanie szatnię uszczuploną o dwóch podstawowych zawodników (Sadlo, Cierzniak). Gdzie czas na poszukani zastępców i uzupełnienie aktualnych braków w szatni? Wyrobią się do 11 stycznia (początek zajęć w Myślenicach)? Wątpliwe. Żeby mieć realne szanse na walkę o górną ósemkę 4-5 nowych zawodników to minimum tego co powinno dojść licząc odejście Sadloka i Cierzniaka i zakładając że chorzy szybko wyzdrowieją. Runda jest krótka i intensywna, jeżli nowi zawodnicy pojawią się z końcem stycznia to znów będziemy w d... Mało optymizmu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ostatni sezon w ekstraklasie się szykuje tak to niestety wygląda ciekaw jestem prawdziwej przyczyny odejścia RG.No to teraz czekamy na powrót Smudy nawet nie chce sobie wyobrażać jak będzie wyglądać nasza kadra na wiosnę.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Szczerze? Nie widzę szansy na walkę o górną 8, gra się toczy o wzmocnienie kadry tak, żeby zająć 1-2 miejsce w dolnej ósemce. Jak dojdzie do podziału pkt. a nam zawodnicy znowu się wysypią to jesteśmy udupieni.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wy tak na poważnie?
Spadek? Brak szans na walkę o pierwszą ósemkę? O tę ósemkę do której dzielą nas 2 (!) pkt (przy 11 meczach)? Jeszcze chwile temu mieliśmy skład na puchary i walkę o mistrza, a teraz takie czarnowidztwo? Nie mówię, ze już różowo, ale trzeba pamiętać że sprzyja nam terminarz. Pierwsza ósemka to dalej cel minimum. PS. Powiem więcej, nie wyobrażam sobie że możemy być w tabeli na koniec sezonu za parchatą sąsiadką. Liczę, że w klubie mają podobne zdanie na ten temat.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 22.12.2015 o godz. 13:14.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
1) radze spojrzec na nasza forme, flashscore-tabela
2) w klubie pewnie maja podobne zdanie ale co z tego jak nie maja hajsów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przerwa w tym momencie jest to co nam było najbardziej potrzebne. Jakbyśmy teraz grali kolejne mecze to miałbym inne zdanie na temat naszych "szans" na spadek. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
podobno 3 to im sie zrobi z prowizji już po 2-3 latach
![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 22.12.2015 o godz. 13:39.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po drugie za Moskala byliśmy w czołówce, a jego niepotrzebne zwolnienie sprawiło, że jesteśmy tutaj gdzie jesteśmy. Nie można to było dograć rundy i wtedy podziękować za współpracę skoro i tak nie mieliśmy nikogo na jego miejsce? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak patrzeć optymistycznie jak klub nie potrafi zatrzymać Cierzniaka przecież jak mamy budowac silna drużynę to podstawa aby został.Moim zdaniem dalej pikujemy w dół jaszcze szybciej niż rok dwa temu w ostatnich poczynaniach nie widzę nic pozytywnego ....
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak warszafka sypnie dobrą kasę to niech Cierzniaka biorą.
A Sadlok obowiązkowo musi opuścić Wisłę, słaby grajek. I czemu Wisła nie umie zatrzymać Cierzniaka? on ma kontrakt z Wisłą i wszystko od niej zależy. Rzecz jasna, jak Cierzniak będzie chciał odejść, a warszafka sypnie kasą to niech odchodzi. Bo z niewolnika nie ma pracownika, a i kasa się przyda. Tylko w obu wypadkach dobrze warszafkę przycisnąć, żeby nie myśleli, że za paczkę gruszek ich opchniemy tylko dlatego, bo finanse Wisły nie są w najlepszej sytuacji.
Ostatnio edytowane przez element : 22.12.2015 o godz. 14:14.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I myslisz ze jak go wezmą to przyjdzie ktoś lepszy ? No way
To tylko pokazuje ze dalej będziemy trwać w tym marazmie . O sadloku celowo nie wspominam bo on tu nie chce grac. Przecież sam Cierzniaka mówił ze chce tu zostać to jakiego niewolnika?Wywiad masz na głównej tylko widzi co się dzieje w klubie i chce odejść smutne ale prawdziwe. Ludzie ja tylko pisze to co widzę .
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 22.12.2015 o godz. 14:24.
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak przychodził Cierzniak też nie wierzyłeś, że się sprawdzi. Ot pionek. A przyszedł za paczkę frytek i dał radę. Takich Cierzniakow jest trochę, spokojnie.
Teraz kasa jest najważniejsza, jak warszafka dużo sypnie to oddać bez zastanowienia, w pakiecie z tym gamoniem Sadlokiem. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
przychodzi Cupiał do domu, patrzy na stół a tam oferta za bramkarza który przyszedł za darmo pół roku temu i za pół roku bedzie mógł odejść za free.
Szybka chłodna kalkulacja - Mam bramkarza z Chorzowa co był pierwszym, Jeszcze w razie WU jest Miśkiewicz i mamy juniorów. Krótka analiza - Cierzniak na sprzedaż. E: no własnie ja nie wiem czy czyta skad czy interesuje go tylko i wyłacznie suma faktury
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.12.2015 o godz. 14:28.
![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jednak zaraz po tym czyta skąd nadeszła oferta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Cierzniaka szkoda, ale jak pokazuje historia, bramkarze którzy przechodzą z Wisły do innych klubów Ekstraklasy słabo kończą ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
I taki stan mamy na dziś. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No w sumie juz raz szukalismy bramkarza z 5lat to co za różnica .Tez chce aby z Wisła było dobrze ale jak człowiek patrzy na to co się dzieje i trochę mysli to .....
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
szukalismy bramkarza 5 lat, po czym , przez kontuzja Buchalika Cierzniak znalazł się sam.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
jesli Cierzniak zostanie, to za Max rok bedziemy musieli szukac znowu. Gosc ma 32 lata, pod koniec nastepnego sezonu bedzie mial 34. Ja wiem, ze bramkarzom inaczej sie wiek liczy, ale tez nie kazdy jest jak Van Der Sar czy Buffon. Popatrzcie jaki zjazd przez rok zaliczyl Malarz w Leglej (a przeciez wiosa gral calkiem sporo).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
http://www.pilkanozna.pl/index.php/W...-do-legii.html
W skrócie, agent Sadloka i Cierzniaka dementuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
a dlacsego nie na powaznie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
A skad ty wiesz ze nie zatrzymamy cierzniaka? Bo ktos sobie napisal a ty juz lamentujesz, idz sie poplacz najlepiej
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W przypadku odejścia Cierzniaka, zostają nam Miśkiewicz i Buchalik. Ten pierwszy, kiedy był u szczytu formy, miał kilka świetnych spotkań. Pytanie, jak po tak długiej przerwie może się prezentować....
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
....a co tu się dzieje ..... prawie same płaczki, Jeszcze mamy większą część sezonu przed sobą a wy płaczecie jakbyśmy już spadli
Ostatnio edytowane przez Wisła Prokocim : 22.12.2015 o godz. 16:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |