|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no pewnie, laga laga dzida dzida, 4 mecze i zwolniony
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Przyjdzie Smuda i zrobi cuda.
czarny humor oczywiście |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jak sie Moskal obroni wynikami to nikt go nie zwolni. Najblizszy test za 4 dni. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
o Latalu nie słyszał nikt procz Kręciny bo to on go wymyślił.
No ale taki sam niby jest Berg tyle ze nic nie wart ![]() Tak naprawde to Latal sie sprawdził ale wiecej jest zagranicznych którzy sie jednak nie sprawdzili ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ae w koncu niektorzy by mieli to czego chcą, czyli trenera z charyzma, zyjącego przy linii, zacięte mecze
No ale zobaczymy jak Maciek S. podpisze z Nami kontrakt jakie wtedy beda ochy czy achy ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Kurde, niechże kto szepnie Kaziowi - Burliga z WDG na skrzydłach, Mąka za Brożkiem, Popek w środku i już nawet przecierpię tego Urygę na defensywnym.
Pomyślcie, taka ofensywa, i dwóch super-rezerwowych MJ7 i RB9 jak pitbulle na smyczy. DAWAĆ NUMER DO KAZKA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Online |
|
|
Co zobaczę na tym E 24? Charyzmę Moskala? Tobie się chyba coś naprawdę w głowie miesza... Ty się chlopie zastanow co to jest charyzma, bo masz chyba problem z pojęciami. O mój staż na Wiśle się nie martw, jest całkiem spory. Zastanawiam się jednak co ma staż kibicowdki do rzeczy, gdy rozmawia się na taki temat?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdyby nie Smuda to Stilicia by pewnie tu nie było. Poza tym zapominasz jakie Smuda miał jesienie. Jesienią 2013 też nie miał Stilica, a jakoś wygrane mu się częściej zdarzały. I nie jestem żadnym zwolennikiem Smudy i cieszę się, że chłopa już nie ma tutaj, ale jakiś obiektywizm trzeba zachować. I Moskal dostał jeszcze Mączyńskiego (reprezentant kraju) i Cierzniaka, tak więc lekka manipulacja z Twojej strony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Sadze ze akurat w tym momencie ta debata jest bez jakiegokolwiek sensu. Skonczy sie 1 z 3 meczy, bedzie mozna cos powiedziec. Dla mnie min. W tych 3 meczach to 5 pkt. Tak czysto realistycznie oceniając nasze możliwości. Te 5 pkt to minimum. 3 pkt koniecznie po derbach. Z legła i Amica remisy nie beda złe. Ale jesli zdobędzie mniej niz 5, albo porażka w derbach powinnismy go pożegnać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Już raz mieliśmy trenera z Czech -Wernera Liczke .... Hapal,Levy,Csaplar,Straka,Pala czy Panik jakoś też się nie wyróżnili wynikami w naszej lidze..Trafić dobrego i co ważne niedrogiego trenera z za granicy to loteria.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.11.2015 o godz. 13:07.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2015
Offline |
|
Natomiast urwanie choć punktu Legii czy Amice która wygrała w polskich rozgrywkach z rzędu ostatnie 3 mecze a nie przegrała już 7 i idzie do góry to raczej optymistycznie niż realistycznie. Wypłaćmy lepiej piłkarzom wypłaty za sierpień a nie szukajmy teraz 3go trenera |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Jak Narazie Kazik daje rade , niech dadza mu szanse do konca kontraktu , z taka kadra to i nowy trener cudu nie zdziała , cociaz kazik muglby wiecej dac pograc młodym , zeby łapali pewnosc siebie , czasem brakuje impulsu w meczu a on nie robi zmian , mógł by posadzic na lawce boguskiego czy jankowskiego z dwa mecze i dac szanse kuczakowi lub handzlikowi na prawej pomocy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Jakby młodzi byli wystarczająco dobrzy to przy tak strasznie wąskiej kadrze graliby regularnie. Trzeba się z tym pogodzić.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To się zdecydujcie, czy Moskal ma mieć wyniki i miejsce w ósemce, czy dać więcej pograć młodym?
Bo jakoś nie wierzę, że nasi młodzi są na dzisiaj w stanie wygrać taktycznie z Piastem czy Cracovią, szybkościowo i techniczne z Legią czy Lechem, siłowo z Koroną, czy Górnikiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
siłowo? hmmm...Wg mnie akurat mecze z pasiastymi i ległą mogą Boguskiemu wyjść ale to nie znaczy, że nie należy go zmienić od razu gdy się tylko zauważy, że gra kichę. A Jankowski? Z nim, to chyba nigdy nic nie wiadomo... Nikt też tu chyba nie myśli, żeby tak od razu młodymi zastąpić starych. No ale już taki Marszalik czy Handzlik mogliby zacząć naciskać na nich i dostawać naprawdę więcej szans... ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
O czym Ty piszesz, przecież ja Ci nie zarzucam niechodzenia na mecze
Przy Kazku tego nie widzisz? Przecież jesteśmy w pierwszej ósemce, a gdyby nie kaleka Jankowski albo kilka błędów sędziowskich zabierających nam punkty byłoby o wiele lepiej... Piłkarze nie mają płacone, w kadrze coraz starsi liderzy Brożek i Głowa, młodych nie widać, mamy w składzie masę przeciętniaków a Wy spodziewacie się walki o co? O mistrzostwo? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie możemy być tendencyjni, bo równie dobrze można powiedzieć, że każdy następny piłkarz rodem z Haiti się u nas sprawdzi. Po Uche mieliśmy nalot nigeryjczyków (testowalismy chyba z 20) i żaden mu nie dorównywał. Podobnie z trenerami. Nie każdy Rumun będzie drugim Petrescu, a nie kazdy Czech drugim Liczką. Abstrahując od tego życzę włodarzom Wisły, aby z przyjemnością zostawili Moskala na stanowisku trenera. Wymóg? Wygrana w Derbach (jeśli jej nie będzie to w zasadzie nie mamy o czym rozmawiać), w meczach z Legią/Lechem/Lechią minimum 2 pkt i 3 pkt z Pogonią. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Taką właśnie współpracę widać w Piaście gdzie LATAL potrafi to zrobić czego nie potrafi Kazek i to z gorszym materiałem niż ma KAZEK! Czy to takie trudne żeby to pojąć? Smuda jak nie umiał się dogadać z Sarkim to rzucał do niego bidonami i choć akurat na Sarkiego to nie działało to przynajmniej pozostała część GRUPY z lepszym skutkiem wykonywała swoje zadania co i przekładało się na wyniki tej grupy... uff... już milczę ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A i jeszcze jedno... niech będzie...
nie wylatuj mi tu z tekstem pt. "co by było gdyby: Jankowski strzelił, Uryga Strzelił, Cywka strzelił, Brożek strzelił itp... Bo mnie interesuje tu i teraz i wynik! Nie interesuje mnie gdybanie i pech! Są takie dziedziny życia gdzie niestety sukces jest mierzony wynikiem i TRENERKA właśnie taką dziedziną życia jest i jak to powiedział jeden z prezesów bardzo dużej firmy "pechowców tu nie potrzebujemy, gdy spośród setki CV wysokich specjalistów, wybrał tylko to jedno, które spadło mu na biurko. Cóż... pozostali mieli pecha." Jak Wisła będzie upadać gdzieś w I albo nie daj "Boże" IV lidze bo nie załapie się teraz do ósemki to nikt nie pójdzie z pretensjami do Kazka, ani nawet do Cupiał,a tylko tych, którzy mają Wisłę w sercu będzie krew zalewać... A ja myślę, że My nie mamy już czasu na margines błędu czy się Kazkowi uda czy nie... jemu się k...wa ma udać a jak gość tego nie czuje to sorki... I pieprzenie o tym, ze my idziemy dobrą drogą mam w dupie... ja mogę iść złą drogą byleby tylko dojść do celu! ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Bawi mnie takie podejście - Latal fachowiec, bo Piast gra dobrze pół sezonu... Już tacy magicy byli, co to ich tacy jak Ty nosili na rękach, a potem następowało wielki bum.
Odnośnie charyzmy i charakteru rzeczywiście - nie ma co drążyć tematu, z Ciebie fachura skoro oceniasz takie cechy człowieka na odległość, nie mając z nim styczności. O reszcie też już mi się dyskutować odechciało, skoro wg Ciebie Smuda osiągał lepsze wyniki a "grupa" z lepszym skutkiem wykonywała zadania ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Jak dotąd tak, ale zobaczymy co będzie w ostatnich meczach 2015 i wiosną. A jeśli zechcą awansować do pucharów to co dalej? Bardzo niedawno był niejaki Kocian - wszedł do pucharów po czym szybko splajtował 2 razy.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no tak... zobaczymy jakie bum będzie u nas... do reszty się nie odniosę... ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Z Latalem będzie jak z tym gościem z Ruchu, ktoś pamięta jego nazwisko? A no tak, Kocian.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skoro już to wiesz, to szacun...
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
jeden Rumun też był... nic z nami nie osiągnął ale wszyscy go lubili, cholera znowu nazwisko mi wypadło starość nie radość, skleroza no...
Ostatnio edytowane przez Karherop : 26.11.2015 o godz. 22:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
zwany też trenerem Sinusoidą |
|
|

|