Karherop napisał(a):

A masz dowód, że mógł zerwać więzadła w 6 minut? Jeśli nie to pier****. Używaj Panie logicznej retoryki, bo takie gdybanie to sobie możesz wsadzić.
Zerwać więzadła to i może w meczu III Ligi, gdzie się zresztą kopią bardziej niż w ekstraklasie, nie mówiąc o tym, że najwięcej wypadków zdarza się w domu
Jak źle się czuł i coś go bolało to by nie wszedł na murawę. Proste.
Nie traktuj Handzika, jak człowieka którego zabije wiatr. Inaczej już dawno by go drwale z III ligi załatwili, a jednak coś im tam już strzelił.
Patrz, Kuczaka w ogóle nie widzisz w seniorskiej piłce, a u Marszalika widzisz że coś potrafi. Moskal go nie wziął nawet do Lubina (a Kuczaka owszem). Podważasz jego kompetencje?
|
a masz dowód na to ze Handzlik etc. nie s.......i nic w 6 minut jak pisałeś? Masz? Nie masz i nie masz prawa miec bo on w tym meczu wszedł na 40 sekund.
Nie podważam kompetencji trenera, to on odpowiada za wyniki i reszte, ja mam tylko swoje widzi mi się, i nic więcej. I mam tego świadomość, dlatego ciagłe pisanie i narzekanie na Moskala jest po prostu słabe.
Docenam to jak gramy, docienam to jaki mamy skład i doceniam trenera. Jak dla mnie sie broni, dla Was
wiecej niż priorytet to jest przetrwanie a nie zaden transfer.