|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Hmmm, nie wiem skad mi te 2 mecze sie ostały, moze 2 mecze za Skorzy? Juz nie pamiętam, ale sprawdze.
I sprawdzam. Piszesz ze 43 ja na wikipedii mam w sumie 12 spotkań przez cały jego pobyt w Wiśle no ale widocznie masz lepsze info tak jak o złotych dzieciach które jeszcze nimi nie zostały. Licze ze dziś na Lubin wyjdziemy rezerwami zamiast pierwszym składem. W końcu jeden mecz degradacji nam nie zrobi a nóż widelec ktoś błyśnie. Po co gadac na meczu 1 druzyny skoro bedziemy mówic o ludziach ktorych nie widzimy. Lepiej konfrontować to w meczu rezerw w ktorym to w/w grają badz grać udają. Jak odchodził Mączyński z Wisły to biłem brawo. Nie sadziłem ze bedzie z niego chociazby ktoś a`la Surma bo jak odchodził z Wisły to podawał maks na 5 metrów i to było wszystko. No ale Ty byłeś mądrzejszy i po nim płakałeś, widziałes w nim talent. Gratulacje, nie każdy ma takie oko... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
|
|