The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2015, 12:55
A dlaczego ma takie przekonania? Bo z kibiców od czasów kiedy rudy cudak wypowiedział im wojnę robi się czarnego luda. KK są tego najwidoczniejszym przejawem. Szkoda że odcisków palców nie zbierają przed meczem, przecież to jeszcze mniejszy problem. Wtedy dopiero przybyłoby chętnych żeby pójść na mecz.

Jeżeli faktycznie KK ma 50 000 ludzi to o przyzwoitej frekwencji możemy zapomnieć. Nie pytaj dlaczego, bo to sprawa oczywista. Ja bym wolał żeby te 35 000 których potrzebujemy można było rekrutować z 500 tysięcy ludzi mieszkających do 20 km od stadionu. A nie 1/10 z tego.

Kibice którzy są na każdym meczu moim zdaniem w najlepszym razie to do 5 000 ludzi. Cała reszta to kibic który raz jest raz nie. Dlatego każda bariera do wejścia na stadion jest idiotyzmem. Ja pisze o KK i cenach bo to moim zdaniem główne powody, ale nigdzie nie napisałem że innych nie ma. Takich jak chociażby parking. Dawniej można było stanąć na AGH teraz już nie, dawniej po meczach były autobusy, teraz martw się synku sam, piątek po 22 trzeba się starać żeby zdążyć.

Trzeba też wziąć pod uwagę że dotychczas były wakacje liczę na to, że teraz coś drgnie...

ps. Tak trudno Ci uwierzyć, że gdyby spacerowicz na błoniach mógł bez ceregieli podejść do kasy wyciągnąć 10 kupić bilet jak gazetę i wejść na stadion oglądnąć mecz to nie byłoby chętnych? Ja jestem pewien, że może z 10% wszystkich zapytanych nie chciałoby. Więc biorąc jeszcze pod uwagę, że to miałby być mecz z Legią 120 000 chętnych w Krakowie to bardzo delikatne szacunki.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów