|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Odniosę się do propozycji z pierwszego postu.
1. Reklamy meczów - dla mnie bomba, ale w jaki sposób ? Plakatowanie ? Płatna reklama na YT/FB ? 2. O usprawnieniu sprzedaży biletów mówi się od dawna, ale czy jest jakiś efekt ? Ja mam blisko z pracy na stadion, zawsze kupuję parę dni przed meczem dla wszystkich, którzy idą ze mną i nigdy nie miałem problemu z zakupem, jakbym nie miał blisko, to pewnie bym kupował w internecie. 3. Ceny biletów w tej chwili są bardzo przystępne, jeśli drużyna będzie tak dalej grała, to nie widzę powodów, dla których nie można by było przełknąć +5zł na bilecie, zwłaszcza, że można zostawić sektor dziecięcy za 1zł i bonusy z tytułu KKR3+. Ale to chyba temat na drugą rundę. 4. Nie wiem, jaki możemy mieć wpływ na terminarz, gdzieś mi się plącze tylko argument, że przy takim stylu grania C+ może chcieć umieścić nasze mecze w prime time (czyli sobota/niedziela) - chodzi o oglądalność. 5. Nie kupuję online, więc się nie wypowiem. 6.Atrakcje kibicowskie: Póki ciepło, fajnym pomysłem była możliwość spotkania piłkarzy na rynku i pokopania sobie z nimi, pomysłów na konkurs jest pewnie sporo, aczkolwiek zakładam, że na forum są ludzie bardziej kompetentni niż ja. 7.Na forum padały kwestie dogadania się z MPK w sprawie podstawienia dodatkowych autobusów/tramwajów - moim zdaniem dobry pomysł, aczkolwiek kwestia dojazdu samochodem to kwestia indywidualna, logistyka nie musi być uciążliwa jeśli podejdzie się do niej z głową. 8.Nie mam zdania ,bo się nie znam. 9. Moja propozycja - po wygranym meczu łatwiej jest zabrać kogoś nowego na mecz, więc trochę w tym jest naszej kibicowskiej pracy, żeby na fali pozytywnych informacji o Wiśle, ściągnąć 1 albo więcej osobę, która do tej pory nie chodziła, albo dawno nie była. Sam pomysł z tematem na forum bardzo mi się podoba. ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|

|
||||||
|
|