s1mone napisał(a):

Jeśli masz nadzieję, że będzie prokurował głupie rzuty wolne, rzadko się podłączał i przepuszczał ataki przeciwnika swoją stroną to pełna zgoda.
Bardziej się ciskałem o Jankesa i Boguskiego (jakieś milion razy bardziej), o Popoviciu pisałem, że będzie to wzmocnienie i nadal to podtrzymuje.
Myślę, że jakby zagrał za Urygę to byłaby to korzystna zmiana dla nas. Największy problem z nim jest to, że ludzie myślą, że to ofensywny pomocnik - taka typowa 10, a Popovic to bardzo solidna 8. Ba, on nawet na defensywnym jest lepszy niż na 10. Ale nie bój nic - jeszcze zagra, nawet dziś pokazał jakość.
Jego głównym problemem jest Krzysiek Mączyński, dlatego ciężko mu o pierwszy skład, bo 'Mąka' jest dużo dojrzalszym piłkarzem. To coś jak sytuacja z Jovicem / Burligą / Sadlokiem. Któryś z nich będzie musiał w końcu zasiąść na ławce, co nie znaczy, że jest słabym piłkarzem. Chociaż ja chętnie bym podmienił Arka na Sadloka - przy naszej wysokiej grze naprawdę przydałby się chociaż jeden szybki stoper. Ale pewnie dostanę za to gromy, bo nie wolno ruszać naszej ikony. Nawet jeśli jest bez formy.
|
Koledzy mają rację, ty jednak masz coś z głową.
Popovic pokazał jakość? Taa jasne, chyba z chińskiego bazaru. Jak ma piłkę to albo się jej pozbywa, podaniem na klepe do tyłu lub kopie gdzieś do huj wie kogo. Kręci debilne kółeczka, atakuje nie w tą stronę co trzeba, klapy na oczach, piłka go bije po piętach...idz pan w huj z taką jakością.
To moze za Arka nie Sadloka a Popovica, jeśli on taki super w defensywie jak twierdzisz. Jak szaleć, to na bogato.
I jeszcze napiszesz że Jovic zanotowal słaby występ. Lepiej odstaw ten młot Thora bo ci robi zgliszcza w mózgu.