|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Niewinne pachole nadal liże rany po swoich wygłupach w temacie ubezpieczeń społecznych. Cierp dzieciaczku cierp. Podobno to uszlachetnia....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Biedna dziecina nie może przeżyć że stała się publicznym pośmiewiskiem i wymyśliła sobie, że wyjdzie z tej pożałowania godnej sytuacji z przytupem: uwolni się od niewygodnych pytań kwestionując wiarygodność polemisty (a swoją drogą co wspólnego ma kibicowanie danej drużynie z systemem emerytalnym? czy jeśli propozycje zmian zostaną zgłoszone przez kibica powiedzmy Legii będą z założenia niewarte rozważeniaA jeśli chodzi o mój wiślacki staż to tłumaczenie się z niego przed takim króliczkiem jak Ty, było by mnie więcej tym samym czym tłumaczenie się profesora przed studentem. Zwyczajnie żenujące. Umówmy się możesz się ponownie zgłosić gdy licznik wyjazdów dobije Ci do setki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Poza tym czy ja Twoją propozycję uznaję za niegodną rozważenia? A kto się ze mnie śmieje oprócz waszego obozu niepodległościowego, panie posterunkowy? ![]() "możesz się ponownie zgłosić" - kolejna naleciałość z pracy widzę. A na którą komendę się mam zgłosić na to przesłuchanie? ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
IncognitoTSW "A kto się ze mnie śmieje oprócz waszego obozu niepodległościowego"
ja się z Ciebie nie śmieję chociaż trzeba przyznać poległeś na odcinku "zusu" , niepotrzebnie bierzesz to osobiście , jest to zauważalne od 2 dni , wyluzuj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. No to rozważaj. 3. Fajnie wiedzieć że nie jesteś z "obozu niepodległościowego". Pewnie, tak jak Twój polityczny idol, od niepodległości wolisz Moskala. 4. Rozumiem że, jak każdemu początkującemu konfidentowi, bliski jest Ci model z wizytowaniem komend ale nie ten adres. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Od kiedy to selekcja na wyjazdy jest pod kątem jakiegoś poziomu twórczości? 2. To ją przedstaw, tego zapomniałeś profesorze-policjancie. 3. To znaczy kto? Ten, który podpisywał traktat lizboński? A nie, sorry.. 4. Ciekawe skąd tyle wiesz o tym jak się zachowują konfidenci Kolejna naleciałość z pracy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. "Umówmy się możesz się ponownie zgłosić gdy licznik wyjazdów dobije Ci do setki". Powtarzam się. 3. Ot i jezuityzmy nieszczęśnika przesiąkniętego moskiewską propagandą. 4. Nie trzeba zajmować się tym zawodowo. Wystarczy poobserwować takich jak Ty. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Ten cytat był w kontekście twojego stażu na trybunach, już się zapominasz staruszku. Poza tym "zgłoś się" to możesz sobie mówić do podwładnych na komendzie albo do innych aresztowanych. Jak nie chcesz wygłosić swojej propozycji i uraczyć nas swoją mądrością, to się zamknij w tym temacie i wszyscy będą wiedzieć, że nie masz nic do zaproponowania oprócz tego o czym pisał Jaroo, czyli o dalszym zadłużaniu, aż nas za długi przejmą Niemcy i tak się skończy wasza misja "niepodległościowa". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam Ci prztyczka ani klapsa Nie powiem nawet pies Cię je.bał Bo to mezalians byłby dla psa"
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 19.08.2015 o godz. 13:23.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Puściły nerwy panie posterunkowy? To było małe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jaki idol - wieszcz takie poglądy u starego piernika aparatczyka
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
IncognitoTSW dostałeś wsparcie i to jakie ? aparatczyka urbanoplatfusowego, zsteseelowego czy komuchowego ?
gratulacje , wołomiński "mitoman" wspiera wiślaka przeciwko wiślakowi , cudne , żeby było śmieszniej nie pierwszy raz na tym forum , no cudne ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja tam nikogo o wsparcie nie wołałem, zresztą jak widzisz "wislak" skapitulował (i to naśladując Leszka Millera) czego można było się spodziewać bo od samego początku nie chciał przedstawić swoich poglądów a jedynie wywołać burzę.
Poza tym Wiślakiem to on może był kiedyś, teraz to faktycznie jest "wislak", który nawet nie potrafi uszanować meczu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Akurat sołtysowi chodzi o politycznego wieszcza - komucha Millera, który użył tej riposty na mównicy sejmowej względem palikota.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Gratuluję spostrzegawczości
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli ktokolwiek ma ochotę na dalszą dyskusję na temat systemu ubezpieczeń i jego reformy pozostaję do dyspozycji. Oczekuję jednak że punktem wyjścia będzie odniesienie się do cytatu zamieszczonego powyżej. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
he, he kabaret , tłumaczą z wołominiaka na nasze , i jakie zadowolenie to wywołało u rzeczonego , wręcz zachwyt
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie pouczajcie policjanta, nie macie elementarnej wiedzy i kompetencji. To, że on uznał, że chodziło o wieszcza Tuwima to znaczy, że musiało o niego chodzić
Zauważcie też szybką zmianę tematu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy fakt cytowania inwokacji przez Jaruzelskiego czyni z niego "wieszcza"? Czy to że Miller zacytował Tuwima w polemice z Palikotem ma powodować że każdy kto powtórzy ten cytat (zresztą dość błyskotliwy) staje się millerowcem? Rozumiem że ten sposób rozumowania jest w sam raz na poziomie sołtysa, ale trochę się dziwię że muszę tłumaczyć to Tobie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||||
|
I generalnie "dyspute zusowska" mozna w paru krotkich slowach strescic - wislak68 oferujac cala game politycznej korpogadki jak rowniez pytan bez wyjscia, tzn. Ktora grupe spoleczna obarczylbys kosztami reformy? vs Incognito, ktorego wypowiedzi na ten temat mozna skrocic rowniez krotko - propolskie, proobywatelskie myslenie. Znacznie blizej mi do drugiej opcji. Wszyscy wiedza, ze PiS tego programu socjalnego nie zrealizuje. To byla zwykla kielbasa wyborcza. Az dziwi mnie, ze nadal goraca. Socjal niszczy, nie buduje, cofa wszystko vel. nie prowadzi niczego do przodu. Przyklady z komornikami i dlugami sa bajecznie proste i logiczne. Rowniez takie samo jest podejscie forumowej grupy sympatyzujacej z PiSem, totalnie grzebiace ekonomie, czyli na zasadzie "glodowalem, oszczedzalem, czyli je*ać komornika, kupuje iPhone'a". Nakręcanie gospodarki to świetny argument, ale nie w kraju, gdzie sam VAT to 1/4 kosztow produktu/uslugi. Do tego dochodowy PIT, i robi sie z tego cos circa about 40%.
Cytat:
Poza tym - użyłeś tego w kontekście rozmów politycznych. Rozumiem, Palikot odszedł, najchętniej podobnie jak Miller byś go tym pocisnął, to teraz rozumiem Incognito? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rzeczywistość? Myślałem, że "rozmowa" była o przyszłości systemu emerytalnego? Zaklinanie rzeczywistości/przyszłości to naprawa owego socjalem.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 19.08.2015 o godz. 15:23.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||||
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Zebrało się towarzystwo wzajemnej adoracji pod wodzą herszta (Sołtysa) i bełkotem próbuje zaklinać rzeczywistość. A do kolegi Sołtysa ogromna prośba: Może byś tak wreszcie skomentował sprawę fabryki Jaguara wybitnie sknoconą przez Twojego politycznego przyjaciela Janusza?
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zupełnie nie rozumiem też argumentu wiążącego poziom fiskalizacji gospodarki z możliwością stymulowania jej wzrostu ("nakręcanie"). Przecież chociażby ostanie działania podjęte na Zachodzie, pomimo bardzo podobnego a w niektórych przypadkach wręcz wyższego, poziomu fiskalizacji, przyniosły jak najbardziej oczekiwany skutek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zapewne PiS ma jakąś gotową receptę jak to zrobić w mniej niż 30 lat, niestety partyjny ekspert nie raczył nas nią poczęstować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
||
|
ABGwislakABG napisał(a):
Natomiast fakt, że Sołtys „nakręca” klakę wcale mnie, nie dziwi. Pozwolicie Panowie, że zacytuję Gwiaździstego, który celnie, to ujął:Gwiaździsty napisał(a):
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Więc uważasz że moje "dysputy" z Incognito za "polityczne". Bo jeśli tak to chyba faktycznie będę musiał sięgnąć po definicję słów "ironia" i "sarkazm". Gdybym chciał, jak to ująłeś, "pocisnąć" palikota Tuwimem, to zwyczajnie bym to zrobił. Jeśli natomiast chodzi o Incognito to myślę że pewnie zawiesił byś sobie na ścianie trofeum sfrustrowanego gówniarza, który akurat zdał sobie sprawę że jest kompletnym kretynem i w ramach tej frustracji bredzi coś o policji i "szacunku dla meczu". Takie trofeum mógłbyś sobie policzyć za dwa. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Widzisz, dla kibiców dzień meczu ich klubu to dzień święty. Nie zrozumiesz. Jakim stopniem się do Ciebie zwracać? bo widzę, że reagujesz na posterunkowego ale nie wiem czy to stan faktyczny.
|
|
|