The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Zooey_Deschanel
Member

Od: 07.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2015, 22:12
Moskal jest trenerskim ZEREM! Był w kilku klubach i w żadnym się nie sprawdził. Chociaż, z drugiej strony.... z takimi kopaczami to nawet Mourinho by nic nie zrobił. Zaorać całe to towarzystwo.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 16.08.2015, 22:12
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Raczysz sobie żartować. To oddawanie inicjatywy przeciwnikowi po strzelonej bramce w każdym meczu, bez względu na kaliber rywala, brak pomysłu na kontrolę nad meczem lub choćby sensownego zorganizowania defensywy, ch.we przygotowanie mentalne i brak jakiegokolwiek reagowania na to co się dzieje na boisku to przede wszystkim wina trenera. To Moskal jest kapitanem na tym statku. To on ma stworzyć charakter tej drużyny i jej styl. Póki co najbardziej charakterystyczną cechą tej drużyny za Moskala jest jej frajerstwo i minimalizm.
Czy ty w ogóle przeczytałeś co napisałem? Czy zatem sugerujesz że Moskal powinien założyć korki i zacząć czyścić w środku pola zamiast Urygi? Nie wiem czy gdzieś jest jakiś klasowy zespół bez wymiatacza w środku pola. My takiego w każdym razie nie mamy więc i oczekiwanie kompletów punktów jest z dupy. Można wiele braków w zespole ukryć dzięki odpowiedniej taktyce, ale braku defensywnego pomocnika ukryć się nie da, a to on jest w takich momentach absolutnie kluczowy. Kiedy w środku nie ma kto czyścić to każdy nasz rywal przy odrobinie determinacji będzie miał autostradę do bramki!

Niektórzy to myślą że trener to jakiś magik i każdy ruch nogą piłkarzy zależy od niego, ale tak nie jest. Mówię: wstawić Sobola/Wilka za Urygę i mielibyśmy pewne 3pkt, a Moskal pomimo identycznej pracy byłby super trenerem. Dać jeszcze napastnika z formą za Brożka a pewnie mielibyśmy komplet punktów i lidera. Ale jesteśmy zespołem o ogromnych brakach kadrowych i nawet Mourinho by nam zaplecza nie wyczarował.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 16.08.2015, 22:13
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Uryga gra taki hamulec ze glowa boli, wiecej ryzyka chlopaku.
.
A mi dzisiaj kilka razy bardzo zaimponował. To już nie ten sam nieporadny chłopak co 1 czy 2 lata temu. Co wcale nie znaczy, że to odpowiedni rozmiar kapelusza na nasze aspiracje.

Nie wiem co to się dziś działo przy stałych fragmentach gry, ale kryminał to mało powiedziane. Rozumiem, że bronimy się systemem 1 na 1, ale jak to możliwe, że w obrębie pola karnego zostawało 2-3 niepilnowanych zawodników? Za bramkę na 2-2 komuś należy się 10 kółek wokół błoń.

Co zrobił Guerrier w 90 minucie chyba tylko on raczy nam wytłumaczyć. To po prostu musiał być gol.

Popović - nie wiem czy skróty pierwszej ligi były zmontowane w zwiększonej prędkości, czy facet przeżywa jakiś okres przekwitania, ale to również wprost nieprawdopodobne, jak można było mieć tak fantastyczne statystki w 1 lidze będąc naczelnym hamulcowym drużyny. Nie wierzę, że ten facet nie potrafi zagrać szybkiej piłki. Trema? Aklimatyzacja? Problemy w komunikacji?

I słowo do sędziego - rozumiem, że terminy do specjalisty są często na kilka miesięcy do przodu, ale to już w interesie związku by wysłał Pana do okulisty w trybie "na wczoraj". Fatalne sedziowanie!

Obawiam się, że jeśli w najbliższych 2 meczach, nie zgarniemy co najmniej 4 punktów, to Moskal może już pakować walizki. Pomimo mojej ogromnej sympatii do niego trzeba to jasno powiedzieć - ma fatalny bilans trenerski w Wiśle!
Ostatnio edytowane przez Karherop : 16.08.2015 o godz. 22:15.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 16.08.2015, 22:13
Zbastuj z tymi "pajacami" i "szczekaniem" bo stawia to w wątpliwość Twoje dobre wychowanie. Stąd już tylko krok do słomy z butów. Jeśli nie potrafisz dyskutować na poziomie, ogranicz się przez jakiś czas do czytania.
Bo mnie h... strzela jak za zachowanie grajków gromy lecą na trenera i to trenera który robi dobrą robotę. Mało tego przypieprzanie się do Moskala zaczęło się zanim zaczęliśmy grać, po pierwszym meczu go "fachowcy" zwalniali, a po Legii miało go już nie być. Więc bądź tak uprzejmy i powstrzymaj się z wypisywaniem litanii pretensji, bo jedyne na co zasługują to miano pieprzenia...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
pasibrzuch
Junior Member

Od: 09.2011

Stary 16.08.2015, 22:15
Ciekawe kiedy któryś ze znawców w końcu przejrzy na oczy,że Głowa gra piach i tylko dlatego,że Guzmics ratuje mu dupe-to jakoś momentami wygląda ta gra Głowackiego.Burliga też słabo,ale już nie chodzi o samą formę sportową.Łukasz jest zawodnikiem,który po prostu chamsko gra i nie szanuje zdrowia zawodników.Może to się skończyć dla niego jak kiedyś dla Wasilewskiego.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.08.2015, 22:15
15.03 Legia - Wisła 90+ min.
06.04 Jagiellonia - Wisła 90+ min.
20.05 Wisła - Pogoń 90+ min.
23.05 Jagiellonia - Wisła 85 i 87 min.
16.08 Wisła - Lechia 87 min.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Stary 16.08.2015, 22:17
pasibrzuch napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe kiedy któryś ze znawców w końcu przejrzy na oczy,że Głowa gra piach i tylko dlatego,że Guzmics ratuje mu dupe-to jakoś momentami wygląda ta gra Głowackiego.
Rozumiem że optujesz za Czekajem?
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 16.08.2015, 22:19
Wszyscy się przyzwyczaili do jazdy po Boguskim. Dziś siedziałem na A 11 i widziałem jak grał Boguski . Jeździmy po nim a myślę że tyle ile on zdrowia zostawił to mało kto. Dużo przechwytów no i asysta, w porwaniu z Brożkiem który na zejściu dostał oklaski to niebo a ziemia.

Karnego na końcu nie było, ale wolnego też zderzyli się dwaj zawodnicy i tyle.

Poczekajmy nie wieszajmy na nich psów. Remis derby wygrana Lech remis Legia remis Lechia. Nie grali z ogórkami zobaczymy co będzie w piątek
Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.08.2015, 22:22
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Obawiam się, że jeśli w najbliższych 2 meczach, nie zgarniemy co najmniej 4 punktów, to Moskal może już pakować walizki. Pomimo mojej ogromnej sympatii do niego trzeba to jasno powiedzieć - ma fatalny bilans trenerski w Wiśle!
E tam fatalny...poza tym,czy to jego wina,że naszym jedynym napastnikiem jest Broziu u schyłku kariery?

Czy winą Moskala są akcje w końcówkach meczów,tj.samobój Bobana na Łazienkowskiej, zaćmienie umysłów wśród graczy w Białymstoku albo u siebie z Pogonią? A w Derbach to pewnie Moskal za lekko podawał Cierzniakowi...karnego tydzień temu też Kazek strzelał,już nie mówiąc o tym,że beznadziejnie gwizdał w stolicy.

Z Rafałem tak to już jest,że jakby założył czarne buty to dostał by zjebe tutaj,że nie kolorowe..pff
Ostatnio edytowane przez Babba : 16.08.2015 o godz. 22:25.
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 16.08.2015, 22:24
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Czy ty w ogóle przeczytałeś co napisałem? Czy zatem sugerujesz że Moskal powinien założyć korki i zacząć czyścić w środku pola zamiast Urygi? Nie wiem czy gdzieś jest jakiś klasowy zespół bez wymiatacza w środku pola. My takiego w każdym razie nie mamy więc i oczekiwanie kompletów punktów jest z dupy. Można wiele braków w zespole ukryć dzięki odpowiedniej taktyce, ale braku defensywnego pomocnika ukryć się nie da, a to on jest w takich momentach absolutnie kluczowy. Kiedy w środku nie ma kto czyścić to każdy nasz rywal przy odrobinie determinacji będzie miał autostradę do bramki!

Niektórzy to myślą że trener to jakiś magik i każdy ruch nogą piłkarzy zależy od niego, ale tak nie jest. Mówię: wstawić Sobola/Wilka za Urygę i mielibyśmy pewne 3pkt, a Moskal pomimo identycznej pracy byłby super trenerem. Dać jeszcze napastnika z formą za Brożka a pewnie mielibyśmy komplet punktów i lidera. Ale jesteśmy zespołem o ogromnych brakach kadrowych i nawet Mourinho by nam zaplecza nie wyczarował.
Chwila. Wytłumacz mi tę tajemniczą metamorfozę zespołu, który regularnie,bez wyjątku w każdym meczu po strzeleniu bramki cofa się i oddaje inicjatywę rywalowi, bez względu czy to drużyna nr 1 w tabeli czy nr 15. Gra do zdobycia bramki się układa, widać coś na kształt organizacji gry etc,jest pressing, walka, wspomnianym przez Ciebie def. pomocnik/pomocnicy robią w środku pola dobrą robotę. I co się nagle dzieje po strzeleniu bramki? Naprawdę nie dostrzegasz problemu mentalnego i organizacyjnego tego zespołu? Łatwiej jest do...ć Urydze czy Boguskiemu niż dostrzec fatalną organizację gry w defensywie całego zespołu. Jakoś magów na pozycji def. pomocnika w tej lidzie nie widzę.
A propos Brożka. Dziś problemem nie była defensywa (strzeliliśmy 3 bramki) ale ogranizacja gry obronnej całej drużyny.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 16.08.2015, 22:26
rozarian napisał(a):Wyświetl post
15.03 Legia - Wisła 90+ min.
06.04 Jagiellonia - Wisła 90+ min.
20.05 Wisła - Pogoń 90+ min.
23.05 Jagiellonia - Wisła 85 i 87 min.
16.08 Wisła - Lechia 87 min.
Zapomniałeś o samobóju Jovicia z ległą, Covilo w derbach...

Wisła ma dar uszczęśliwiania rywali w końcówkach. Klątwa się zaczęła w Atenach i tak się ciągnie przez Nikozję, Jopa i wiele innych meczów i trwa nadal...
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 16.08.2015, 22:30
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy się przyzwyczaili do jazdy po Boguskim. Dziś siedziałem na A 11 i widziałem jak grał Boguski . Jeździmy po nim a myślę że tyle ile on zdrowia zostawił to mało kto. Dużo przechwytów no i asysta, w porwaniu z Brożkiem który na zejściu dostał oklaski to niebo a ziemia.

Karnego na końcu nie było, ale wolnego też zderzyli się dwaj zawodnicy i tyle.

Poczekajmy nie wieszajmy na nich psów. Remis derby wygrana Lech remis Legia remis Lechia. Nie grali z ogórkami zobaczymy co będzie w piątek
Boguski od jakiegoś czasu gra naprawdę nieźle, gdyby reszta piłkarzy tak zapieprzała jak on było by lepiej.
Umiejętności mu brakuje ale przynajmniej nogi nie odstawia.

Brożek na dzień dzisiejszy jest dobrym środkowym pomocnikiem, często cofa się po piłkę stara się rozgrywać.

Moim zdaniem Jankowski powinien grać z przodu na Brożek za nim.
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 16.08.2015, 22:34
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Bo mnie h... strzela jak za zachowanie grajków gromy lecą na trenera i to trenera który robi dobrą robotę. Mało tego przypieprzanie się do Moskala zaczęło się zanim zaczęliśmy grać, po pierwszym meczu go "fachowcy" zwalniali, a po Legii miało go już nie być. Więc bądź tak uprzejmy i powstrzymaj się z wypisywaniem litanii pretensji, bo jedyne na co zasługują to miano pieprzenia...
Ty w tym widzisz "zachowania grajków" a ja widzę systemowy problem z organizacją gry obronnej całej drużyny.Nie taki, który można wytłumaczyć babolami poszczególnych obrońców ale SYSTEMOWY. I mentalny. A za system odpowiada już trener. Kto decyduje o schematach obrony przy SFG Lechii? Jak wyglądało dziś przechodzenie z obrony do kontrataku? Uryga ma to ogarnąć? Boguski nauczyć Burligę?
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.08.2015, 22:37
thechris napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałeś o samobóju Jovicia z ległą, Covilo w derbach...

Wisła ma dar uszczęśliwiania rywali w końcówkach. Klątwa się zaczęła w Atenach i tak się ciągnie przez Nikozję, Jopa i wiele innych meczów i trwa nadal...
O niczym nie zapomniałem. Samobój Jovicia to pierwsza pozycja, a bramki stracone za Smudy (Covilo) to inna historia.
Ja wskazałem tylko przypadki Moskala.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 16.08.2015, 22:39
W ofensywie u nas całą grę robili w pierwszej kolejności Guerrier z Jankowskim, w dalszej Boguski i Brożek. Dzięki nim padły te 3 bramki - ofensywnie było okej, więc może się odwalcie od nich?

Defensywa i inicjatywa drużynowa zawiodła na całej linii. Oddawaliśmy pole gry i dostaliśmy za to w palnik. Winny temu cały zespół i trener.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 16.08.2015, 22:39
Ktoś mam końcówkę z Donaldem i bramkarzem Lechii
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 16.08.2015, 22:44
Z całym szacunkiem wygraliśmy jedno spotkanie z przeżywającym obecnie kryzys Lechem, z którym jak widać może wygrać beniaminek Ekstraklasy. Zaczną się teraz spotkania gdzie będzie trzeba dużo biegać i gryźć trawę jakoś tego nie widzę oglądając ostatnie mecze, że wszystkim będzie się chciało.
Odpowiedz cytując
POtey
Member

Stary 16.08.2015, 22:51
Ale Panowie czy my jakiś inny mecz oglądaliśmy? Taktyka jak taktyka, według mnie była ok, zaważyły indywidualne błędy przy stałych fragmentach, ale czepianie się, że Uryga jest hamulcowym w tym meczu to jakieś przegięcie. Chłopak pierwszy raz od iluś tam meczy miał udane dryblingi i nawet parę akcji do przodu, a z założeń taktycznych jest ustawiony ewidentnie za Mąką.

Co do bramek, to pierwsza ewidentnie na konto Bogusia (choć cały mecz grał dobrze), to tutaj niestety odpuścił Furmana i pobiegł nie wiadomo gdzie. Druga, to zaskoczenie przy stałym fragmencie gry, pewnie ktoś zapomniał wyjść jak Jović wyszedł z Burym do boku. Trzecia to wiadomo.

Sędzia kryminał, Janicki (lub któryś inny z już zółtą) powinien z czerwoną zejść. W zamian tego jakieś faule widmo i żółta dla Cywki -_- Po za tym kupa jakiś wymyślonych fauli przy czystych wejściach Wiślaków.

Pozostałe uwagi: Granie tylko przez 20 minut danej połówki, nie wiem w czym problem, ale chyba z psychiką graczy. Jankowski + Brożek w konfiguracji, gdzie Brożek bardziej wysuniety może i by się sprawdziło, ale zostaje dziura w środku, bo Maciek się tak nie cofa do tyłu jak inni pomocnicy. Pozostałe uwagi, trzeba zgrywać innego ŚO. Bo często któryś z ŚO ma jakieś drobne urazy które potem się odbijają na formię. (Rysiek dzisiaj troszkę poniżej swojej normalnej formy - dał się przepychać w polu karnym).
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 16.08.2015, 23:02
Puchar Polski odpuszczony; ostatnie 15 minut meczu z Lechią - zupełnie odpuszczone; można więc przypuszczać, że do piątku panowie piłkarze też się nie zregenerują.

Na co Moskal czekał ze zmianami?

Momentami nasi zawodnicy wręcz chowali się za piłkarzami Lechii. Wydaje mi się zresztą, że wspólna gra nie sprawia im radości. Walczą ci, którzy mogą jeszcze gdzieś odejść, reszta coraz bardziej statyczna.

Fajnie, że gramy efektownie, a mecze z naszym udziałem nalezą do najbardziej atrakcyjnych w każdej kolejce. Ale jeśli nie będzie punkcików, to ludzi na trybunach zacznie ubywać. A szkoda, bo drużyna ma potencjał.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
pasibrzuch
Junior Member

Od: 09.2011

Stary 16.08.2015, 23:04
A jesteś zadowolony z Burligi?
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 16.08.2015, 23:16
POtey napisał(a):Wyświetl post
Ale Panowie czy my jakiś inny mecz oglądaliśmy? Taktyka jak taktyka, według mnie była ok, zaważyły indywidualne błędy przy stałych fragmentach, ale czepianie się, że Uryga jest hamulcowym w tym meczu to jakieś przegięcie. Chłopak pierwszy raz od iluś tam meczy miał udane dryblingi i nawet parę akcji do przodu, a z założeń taktycznych jest ustawiony ewidentnie za Mąką.
Masz świętą racje, większość udzielających się tu nie była na meczu i .......i głupoty dla samego .......enia. Boguski i Uryga to złooooooo kij wam w potylice
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.08.2015, 23:21
Nie mieliscie wrazenia ze co by sie nie stalo i tak tego meczu nie wygramy?
Sytuacja dla Lechii na 3;3 ,faulu z miejsca gdzie byl wolny....tam o zdanycm faulu wogole nie ma mowy

Sory ,ale ktos tu gra nie czysto,to co robil sedzia to jest krymniał.

No i widze ze staly poziom forum zachowany,po meczu z Amiką -idziemy na Masjtra! Boguś King !
a dzis mieszają juz tego samego Bogusia z błotem jak i wiekszosc pilkarzy.
Druzyna po nienajgorszym meczu remisjuje3;3 ,frekwencja lepsza ,gra wyglada o niebo lepiej niz chocby pare kolejek temu z Gornikiem.

A malkontenci juz płacza bo Wisla nie wygrala 5;0.A ciekawe jaka liczba uzytkownikow byla dzis na stadionie?
Jakby bylo na meczu 34 tys to by Wisla wygrala.Nie pomagacie chodzac na mecze to nie wymagajcie.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 16.08.2015 o godz. 23:29.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 16.08.2015, 23:33
Ja osobiście optuje za Sadlokiem.

Ale to się raczej nie stanie

Myślę, że Głowa dogra ten sezon w 1 składzie i podziękuje.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Stary 16.08.2015, 23:39
Dziś problemem nie była defensywa (strzeliliśmy 3 bramki) ale ogranizacja gry obronnej całej drużyny.
Na lewej obronie gra prawy obrońca, na środku Głowa który ma prawie 4 dychy na karku i wyłącznie przez sympatię do Wisły nie siedzi w tym momencie na zasłużonej piłkarskiej emeryturze. Nie oszukujmy się, to już nie jest 'ten' Głowa, a młodszy już nie będzie. Do tego defensywny pomocnik który obok klasowego zawodnika pokroju Wilka/Sobola nawet nie stał a ty jesteś wielce zdziwiony że z defensywą jest problem... A najlepsze jest że dla w/w nie ma nawet pół zmiennika. Więc problem jest i będzie dopóty dopóki skład nie będzie kompletny bo Moskal nie ma na imię Harry a na nazwisko Potter. Mamy średnią kadrę i średnie wyniki. Proste jak drut.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 17.08.2015, 00:10
Pięć stron postów, oczywiście nikt nie wspomniał, że ostatnie pół h powinniśmy grać w 10 za brutalny faul Burligi. Widzicie tylko jedną stronę medalu, jak zwykle zresztą.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.08.2015, 00:10
Teraz jest jak jest. Problem będzie jak w sezonie zaczną się kartki i kontuzje. Wtedy nie ma ani jednego wartościowego zmiennika. Wypadnie śo,bo,dp, skrzydłowy czy bramkarz to leżymy
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 17.08.2015 o godz. 00:29.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 17.08.2015, 00:33
6(7) punktów przy takim terminarzu pierwszych 5 kolejek to bardzo przyzwoity wynik. Zwolennikom zwalniania Moskala radzę ochłonąć.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 17.08.2015, 00:52
Arked napisał(a):Wyświetl post
6(7) punktów przy takim terminarzu pierwszych 5 kolejek to bardzo przyzwoity wynik.
Na papierze terminarz był bardzo ciężki, ale w praktyce? Lepszego momentu na mecz z Lechem chyba nie mogliśmy trafić. Lechia i Górnik też wyraźnie nie mają formy. Może się okazać, że jeszcze w tej rundzie będziemy mieli trudniejszą serię spotkań przeciwko zespołom, które akurat wtedy będą w gazie.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 17.08.2015, 01:31
A ten nasz nowy bramkarz to nadal najlepszy na świecie, czy już jest do wyje.bania? no i boguski co z boguskim?
P.s trener kiedy do wyje.bania? Po Gorniku, Lechu czy po Lechii? A może po ruchu?
Ostatnio edytowane przez regan : 17.08.2015 o godz. 01:34.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 17.08.2015, 06:00
Kiedyś czytałem wywiad o systemie szkolenia młodzieży, że wszystko jest podporządkowane seniorskiej piłce. Stracili gola w 95 minucie - wniosek?... od małego im to wpajają
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów