|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wyczuwam dzisiaj perfidne drukowanie.Sędziowie będą wszystko robić by Amika nie wygrała a 7egia wygrała z Lechią od tak głupie przeczucie.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Spadła najgorsza drużyna ekstraklasy. Teraz czas na Zawiszę. Fajnie punktowali, ale mieli u siebie mecze decydujące(wczoraj wystarczyło wygrać z Piastem, który postawił autobus) i sp*erdolili. Teraz już nic nie zależy od nich, bo jeśli w interesujących meczach padną 2 zwycięstwa, to bye bye. I taki scenariusz jest najbardziej prawdopodobny. Nie mówie już o tym, że grają na wyjeździe z Ruchem, który będzie chciał się godnie pożegnać przed wakacjami.
A dzisiaj wydaje mi się, że poznamy mistrza. Legia jest w tragicznej formie i straci punkty w Gdańsku(nie dlatego, że Lechia jest taka mocna). Amika ogra Górnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Szkoda, że jest tak mało miejsc spadkowych.
cracovia, korona, Bełchatów, Zawisza, Piast, Podbeskidzie.. Mogły polecieć wszystkie... A na ostatnią kolejną, chciałbym aby leciała korona, lecz Podbeskidzie i tak im się podłoży, bo jest pewne utrzymania.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Górnik... szkoda słów
Cała Polska widziała. Inna sprawa że i tak by dostali po dupie... ale cóż, widocznie chcieli z siebie zrobić wiadomo kogo.Gratulacje dla Lecha Poznań. Mimo że remisów w ch... to i tak gra najlepszą piłkę w tej chwili w kraju. Można nie lubić ale oddać mistrzowi co mistrzowskie trzeba ![]() Legii gratuluje... trenera. Po tym co dzisiaj odjebał po meczu liczę że go jutro albo dzisiaj w nocy poproszą do stołu i wy.......ą w trybie natychmiastowym. Nie chodzi o mecz bo to było do przewidzenia ![]() Największe gratulacje dla Jagiellonii ! Gdyby nie przekręcenie kilku spotkań to byliby Mistrzem Polski. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Proszę Państwa, chciałbym abyśmy się przyjrzeli bramce nr.2 dla kuchenek, konkretnie wspaniałej walce o pozycje zawodników z Zabrza, o numerach koszulek 11 i 26.
http://ekstraklasa.tv/bramki/gornik-...lainena/qgr4k3 Minuta 11:27, 11 kryje powietrze a 26 Hamalainena. Minuta 11:29, 11 stoi jak słup soli i rozmyśla o jutrzejszym dniu. 26 wpada na pomysł aby dotlenić płuca. Postanawia więc podbiec na ok. 5 metrów do przodu zostawiają napastnika rywali nie pilonowanego przez kilka sekund. O dziwo gdy kończy przebieżkę na 16 metrze boiska Hamalainen dostaje piłkę. Co za zbieg okoliczności. W tym czasie nr. 11 zrobił 3 kroki aby odsunąć się od fina. Minuta 11:31, nr. 26 kończy pętlę biegnąc z powrotem do nr. 19 gości. Co za pech, nie zdąża. W tym czasie nr. 11 zrobił kolejne 3 kroki w miejscu. Hmmmm, cóż za walka do upadłego bark w bark, walka na całego, rysowanie murawy. Hit ekstraklay! ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Skrócone wakacje już naszym "piłkarzom" nie grożą, więc wszystko w Poznaniu zdarzyć się może.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ptaszki ćwierkają, że od przyszłego sezonu sponsorem Śląska WKS ma zostać producent napoi rozrywkowych Krakus i Vratislavia.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gratuluje Maciejowi Skorży zdobycia Mistrzostwa Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sezon nie był wcale taki zły.. Graliśmy na wiosną super piłkę! Ale te końcówki.. Cóż.. Idzie lepsze pany, jeszcze będziemy się cieszyć że te puchary nas ominęły, jakkolwiek to brzmi.. W POZnan'iu może być wszystko, zagramy padlinę, szybko stracimy gola, później jeszcze dodatkowe wycofanie się zespołu i kolejne gole ...albo.. sami sobie dopowiedzcie
Lech zdech, Amica!![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Czyżby piłkarzole Legii chcieli zwolnienia Berga?
Piłkarski poker. Przegrani wygrani jebał ich pies! Tak jest? Tak jest! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie ma żadnego odpuszczania niedzielnego meczu.
Trzeba zrobić wszystko, żeby popsuć im to święto ziemniaka. Niech kur.rwy poczują to samo co my na Suchych Stawach. Cały sezon traciliśmy punkty w ostatnich momentach, w końcu karta musi się odwrócić! Na nas nie ma presji. Bramka zabierająca Amice mistrzostwo Polski może po części ''uratować'' ten sezon. I nie pierrdolcie, że lepiej żeby Skorża zdobył MP - bo to nasz były trener.. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Wierzysz w to co piszesz? Przeciez naszym grajkom sie nie chce... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ile to już razy pisalem ze Berg to jeden z najsłabszych zagranicznych trenerow od lat w T-ME..
Już dawno ten gość odplynal... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Na flagach przekreślone Białe Gwiazdy w el.LM, a kto wie może LM? Najlepszy będzie remis gdzieś do 80minuty i później ich ukłuć.. Marzenie! Legia jakby nie było już by była mistrzem gdyby nie reforma.. ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Irytuje mnie natomiast notoryczne pomaganie przez PZPN galaktycznym z Wołynia. Jeśli nie zdobędą mistrzostwa przy takiej pomocy leśnych dziadów i coraz większej nagonce mediów, to może w końcu coś się zmieni z tym sędziowaniem. Szanse się wyrównają, a Amika to miszcz jednego sezonu, później będzie równia pochyła (oni zawsze tak mają). Trzeba jeszcze oddać, że będzie to chyba ich pierwsze mistrzostwo zdobyte uczciwie. ![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Co do Jopa, to bardziej i mniej dawno pamiętam bramki 7 przeciw nam, i wole amice na mistrzu niż frajerstwo z wawy. Grają w 12 i i tak im to nie wychodzi. A wypowiedzi Berga to kabaret. e 1-0 z Jagą uczciwe, 1-6 amici drukarnia, proszę was... Ciekawe co król cyganów z warszawy,napisze Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Janusz : 04.06.2015 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Chyba nikt nie ma tak adekwatnego nicku w stosunku do wypowiedzi na forum jak Ty Januszu...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
mógłbyś bardziej merytorycznie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Naprawdę obiektywnie trzeba przyznać, że ekipa z Poznania jest najlepszą na chwilę obecną i słodkie pierdzenie Berga, że ktoś coś komuś odpuścił jest bez sensu. Sam jest sobie winien za wypuszczanie gówniarzy już w pierwszych meczach sezonu, gdy bili się o LM, czy grali w pucharach i potracili punkty z Bełchatowem, Podbeskidziem czy Piastem.
Poza tym, tak naprawdę Legia w meczach z Lechem zdobyła RZUTEM NA TAŚMĘ 0,5 pkt. W obu wiosennych meczach dostali w pałę, i na wyjeździe i u siebie. O czym tu mówić? O co mieć żal? Gdyby do tego dołożyć kompromitujące środowisko piłkarskie decyzje sędziowskie to efektem tego byłoby dziś 4-5 miejsce i puchary dzięki zdobyciu PP, a nie ciągle MINIMALNA, ale jednak szansa na MP. Mina Leśnego była bezcenna. To jest kara za arogancję. Kolejna po tym, jak to "skrzywdzono" ich dyskwalifikacją z LM. Jak widać, można ciężką pracą i w miarę rozsądnym budowaniem drużyny osiągnąć sukces. I słówko o Skorży - to jego trzeci "topowy" polski klub i po raz kolejny zgarnie tytuł. Piąty już zresztą w swojej karierze. Brawa tym większe, że przejął zespół po Rumaku już w trakcie sezonu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Daleko mi do bycia "kumatym"
,niektórzy tu chcą by Amika została Mistrzem Polski. To oznacza że nie chcecie by Wisła wygrała mecz, więc zastanówcie się czy jesteście kibicami Wisły czy AntyLegii.
Ostatnio edytowane przez fansorina : 04.06.2015 o godz. 14:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A to ogólnie problem z niektórymi ludźmi. Jak wczoraj widziałem te uśmiechnięte twarze pewnych kopaczy z Lechii po remisie, który odebrał im szansę na puchary, to naprawdę... Gdybym był prezesem i coś takiego zobaczył, to wy.......iłbym takich kopaczy na drugi dzień. Zamiast grać o zwycięstwo, to ostatnie 30 minut - murarka, żeby przypadkiem Legia nie zgarnęła 3 pkt.
O postawie "kibiców" Górnika też nie ma co mówić. Zespół zbiera oklep i zapisuje się na kartach historii(ciekawe, kiedy ostatni raz w Zabrzu, padł taki wynik dla gości?), a ci się cieszą i skandują Amika |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
5:0 wdupili z nami i z 7 było chyba 0:4
Postawa kibiców Górnika żałosna
Ostatnio edytowane przez Janusz : 04.06.2015 o godz. 15:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Co do Lechii - też mają klękać przed "loserami"? I też mieli nadstawić dupę dla warszawiaków? Zagrali żeby nie ułatwić nikomu mistrzostwa. Z Amicą też grali na maksa.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 04.06.2015 o godz. 19:54.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
LOL, z której wypadłeś galaktyki człowieku?
Nikt jeszcze nie został MP 2015 więc nie wiem, czego nam tutaj gratulujecie. Mecz z Wami raczej będzie z tych trudniejszych, a sama gra Lecha przekonuje tylko wtedy, gdy wszystko się układa idealnie. Więc jeszcze nic nie wiadomo, choć jasne, że stracić tytuł w tym momencie byłoby straszliwie źle. Z drugiej strony, po blamażach i niemocy za Rumaka z początku sezonu nie spodziewałem się, że będzie to możliwe wygrać tytuł w ogóle. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Janusz : 04.06.2015 o godz. 21:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|