|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Osobiście to mam w du..e kto zostanie mistrzem. Nie lubię obu klubów, jednak patrząc w przyszłość to chyba lepiej dla nas aby to Lech został mistrzem. Oni nic nie ugrają w el. LM , natomiast Legia może przypadkiem się zakwalifikować i zgarnąć trochę kasy. Myślę, ze dałoby to im niezłego kopa i zastrzyk finansowy, co raczej przełożyłby się na ich dominację w lidze na kolejne lata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Przydałoby się oczyścić trochę atmosferę
![]() Ani Lech nie zakwalifikuje się do LM bo nie będzie rozstawiony ani Legia jeśli cudem wygra ligę. W jednym i drugim klubie są ludzie, którzy po prostu niby chcą ale nie za bardzo im wychodzi ![]() Jeśli ktokolwiek wierzy, że będzie inaczej to radzę spojrzeć w tabelę, w ilość przegranych/remisów i w te zajebiste składy, które i tak zostaną wykastrowane ![]() Najciekawszą sprawą w tej chwili jest to, czy Zawisza jednak się utrzyma Będzie ciężko, ale liczę że tak właśnie będzie. Dołowali przez długi czas, wszyscy ich skazali na porażkę. Później seria zwycięstw i teraz wyłożenie się na ostatniej prostej? Szkoda by było.Ciekawe tez jest to, co będzie ze Śląskiem. Puchary niezła sprawa, ale losowanie może ułożyć się tak, że wyjazd będzie długi i kosztowny a skład...jest jaki jest. Jaroo1 - W taki sposób możemy pisać do usranej śmierci i będziemy w tym samym gównie się obracać. Wjedzie ktoś z Lecha albo Legii i odpowie dosadnie na takie gadanie...i będzie dym. Jeśli na tym Tobie zależy to spoko. Pytanie tylko czy jest sens. Powód: :)
Ostatnio edytowane przez kreseq : 05.06.2015 o godz. 13:12.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Skoro Legia to klub na miarę LM to tym bardzie Amica pokonując galaktyczną Legię powinna z palcem w dupie awansować do LM. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Hadaj to skończony idiota brawo polecam maść na bUl dupy
P.s gdzie twoje berło berło i korona gdzie twoje mistrzostwo 7egio pie...lna ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gratulacje dla Lecha. Za tę butę, buractwo i medialne spuszczanie nad Legia - należało się kur*om dostać w pałę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Legia sprzedała Radovicia i od tego momentu wszystko się gdzieś popsuło.
W przyszłym sezonie o mistrzostwo będzie chciała powalczyć na poważnie jeszcze Lechia. A w Krakowie? Ktoś pamięta głosy typu: "co nam z kolejnego mistrzostwa?" Dziś 4 rok czekamy na europejskie puchary. Gratulacje dla trenera Skorży. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Trzeba jasno powiedzieć że Skorża to konkretny trener. Gdyby Amica dalej trzymała Rumaka pewnie loserzy już od kilku kolejek pili by szampana. Dobry trener to podstawa.
Mimo wszystko wolałem Amicę z MP niż pchanych przez sędziów i PZPN loserów. Pomijam kwestię kibicowską - bo teraz FC Lecha w Krakowie czyli parchactwo będzie wypinało klaty jakby to oni zdobyli mistrza. Nie mniej już rzygałem tym syfem. Zwłaszcza po meczu Legia-Jagiellonia. Starczy tego pchania loserów. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Legia jest jak Komorowski - i Legia, i Komorowski mając wszystkie atuty w ręku przegrali na własne życzenia.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
I tyle co mozna napisać sensownego po tej ostaniej kolejce. Szczypta zadowolenia na kilka minut i powrót do szarej rzeczywistosci.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Gratulacje dla Lecha za MP. Wygrali zasłużenie i tyle
Zimny kubeł wody dla pewnych osób.Tak, wiele z tych .......onych gadek o "2 równych składach" oraz o "zjedzeniu ligi" to wina dziennikarzy .... wie czemu pompujących ten balon Oczywiście Berg ze swoim .......eniem, oraz zawodnicy którzy myślą że się przeciwnik położy przed nimi też mają za uszami.Gratki dla Jagi, gdyby nie sędziowie to by pewnie 2 albo i 1 miejsce zdobyli. Trzeba pamiętać że pycha kroczy przed porażką. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
My przeżyjemy bez mistrza jakiś czas. A Wy ile przeżyjecie bez jakichkolwiek sukcesów? gratulacje dla Lecha |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
sami, na czele z waszym prezesikiem podkrecaliscie ten balonik napinajac sie od 3 kolejki że mistrzostwo macie pewne a reszta nich walczy o 2 miejsce. teraz lepiej wszystko zwalić na media, ktore oczywiscie swoje zrobiły. zgubiła Was, czyli kibiców, pilkarzy, działaczy pycha i pewnośc siebie bo wszyscy wypowiadali sie w podobnym tonie. wiec przestancie zwalac na innych a sami jebnicie się w pierś. .... w dupe Lechowi tak jak i Legii, ale z jednej strony cieszy mnie ze wlasnie sami na wlasne zzyczenie wyjebali sie we wlasną dupe i nawet bandyci w czarnych strojach nie dali rady im pomoc. ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Mocny ból dupy we stolycy. Idiota hadaj: https://www.youtube.com/watch?v=Qtpm...ature=youtu.be i nauka ambicji według szczypiornisty kucharczyka: http://ekstraklasa.tv/michal-kucharc...eba-nam/qrezbb ![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
Podkręcają media i zawodnicy nie kibice. Mam wymienić płaczących po Cupiale mistrzów klawiatur ? Od zawsze pisałem swoje ale nie do każdego docierało. Przejdź się na Żyletę, pogadaj z kibicami Legii a potem ....... dyrdymały ale nie z netu, bo tutak każdy wie lepiej. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie jeden twoj kolega po szalu pisałtutaj wychwalne posty na temat wielkiej Legii i pewnego już mistrzostwa, nie jeden tez sie tutaj zakladał ze po sezonie Legia bedzie pierwsza w tabeli, i to na kilka kolejek przed koncem. nie bede teraz tego szukal bo mi sie niechce i mam to w dupie.
nawet teraz dużo jest wypowiedzi że to wcale nie wina Leegii tylko Górnika, bo to oni podłożyli się. ....a wszyscy przeciwko Legii, a o kilkunastu punktach które zdobyliście dzieki sedziom to jakoś wydusić z siebie nie możecie. Boguś tez nie wypowiadał sie bunczucznie o reszcie ligi ktora to legia ogra drugim skladem? za bardzo uwierzyliscie w siebie w swoją wydumaną wielkośc... macie tego efet przejdź się na zylete... aleś znalazł wytlumaczenie ![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
wiertar "nie jeden tez sie tutaj zakladał ze po sezonie Legia bedzie pierwsza w tabeli, i to na kilka kolejek przed koncem. nie bede teraz tego szukal bo mi sie niechce i mam to w dupie"
dokładnie , ja chyba pamiętam , pojawiał się tu taki ze stolycy napinacz" to tylko ja" czy coś w tym stylu , zakładał się i szydził jak to maja" miszcza" a ten kreseq to ciekawe zjawisko , obraża swoich zawodników to jedno , ale pozwala sobie na obrażanie naszych zawodników a na" shoutbox" Wiślacy dyskutują z nim jak równy z równym , może im to nie przeszkadza ? |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Obrażam ....y które grają piach. Obrażam Koseckiego który ubiera się jak moja siostra, obrażam Boguskiego który ma głos jak moja siostrzenica, obrażam Rzeźniczak który ciska medalem o ziemie jak idiota, i obrażam Gargułe bo żuje gumę i sprzedaje mecze. Jak wam to nie pasuje to macie problem.
Nie ma świętych bo to piłka. Jak można wyśmiać Legię czy Lecha to i można Wisłę, chyba że jesteście niepokalani... ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie rozumiesz , obrażaj sobie swoich koseckich czy rzezniczaków,natomiast od Wiślaków wara , nie pozwole na to żeby jakiś warszawiaczek obrażał piłkarzy Wisły bez względu na to jacy oni są , taki już jestem , inni mnie nie obchodzą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gratulacje dla Lecha.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ale czym prowokuję? Byli lepsi to gratuluję. A przecież się tu wpisują.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
kerim1906, weź się uspokój bo Ci żyłka pęknie
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
kerim jak zwykle gadasz głupoty Tutaj dziękuje się przeciwnikowi, obraża się sprzedajnych gości i śmieje zarówno z pedała Koseckiego jak i głosu Boguskiego. Nie pasuje to załóż sobie swoje forum
![]() Gratulacje dla Lecha Poznań ! ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie miał kto was prowokatorów wyprostować ? już ci pisałem odp...l się od Boguskiego , ładnie się warszawka panoszy , masakra , traktują to jak własne forum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ja mimo, że Lecha nie lubię to mu gratuluję. Gratuluję Maćkowi Skorży, gratuluję piłkarzom i kibicom. Byli najlepsi, więc mają mistrza. Kerim1906 nie rób z siebie zapyziałego i zacietrzewionego kibica. Amica ma mistrza, gratulacje i na tym poprzestańmy. Bez zbędnych napinek. Od tego jest przyszły sezon, żeby grać tak, by Amica mistrza nie zdobyła
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|